0 oy
816 göst.
Aile kategorisinde (18,623 puan) tarafından
6 aylık bebeğim var. Çevremde herkes bunlar iyi günlerin diyor. Ayaklandığı zaman görürsün gün0nü diyorlar. Katılıyor musunuz? Doğruysa ne gibi zorluklar bekliyor bizi? 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından

Banada hep aynı seyelri söylüyorlardı doğruymuş ama güzelliklerinin yanında zorlukları az biseycik:)

-Reklam-
0 oy
(683 puan) tarafından
Ne zaman düzeldi uykusu ? 
(18,623 puan) tarafından
Düzeldi duzeldi.ben de hep ne zaman düzelecek diye düşünürdüm ama hem zamanla sen alisiyosun hem de yükü biraz daha azaliyo. Ama bekarkenki ya da çocuksuz olan hayatın gibi olmuyo elbette hayatın bı daha. Şimdi seninki de çok kucuk heralde. Yürümeye başlayınca biraz yükü gidiyo senden. Asıl 1.5 yaştan sonra bana bı ferahlama gelmişti ☺️
(683 puan) tarafından
Allah razı olsun. Biraz ferahladim doğrusu.
10 aylık olacak bakalım emekliyor da yürüme yok şuan :)
(18,623 puan) tarafından
Benim kızım da 11.5 aylık oldu. O da hala yurumuyo.
(683 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlar da Rabb'im onları korusun
(18,623 puan) tarafından
Aminn Aynen öyle dostum
0 oy
(144 puan) tarafından
Bunlar daha iyi günlerin hep dediler doğumdan önce bebekken büyüdüğünde evlendiğinde hep hep ağızları hiç durmaz bide onu diyeceğine motive etseler aldırma onlara çenesi kopasicalar hiç susmazlar bide bunları diyenlerin nedense 5 6 dan aşağı çocukları yok
(18,623 puan) tarafından
Dostum benim çocuk 4 yaşına girdi. 2. De 1 yaşına gircek inşallah ☺️ bu çok eski post. Tecrubelendim artık. Agsgdgd
(144 puan) tarafından
Ahaha eski postlar niye hep yeni gibi öne çıkıyor
(18,623 puan) tarafından
Altta gorunuyo ya arkadaş da yeniyse ya da dertli olduğundan dikkat etmediyse olur öyle şeyler aygssg
(144 puan) tarafından
Aynen ya gördüm ama benim soru kesfetimde en başta tarihe bakmıyorum genelde ahhah
0 oy
(10,570 puan) tarafından
Valla benim oğlum gün geçtikçe usandı masalah hiçte öyle olmadı ilk doğduğu zamanlar dazor degildi hiç gaz sancısı çektiğini bilmem mesela sadece meme reddi çok yormustu bi de atak zamanları yorucuydu haliyle gündüz uykuları sorunluydu onu da ayağımda salliyodum uyanmasını istediğim saate kadar bende oturuyordum dinleniyodum sonraki süreçte de ilk yürüdüğü zamanlar çok zor evet çünkü dengeyi saglayamiyo sürekli dusuyolar yorulmak bilmiyolar sürekli ayaktalar biz peşinde koşarken yorulyoruz o süreç çok zordu benim için bi de 2 yaş sendromu zorladı biraz inatlasiyodu ben yapcam diyerek herşeye şükür onu da atlattık sanırım şuan 26 aylık diyim anla kendi kendine oyun oynar ben günde 1 bilemedin 2 saat oynarım onunla geri kalan zamanlarda kendi aleminde takılır çizgi film izler resim yapar kitaplarına bakar oyuncaklarıyla oyun kurar dışarı çıkarız top oynarız gece deliksiz uyur gündüz 1 2 saat uyur işlerimi halederim hiç zorluğu kalmadı şükür 
(18,623 puan) tarafından
Dostum eski post. Benim oğlan 4 yaşına girdi bile agsgsgeg
(10,570 puan) tarafından
Aboooo o zaman sen söyle nasılmış büyüdükçe :D
(18,623 puan) tarafından
Daha iyi bence ☺️ küçüklük fotolarına videolarına bakınca o zamanlar ne tatlıymış diyorum. Ama bakması daha zor oluyo küçükken. Hele en zoru 6-12 ay arası bence.
(10,570 puan) tarafından
Aynen katılıyorum anca korkutuyolar zaten
0 oy
(843 puan) tarafından
İnsanı demoralize etmek onları rahatlatıyor benim de eltim öyle onun bebeği benkinden büyük hep beni korkuttu ama kim ne derse desin büyüdükçe ayrı zorluğu olsa da büyüdükçe rahatlarsın sen millete bakma benki 16 aylık oldu 3 aylık bebekle aynı degil tabiki daha rahat şükürler olsun elhamdülillah 
(18,623 puan) tarafından
Benim oğlan 4 yaşına girdi dostum. Eski post bu.☺️ İkinci çocuğum bile 1 yaşına girmek üzere ☺️
(843 puan) tarafından
Vay be
(18,623 puan) tarafından
Ahsgshshhss
0 oy
(630 puan) tarafından
Çok doğru 1 buçuk yaşında sana  anlatayım

En önemlisi kendini korumayı  bilmiyorlar  bir anlık dalgınlık la bebeğin elinde bıçakla  karşılayabiliyor yüksek yerlere tırmanıp atlamaya çalışırlar prizlere kablolara abanirlar

Cook karıştırırlar. Erkek Bebek se çekmece kilitleri  kilitleri kar  etmez  hemen nasıl açıldığını ogrenirler veya krip  atarlar bütün  tehlikeli şeyler  boyunun  yetmediği  üst  yerlere  taşınır. Ama zamanla. Boylarida  uzar  

Evinde. Bir duzen yoktur yatağının içinden  bile tencere kapakları bulabilirsin   her yer  heryerdedir

Herşeyi kendi elleriyle yemek isterler  mama sandalyesinde  tutamazsın her yer leke  ve pislik içinde kalır elinde bez ve süpürge ile yaşarsın

Neyse bu kadar  yeter düşününce huni. Takmam gerektiğini  anladım
(18,623 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşına girdi dostum. Kızım bile 1 yaş olmak üzere. Köprünün altından çok sular aktı. Bu eski post. Arkadssin biri hortlatmis postu agsgsgs

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 395 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ruken kara (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 185 göst.
10 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,874 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 312 göst.