0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Yaa çok aşırı mutsuzum yani hiç bisey istediğim gibi gitmiyor herşey çok saçma bide etrafimdaki herkes çok mutluymuş hibi hissediyorum sanki herşey üstüme üstüme geliyor artık yalan yapmacık şekilde bile gülemiyorum ruhen o kadar tükendim ki artik bu tükenmişlik dış görüşüme vurmuş halde göz altlarim mosmor aşırı kötüyüm size de hiç böyle bisey oldu mu yaşadığım sorunlardan dolayı bu hale geldim artık yoruldum mücadele etmekten belkide ondan bu kadar tükendim artık sizde böyle oldunuz mu sorunlarla uğraşırken tükendiniz mi 

8 Cevaplar

0 oy
(488 puan) tarafından
Her gün tükeniyorm ama nefes alıp yaşıyoruz, 
(176 puan) tarafından
Evet nefes almak zorundayız
-Reklam-
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum 
(176 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim
0 oy
tarafından
Allah'a sığın sadece canım 
(176 puan) tarafından
Sadece onu yapıyorum hep kendi kendime diyorum ki sabret sabret birgün elbet birgün elbet göreceksin güzel günler birgün elbet sana yapılanlar cezasız kalmiyacak
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlık versin canim....
(176 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Sanki herkes mutlu tek mutsuz senmissin gibi dimi 

Aynısı bende de var herkesin herşeyi vae bende yok dimi
(176 puan) tarafından
Aynen o var bide yarın çabalamaktan yoruldum yaa artık hani kolumu kaldircak halim yok yani
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım ne kadar oldu dışarı çıkıp alışveriş yapmayalı ne kadardır böyle yorgunsun 
(176 puan) tarafından
Yani pazartesi çıktım biraz hava aldım avmeye falan gittim ama alışveriş yapmadım yani genel olarak balkona bile çok çıkmıyorum
(176 puan) tarafından
Yani pazartesi çıktım biraz hava aldım avmeye falan gittim ama alışveriş yapmadım yani genel olarak balkona bile çok çıkmıyorum ama alıştım yani
(4,697 puan) tarafından
Canım sosyalleşmen gerekiyor bu üzerindeki yükü atman için
(4,697 puan) tarafından
Bir kuaföre git saçını değiştir boyat yeni kıyafetler al farklı tarzda güzel kokular al eve mum al kokulu olsun bakım ürünleri al sana bunlar çok iyi gelecek
(176 puan) tarafından
Kendi evimde değilim ki sürekli kaynanamlara sürüklüyor eşim beni napsamda burda keyfimiz yerinde gitmiyoruz diyor ah bacım ah ne sen sor ne ben söylim
0 oy
tarafından
Hayatta bazen inislerimiz çıkışlarımız olur her zaman önemli olan pes etmemek bu dünya sınav dünyası bacım bol dua et kimseden bişey bekleme o zaman daha iyi olacaksın kendine değer vermeyi kendini mutlu etmeyi öğren ben onu ögrendigim günden beri daha iyiyim arkadaşım yok mesela hiç kimseye gidip gelmem oğlum ve eşim var bide annem onlarla konuşur dertleşirim mesela sevdiğin pastayı yap ye kahve iç çocuğun uyuduğun da kitap oku örgü filan yap bulmaca çözerim ben sık sık zihnim meşgul olsun diye
(176 puan) tarafından
Kitap okuyorum çok temizlik yapıyorum kafam meşgul olsun diye Ama aksine daha fazla düşünmeye başlıyorum ne bilim yaa tükenmişlik sendromu mu ne yaşıyorum
0 oy
(598 puan) tarafından
En son ki postuma bak tam senlik:))
(176 puan) tarafından
Merak ettim hemen bakiyim
(176 puan) tarafından
Ayy altindaki yorumlar bugün ilk defa gülümsetti beni allah iyiliğini versin
(598 puan) tarafından
Herzaman gülümse:))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 966 göst.