Kizlar 4 buçuk aylık oğlum var hatta 5 ay olmasına 1 hafta kaldı şimdiye kadar hep kendim baktım yakınlarda yardım edecek kimsem yok 1 aya yakın zamandır oğlum hiç durmuyor hep ağlıyor uyumuyor gece gündüz ona bakıyorum uyusun die elimden geleni yapıyorum ama uyumuyor eşim çalıştiğı için yorgun oluyor pek yardm edemiyor artık delircem ya hiç uyuyamıyorum sarhoş gibi dolanıyorum evde bi yandan bebek bi yandan ev işleri artık altından kalkamıyorum sabahtr yine oğlumu uyutmaya çalısıyorum saatlerce uğraştm anca uyudu ama artık sinirden ağlıyorum napcam bilmiyorum yıllarca çocuğumuz olsun die uğraştık çok istedik ve sonunda oldu ama çocuğuma yetemiyorum evimin işini yapamıyorum 1 günlük bile kimse gelip yardım etmiyor artk hiçbişeye halim kalmadı yemek yiyemiyorum tuvalete gidemiyorum çocukla ilfilenmekten artık çok beceriksiz hissediyorum kendimi psikolojim alt üst oldu napcam bi akıl verin 2 gündür resmen ölsemde kurtulsam die düsünüyorum ve böyle düsününce utanıyorum çünkü bi evlat istedik şükür Rabbim verdi ama bakmayı beceremeyip ölmeyi düşünüyorum artık yetemiyorum