Yaklaşık birbuçuk yıllık evliyim. Babam 20 gün önce vefat etti 6 aylık hamileyim annemler benden ayrı bir şehirde yaşıyor. Babam öldükten 2 gün sonra eşim beni annemin evinden alıp kendi evimize getirdi. Hamileyim çok üzülürsem bebeğe zararı olurmuş. Güya bana destek olacaktı. 20 gündr hiçbir desteğini görmedim üstüne üstlük ben evimize döndüğüm gün eşim annesiyle, yengesiyle, kuzeniyle görüntülü konuşup gır gır şamata yaptılar. ne yalan söyleyim çok zoruma gitti. 20 gündr evimdeyim ve adam bana 5kuruş para vermedi gündüz evde tek başımayım kendisi de sürekli dışarıda. İş yerine gitmese bile annesinin yanına gidip oturuyor. Ağzımla istediğim halde para vermedi. Hamile oldugum için önceki kıyafetlerimin hiçbiri artık olmuyor. hadi üstü tunikle felan idare ediyorum ama pantolon düğmesi kapanmıyor. Düğme açık kalarak giyiyorm. Montum göbeğimdenn dolayı artık olmuyo. Kış da geldi. Arabamız yok motorla gidip geliyoruz Bi yere gidince. Defalarca bunu eşime söyledim. 2 pantolon 1 mont ihtiyacım var dedim. Bana söylediği şey şuydu"Benim şişme montumu sen giy sana olursa ben kendime yeni mont alırım
" Sanki bna layık görmedi gibi düşündüm ağrıma gitti 2 gündr yasaktan dolayı da evdeyiz benımle hiç konuşmadı. İlgilenmedi sürekli Bilgisayar başında. Ya araba modellerine bakıyor yada pubg oyun oynuyor. Ben bişey soruncada cevap bile vermiyor üst üste sormam lazım cevap alabilmek için. Eşimle evlendiğim günden beri toplam 1 ay birlikte uyuduk belki hep salonda uyuyor ben yalnız uyuyorum yatak odasında Zaten normalde de dışarı çıkıp gezen biri değiliz. 1.5 yıl oldu daha Bi allahın günü gel Bi dışarı çıkıp hava alalım demedi bana. bigün yemek yemedik dışarıda. Bi çay içmedik..bi yerde oturmadık. Bi misafirliğe gitmedik. Hep eve tıkılıp kaldım. Kırk yılda bir arkadaşım var 1 tane onla buluşurum sadece. Bunalıma girdim artık ne yapacağımı bilmiyorum ☹️ biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin. Ne yapacağımı bilmiyorum
Sürekli etrafımdaki evli insanlara özeniyorum :( ben daha 23 yaşındayım Bi daha bu yaşta olamıycam ve sanırım hersey gözümde kalacak :(
Başın sagolsun ne diyim
405,524 soru
12,150,246 cevap
36,567 kullanıcı