0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Oglum 70 gunluk oldu dogdugu gece hastanede cok agladi annem hic yatiramadi besiginde benim dikislerim cok oldu kalkamadim en son kucagima aldim misil misil uyudu eve geldik evdede aynisi drvam etti besigindr yatiramadim neyse 40 miz cikti artik besigine alisdirim dedim yok sabahladik cocuk yatmiyo besikte illa esimlen bizim ortamizda yatacak 10 dakika uyuyo besikte hemen agliyo oysa hem kuvuk besik aldik bizim odaya hem ayriyeten kendine oda yaptik buyuk yatak aldim yok anam ikisindede yatmiyo napcam ben ya nasi ayircam bizim yatakdan kizlarrrrrrrrrr yardimmmmmmmmmmmmmmm

image

6 Cevaplar

0 oy
(3,797 puan) tarafından
Uğraşıcaksin günduz başla yatırmaya beşige emzik ver agzina sallaniyosa sallah besikte sürekli benim kizimda ayniydi imkani yok uyumuyodu besikte uyurken koysamda uyaniyodu bide benmki sürekli koynumda uyuyodu hicbiyere koyamiyodum bigün annem geldi bu böyle olmaz dedi yatirdi beşige aksama kadar onunla ugrasti agladiginda emzigini verdi sürekli oyaladi cocuk alıştı resmen beşige smdi kesinlikle yanima almiyorum 2 ay 10 gunluk olduk cok sukur 
(102 puan) tarafından
Kesin dunur olacagiz o zmn
(3,797 puan) tarafından
Hic belli olmaz kısmet bu isler kuzum
(102 puan) tarafından
Kiz resim atamiyom burdan yoksa oglusumun resmini atacaktim sana damadina bakardin
(3,797 puan) tarafından
Kız gördum ya oğlunu actigin postta resim var gördüm damadı masalalh cok tatli :))
(1,458 puan) tarafından
Zamanla alışır canım. Bizimkide öyleydi alıştı
-Reklam-
0 oy
tarafından
carsaflarin kokusuna senin kokun sindiyse ona alismistir oo yastikla kendi yataginda uyutmaya calis bebegin de cok tatli masallahh 
(102 puan) tarafından
Cnm yaptim onuda o koca yastigi besigede koydum olmuyo ben rahat etsin diye her seyini aldim kucuk kucuk yumos yumos yastiklar her sey adam masrafsiz cikti koca yastiklarin uzerinde buyuyo ya
tarafından
Hahah yerimmm :) ozamn annasini istiyorr sende besige gir beraber yatin haha saka tabi insallah alistirirsinn
(102 puan) tarafından
Sigsam gircem uyutup sonra kendi yatagima gecip yatcam daaa istee siğmiyomki
0 oy
tarafından

Benim oğlumda 3 yaşına girecek kocaman yatak yapti babası ama yok  yatmiuo. Çocuk yatağına koyuyorum gece kalkıp yanımıza geliyo sabah bi uyanıyorum ortamızda uyuyor:Dkelin ilacı olsa başına sürerdi yani cnm 

0 oy
tarafından
Ay bende cok ozeniyorum ya kokuma alissn benden baskasinda uyumasin durmasin fln :) ama benimki de yatakta yatmiyo besigini ariyo
(102 puan) tarafından
Ne guzel iste cnm biz besigine alisdiramiyoz bos ver besigindr yatsin. Yatakda yatmasinin tek iyi tarafi bazrn anneme yatiya gidiyom yanimda kucagimda cok rahat yatiyi besikde yatsa mesela yatiya gitmek misafirlige zor olurdu ama artik ayircammmm yatagimdan esimlen kardes kardes yatiyoz yoksa yaaaaa
tarafından
Bizimde yatiya misafirlige gitmeyi gectim. Gündüz uykusu bile uyumuyo. Uyumadigi icinde huysuz oluyo. 2 3 saatten fazla kullaniyrm bi yerde
(102 puan) tarafından
Benimki uykucu su anda bile sabah kalkti 8 bucukda yarim saat oynadi uyudu 11 gibu kalkti yine uyudu su andada yanimda yatiyo yerdeeeeee bide altina yorganinu serdim yatiyi bende muzik dinliyom tembelmi olacak yoksa ya
0 oy
tarafından
Öncelikle maşaallah. Benimde henüz kızım 20 günlük ama beşiğinde yatmıyor malesef yer yatağı yaptım ona mecbur. Yerde mışıl mışıl uyuyor. Aramizda da uyuyor ama korkuyorum aramıza koymaya allah korusun ölümle uyku kardeştir derler . Uyuya kalırız üzerine falan giderim allah korusun 
(102 puan) tarafından
Cnm bende o yuzden yastik koyyuyom yastigin uzerinede spayi yatiriyom napim adam yastik uzerinde buyuyo ya
0 oy
tarafından
Yaaa amaaa kıyamam kiiii çokkk tatlııııııîı :D ❤❤❤❤❤❤

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 138 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu