0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından kapalı
Meraba anneler sizi bi dertten kurtarmaya geldim benim oglum 3 aylik oldu 3 aydir kabizligindan gazindan dolayi ne uyku uyuyodu ne duruyodu surekli agliyo kucak istiyo yatmiyodu  mememi tutmadi die mama veriyodun önce bebelac sora aptamil sora sma kullandim ama hepsi cocugumu mahvetti dun biberonunu buyutup orta akisa gecirdim 180 cc yaptim ve bildigimiz nişastayi mama yapip verdim inanir misiniz 10 gunde bir kaka yapan cocuk dunden beri iki kere kaka yapti hemde oyle boyle degil dunden beri 3 aydir uyumadigi uykuyu uyuyo ve cok akilli duruyo cok pismanim ilk andan veri vermedigime nisastasi 3 aydir paramla rezil oldum hem oglum hem ben artik nisasta yapip veriyorum isteyene tarifte verebilirim annemler hep soylediler bana nisasta yap ver bu mamalar cocugu mahvediyo die ama ben kulak asmamisti ama ne varsa eskilerde var suan o kadar mutluyum ki yapin deneyin pisman olmayacaksiniz
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık secimi

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
3 aylık bebeğe nişasta mı? Besin değeri olmayan pof bir şey. Kusura bakma ama bu da bana akıl işi gelmedi
(1,794 puan) tarafından
Aynen artı +
tarafından
Bende yazicaktim  post  kapanmış 3 aylık daha ilk 6 ay özellikle alması gereken bissürü vitamin mineral var nişasta nin içinde hangisi var
Bi doktora danışıp öyle verseydin keske ya
tarafından
Nisastayla mama asla karşılaştırılamaz bile. Bebek kim bilir neden  uyuyo midesine oturmuştur yazık
(24 puan) tarafından
Asil o verdigimiz mamalar akil isi degil 3 aydir cocugum gozumun onunde mahvoldu zaten bu cok bilmislik yuzunden cocuklar mahvoluyo siz bildiginiz yoldan yapmaya devam edin bizden onceki nesil de mamalarla buyudu hep zatenn
(1,794 puan) tarafından
Umarım çocuğun bağırsaklarında bir sorun olmaz..
tarafından
Doktorlarda o kadar yıl  boşuna okudular o zman
Ya bende mama kullanıyorum ama ara sıra gaz yaptı ki bebek bu olsun o kadar
(24 puan) tarafından
Evet bosa okumuslar o savundugun mamalar sadece su su oldugu icin midede bi agirlik yapmiyo cocuk kabiz oluyo cunku midede bise yokk su sadece ben bunu iki gundur yapip veriyorum cocugum iki gundur kaka yapiyo 3 aydir ilk kez uyudu dogru duzgun keske o doktorlar okurken bunlarida bizim nenelerimizden analarimizdan ogrenseler onlara bakarsak hersey yanlis
(24 puan) tarafından
Olmaz cok sukur bizim analarimiz biz oyle buyuduk aslan gibiyiz  cok sukur
tarafından
Allah korusun çocuğun veya sizden biri hastalanınca hastaneyede gitmeyin o zman nasıl bi mantık canım seninki anlamıyorum yani anne sütü alan bebek bile 10 günde kadar kaka yapamiyabiliyo gazıda oluyo ki bunuda yaşadım sutum kesilmeden önce karni kocaman taş gibi olmuştu bebeğimin yani hadi sen emzirmiyoeum etrafında dami gormedin duymadın anlamıyorum

Ama şunu farkettim sana ne desek boş sen bildiğin yoldan devam et inşallah bebeğin vitaminsiz falan kalmaz bi zarar gelmez
Iyi  geceler
tarafından
Cahille münakaşaya girmeye gerek yok arkadaşlar.
(24 puan) tarafından
Valla benim annem teyzelerim dayilarim ben kardeslerim hep nisastayla buyuduk ben 3 aydir cocuguma en iyi mamalari verdim benim cocugum acillik oldu hic uyumuyo sureklu agliyo durmuyodu dunden beri benim cocugum hic uyanmadan yatiyo dunden beri hic aglamadi kakasini cok guzel yapti kabri tas gbiydi yumusacik oldu asil o tonla para doktugumuz mamalar mahvediyo sozde mama kilo yapar benim cocugum 3 aydir bir gram kilo almadi ben bu nisastaya basladigimdan beri yuzune bir kan geldi  ne varsa eskilerde var  yaptigim sey hic yanlis bise degil herkesede tavsiye ediyorumm
(24 puan) tarafından
Aynen aynen cok dogru hadi canim yaylan hadiii hadiii
tarafından
Konuşmana dikkat et terbiyesiz şey.
(24 puan) tarafından
Etmiyorum napcann cahilsem nie muattaba aliyosun yazma benim verdigim tavsiyeyo yorum yapmaaa yapan yapar yapmayan yapmaz tasasi sana mi dustu ?
tarafından
Surda birisi sana kötü söz etmemiş senin lafların hep azarlama tersleme ayıp ya bebeğine değil lafım
Sen ne halin varsa gör
(24 puan) tarafından
Pekii :)))
(24 puan) tarafından
He bacim heeee heee aynen senin dediginden
(834 puan) tarafından
Sen kafana göre devam et .
(24 puan) tarafından
Hihim tşk :)
(834 puan) tarafından
Çok bilmişlik ypiyorsun.ama ynlş ypiyorsun.bebegine yazik ediyorsun 3 aylkk bebege ne nişasta nede şeker verilmz.sn nerelisin
(24 puan) tarafından
Bunun cok bilmislikle hic bir alakasi yok benim cocugum uc aydir kaka yapmiyodu uyumuyodu durmuyodu agliyodu en iyi mamalari kullandim ben acillerden cikmadim 3 aydir benim cocugum kaka yapamiyo die popo deligi yara oldu cunku o cok savundugunuz mamalar sadece su cocugu tok tutmuyo  tok tutmadigi gibi ac birakiyo bombos mide mide bos olunca cocuk kaka yapamiyo kaka yapamayinca kabiz oluyo ben benim butun ailem boyle buyuttu ve butun cocuklarimiz sapa saglam saglikli  ben uc gundur yapiyorum nisastayi benim bebegim uc gundur uyuyo uc gundur guluyo uc gundur karni tok bu saatten sonra asla mama almicam size gore yanlis olabilir duymussunuzki cocuga bir yasina kadar bisey yedirilmez icirilmez  hersey zaten cocuga yedirip icirilmez ben buraya yazdim size yanlis gelen bana dogrudur bana yanlis gelen size dogrudur ve benim bu yaptigim seyi benim  prof doktorumda onayladi siz yeni nesilsiniz eskiler yok yoksulluktan bulamiyodu da yapiyodu eskiler dogru olani yapiyodu siz o sagliklisiz su gibi mamalari verin buda sizin dogrunuz benim dedigimi isteyen yapar isteyen yapmazz...
(834 puan) tarafından
Hicbir doktor bunu önermez.
(834 puan) tarafından
Kiz bu kadina bisey anlatilmaz ya.
(24 puan) tarafından
Hehee evet doktor doktorken 4 cocugunu boyle buyutmuss siz herseyi bilinde biz cahil olalim hadi bakin isinizeeee bee
(24 puan) tarafından
Devamkee o zaman tatlimmm hadii hadii
(24 puan) tarafından
Kafalar yine piril piril mubarekkk hepinizz bilmiss kesildinizz :)
(834 puan) tarafından
Sen geri kafalimisin yaa
(24 puan) tarafından
Aynen oyle yapicam sen o cok vitaminli mamalari verr benim yerimede övun herkesede bi kadin var bebegine nisasta veriyoo ne cahil ayol demeyide unutmaa tmm
(24 puan) tarafından
Sen ileri kafali misin?
(834 puan) tarafından
Anakartlar yanmis bacim bunun
(24 puan) tarafından
Ayy evet ne kadar cahilim dimi tüh kafamaaa sen benim yerime saglikli bir anne ol benim gbi geri kafali olup cucugunu zehirlemeee:)
(24 puan) tarafından
Gece gece cok guldumm sayenizdee allah razi olsun sizden yaa :) sizin gbi bilincli anneler lazim bu memleketee :)
(834 puan) tarafından
Allah akil versin.sen buraya dua almaya degil linclenmeye glmssn
(24 puan) tarafından
Hosuma gitti linclenmekk devam edebilirsinizz kiminin linci kiminin duasi iste napalimm bebemi uyutmusken iyi oldu uzun zamandir kaos yoktu bu iyi geldi
(24 puan) tarafından
Yok bal zararlii tabii o kadar da cahil degilim yaa yapmayin yanii :)
(834 puan) tarafından
Ne halin varsa gör be .kafami buluyon canin mi skıliyor haydee işine bk bayancokbilmiş
(24 puan) tarafından
Tamam :)
(834 puan) tarafından
Senin o kucucuk aklina uyup kimse 3 aylik yavrusuna kalkp nişasta su vrmz .hoş benim kisi 1 yasina grck yine vermm yine vrmm
(24 puan) tarafından
Verme arkadasim sen o kocaman aklinla dunyayi bile feth edersinn
(834 puan) tarafından
Gerk yok
(24 puan) tarafından
Bencede
(834 puan) tarafından
Hdi iyi gclr
(24 puan) tarafından
Iyi gecelerr :)
(834 puan) tarafından
Sizedeee
(24 puan) tarafından
Senin canin mı sıkıliyo gece gecee :)
(834 puan) tarafından
He canum canim skliyor sana sariyom alla alla
(24 puan) tarafından
yorulmadin atismaktan helal olsun valla
(24 puan) tarafından
Hayir yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmiss
(834 puan) tarafından
Aynn öyle kuzum.
(24 puan) tarafından
Ee bizde kafana silah dayamadikk yaniii yap diee zaten
(24 puan) tarafından
Sende haklisin nedim simdi yanii nisastayi begenmediysen bende sutlu patatesle buyumusum meselaa
(24 puan) tarafından
Ben bebegime iki aydir veriyorum normal mama gbi yapip veriyodum 3cuncu ayina girdiginden beride katilasitirp verdim anladin mi eger ölumcul bir ishale duserse soz buraya yazicam biz asiretiz tabi nufusta kalabalik pirinc unuylami buyuyen ari mamayla mi buyuyen sutlu patetesle nisastami buyuyen ve ben daha kimsenin ölumcul bir ishal oldugunu gormedimde duymadim da
(24 puan) tarafından
Bir ay boyunca mama verdimmm hatta bir bucuk ayy ikinci ayina girdi ben nisastaya basladimm ama kati vermiyodum su gbi yapiyodum geceleride sma mamasini veriyodum ucuncu ayina girince katilastirip verdimmm ya bu hataysa hataaa ben suan cocugumun gozumun onundeki rahatligini goruyorumm bu bana zaten yetiyoo bir saat bile uyimayan cocuk suan 5 6 saattir yatiyo ben burda ne desem bosss
(24 puan) tarafından
Ben bir anneyim burada kimsenin cocuguna zarar verecek veya kotu niyetli hic bise yapmiyorum cocugum dogdugundan beri goturmedim doktor kullanmadim gaz damlasi yapmadigim masaj kalmadi herseyi cok bildiginizi zannedip hic bisey bilmiyosunuz o cok savundugunuz mamalar asil cocuklarin sagligiyla oynuyo mahvediyo duymussunuzki bir yasina kadar cocuga hic bisey yedirilip icirilmez biz 6 aylik olunca herseyi yediriyoruz cocugumuza siz  2 3 yasindaki cocugunuzu sofraya oturtamazken bizim 1 yasindaki cocuklarimiz bizim gibi yemek yiyor aci aci cigkofte yiyolar buyuk insanlar gbii biz bizden onceki insanlarimiz hep boyle buyudu halada buyuyor buyutuyoruzz cok sukur suana kadar hastanelik olan ölen olmadi daha cok aslan gbi hepsi  ben burda benim gbi olan bi cok anne gordugum icin yazdim isteyen yapar isteyen yapmaz  dunden beri uykudan kalkmiyo cocugum gunde bir saat bile uyumayan uyutmayan cocuk herseyi en iyisini siz biliyosunuzz yapiyosunuz devam edin en iyi yaptiniz sey insanlari linclemek
(24 puan) tarafından
Haa bu arada suan ki aklim olsa ilk dogdugu andan itibaren verirdim :)
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Tarif verirmisij
(24 puan) tarafından
1 2 aylik bebege yapilmiyo sundan dolayi biberonun akisi yavas oldugu icin nisastayida kati yaptigimiz icin tikaniyo ama orta akisa gecince o hizli akiyo tikanmiyo bebekte rahatlikla iciyo ben derin bir tencereye dort bes biberon su koyuyorum kati olmasi icinde 3 4 yemek kasigi nisasta koyuyorum kati olmazsa cocugu doyurmaz civik olunca uzerine biraz daha ekliyorum istege gore seker de koyabilirsin bi tatli kasigi falan aci olmasin bebek icebilsin die onu katilasincaya kadar pisirip kaynayinca kapatiyorum bebegim aciktigindada cezvede yaptigim nisastayi icirecegim kadar ılıştirip veriyorum
0 oy
tarafından

Kız bende anladım ki bana dua edicek siniz emri vaki yapar gibi hahasa 

İlgili bir soru bulunamadı

404,296 soru

12,111,783 cevap

36,444 kullanıcı

...