0 oy
233 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar yarın sabah çocuk cerrahisine randevu aldık oğlumu götürcem sünnet için hemen yaparlar mı yoksa gün mü veriyorlar? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gün verirler canım behçet us hastanesi var benim ablam oglunu orda sünnet ettirdi gayet iyiydi şükür 
tarafından
Devlet hastanesine gidicez bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz
tarafından
Benim dedigim hastanede devletti canım ekstra bir şey vermedik merak etme Allahın izniyle hemen geçer ufak yaşta yapıldımi çocuklar da çabuk geciyor atlatıyor
tarafından
Öyle mi kuzum bilmiyodum. Evet 1 yaşında şimdi bana kalsa daha önce yaptıracaktım eşim istemedi şimdi yine istemiyo da olsun artık yaptırayım dedim
tarafından
Iyi düşünmüssun canım sağlıklı çabuk geçer inşallah geçmiş olsun şimdiden
tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Sorun olacak sana :) hastanede ne kadar tutarlar bi de hastaneye giderken yanımda ne götürmem gerekir
tarafından
Gün verirler güne giderken bir iki takım kıyafet alman yeterli canım en fazla 1 gün hastenede tutarlar o kadar öyle illa yanina sunu al dicegim bir sey yok
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hemen yaparlar
tarafından
Hazırlık falan yapmam lazım mı yanımda ne götürmem gerekir
tarafından
Canım benden sadece bez istemistiler..
Sen gene sevdiği oyuncak falan koyda doktor demedi mi bişey demesi gerekiyo çünkü ek gıda alıyla yada normal emzirme yapıyosan saatleri var tok karnına istemiyo çünkü bence hemen yapmazlar soylemediyse
tarafından
Kız ilk defa gitcez yarın büyük ihtimalle senin dediğin gibi aç getir şu gün getir falan derler
0 oy
tarafından
Bize gün vermişlerdi
tarafından
Aynen canım ben doktoru aramıştım söyledim oda anlattı falan ona göre gittik ama seninki yüz yüze söylecek sanirim da sen gene kıyafet bez ne bilim anne çantası hazırla her ihtimale karşı ek gıdasını falan
tarafından
Aynen koydum çantaya iki takım elbise bez falan giderken yiyecek de alırım yanıma
tarafından
Canım emziriyosan eğer her ihtimale karşı emzir öyle cik ne olur olmaz çünkü emzirince 2 saat sonra ameliyat ek gıdaysa 6 saat mamaysa 4 saat sonra yapıyolar
tarafından
Ek gıda alıyo kız oğlum  1 yaşında sadece emzirip çıkarım zaten erken gitcez
tarafından
Tmm cnm hayırlısıyla ınsallah olur hersey
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Bize gün vermislerdi canimm
tarafından
Öyle mi kuzum bakalım yarın ne diyecekler bize
(2,020 puan) tarafından
Hayirlisi olsun simdiden canimm, bize islemleri yaptirttilar kan aldirttilar ertesi gun sabah 7 bucuk da gel yatisini yapalim dediler

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ademir28_01 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde fatmagulll. (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
7 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruzgarduru (250 puan) tarafından soruldu

405,932 soru

12,167,389 cevap

36,630 kullanıcı

...