Rüyamda evde dogum yapiyordum birden lavaboya gdyorudum adette kan pıhtısı duser ya onun gbi bi histi hissettgm megersem dogum yapmsm hemen bagryorum anneme kos dogum yaptm dye apar topar hastaneye gidiyoruz cocugun kordonunu kessinler dyorum :) yolda gderken ohh dogum parasi bize kaldi deyip gülüyorum :)))) neyse hastaneye giderken bu uygulamaya giriyorum anlatyorum kizlar dogum yaptım soyle boyle hastaneye gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyn yazyorum. Hastanede bi gece müşade altinda tutuyolar bebegin kilosu 3.800 kusur dyor doktor oh tosuncuk dyorum bayaboyle siyah sacli tombis bi kizim oluyordu cok güzeldi sanki gercek gibiydi
Sabah kalktm kendi kendime gülüyorum hastaneye gderken hangi ara uygulamaya girip sizlere haber verdm dye :) insallah tez zamanda dogum yapablriz :) sizlerle paylasmak istedim
Teşekkürler
Bende dogum yaptigimi gördüm ama bu kadar detaylı değil :) bende lavobaya giriyorum afedersin iserken çocuğumun kafasını görüyorum esime bağırıyorum bebek geliyor diye hemen hastaneye gidiyoruz orada da tamamen suyuim geliyor bir iki dakika ahh diyorum sonrasında oğlumu kucagima veriyolardi emzirmeye çalışıyodm ama ağzı daha küçük olduğundan alamıyordu sutum öyle akiyodu :) ve uyandigimda gerçekten kasik bolgemde agri vardı :))
Hamileliğimin 4cü ayında bnde görmüştüm evdeydim ve gece vaktiydi, eşim diğer odada bekliyordu bense yalnız başımaydım odada doğum yaparken sonra bebeğim doğdu içeri hemşire girdi bebeğimi aldığı gibi çıktı dışarı ama bn bi terslik olduğunu anlamıştım ardından eşim girdi odaya ne oldu dedim ölü mü yoksa dedim eşim başını öne eğdi peki kızmıydı erkekmiydi bn erkek gördüm sanki dedim evt erkek dedi eşim o an uyandım ama sonuç oğlum 4gün sonra iki aylık olacak Allaha şükür :)
163,977 soru
4,226,024 cevap
12,221 kullanıcı