0 oy
1,915 göst.
Diğer kategorisinde (3,276 puan) tarafından
Artık çok sıkıldım paspal paspal dolaşmaktan kızım geceleri uyumaz bende uyuyamadığımbhalim olmaz için sadece yemek evin işi gücü kızımla oynarım boş vakitleri var istesem makyaj ne yaparım ama ilham gelmiyor geliyorsa da aman diyorum salıyorum eşim gayet memnun halimden makyaj ne yapsam adam bir yere mi gitcez diyor o derece aslında çıkarken de yapmam makyaj ama adam benziniyle görmeye alışık değil sizler neler yapıyorsunuz makyaj yapar mısınız devamlı 

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tam denk geldi oğlanı uyutup hemen kendime girisicem kasımı alayım bir kaç bişey yapayım yüzüme renk gelsin sıkıldım kendimden iş is bitmiyor yeter dedim
(3,276 puan) tarafından
Oh ne güzel ben hala yayılmış burda size laf veriyorum yarın yaparım bende inşallah:P :D
tarafından
Yap kız iki saatte temizlik yaptım duş aldım yüzüm gözüm açıldı bakım gibisi yok valla :)) yarında evi temizlerim mutlu mesut haha arada gider aynaya bakıp kendimi överim :)))
(3,276 puan) tarafından
Bende işten sonra banyoya girerim iyi okuyor:)
-Reklam-
0 oy
(505 puan) tarafından

Makyajli ve susluyum esim adimi suslu panterim koydu makyajsz daha guzelsin dio yapma dio ama makyaj yapinca daha guzel oldumun farkindayim kiskaniyor bnce :D

(3,276 puan) tarafından
Kesinlikle olabilir kendi makyaj yapamıyor ya ondandır :D bende paspal pakize :D inşallah terfi edeceğim  :D
(505 puan) tarafından
Et bnce kiz
(3,276 puan) tarafından
En kısa zamanda :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 414 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 506 göst.
12 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Asfkbraocl (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 649 göst.
6 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Mrvmetehan (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 487 göst.

404,259 soru

12,110,832 cevap

36,440 kullanıcı

...