0 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Kizim diyor sen biraz zayifsin doguramazsin yok senin goguslerin biraz kucuk bebegini besleyemezsin falan diyor valla gozunu korkutmayim ama dogum ölmek gibi bisey diyor ama ben cok guzel dogurdum diyor sinir oldum ya 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen nebicim bı kozle bakiyon teyze de rabbim kem gözden uzak fesat o kadın fesat
(98 puan) tarafından
Canim cok üzüldüm ya
tarafından
Sen geçiştirme nasıl oluyor biliyonmu ❤️❤️❤️TM teyzecim al sen doğur da görelim diceksin
(98 puan) tarafından
Teşekkürler canim ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bende çok zayıfım çok rahat doğum yaptım ğöğüslerim çok küçük ama bebeğim sadece benimle besleniyor bence komşunla konuşmanı kes seni kıskanıyor 
(98 puan) tarafından
Valla canımı sıktı canim ya böyle bir şey var mı ya deli mi ne
tarafından
Yok tabi canım ya sıkma canını boşver
tarafından
Burcugokce iç sesim
0 oy
(7,639 puan) tarafından

Güzel doğurmak nasıl  abiyeyle makyaj Lami oluyor  öyleyse ben peri perişan doğurdum sıfır makyaj  eşofman :D

(98 puan) tarafından
Ona göre öyleymiş canim iste
(7,639 puan) tarafından
Kendini beğenmiş kulu Rabbim sevmez
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Çatın darsa sezeryan olursun biter ne varmış onda. Saçmalama senin gibi kilolu kalmam doğumdan sonra de vur lafı. 
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Eee sen niye cevabını vermiyorsun sanane de geç ağzın yok mu yavrum
tarafından
Hiç.buda üzülüyor komşum dedi diye gitme kız ben olsam.kavga ederim nasıl.knuusyor benle.oyle derim
(6,200 puan) tarafından
Komsun kim köpek :D
tarafından
Takarım pıça:)
0 oy
tarafından
Şöyleleri bana denk gelmiyo ya 
(215 puan) tarafından
Ne yapcan kiz:)
0 oy
(1,284 puan) tarafından

Doğum ölüm gibi bisey ama ben çok güzel doğurdum:angry:

Ay koy mesafeni kurtul..

0 oy
(1,019 puan) tarafından

Ben doğururum sen emzirirsin teyze o zaman deseydin :D

0 oy
(3,167 puan) tarafından
Saçmalamış ya deli  bu kârı baci boşver onu
0 oy
(1,787 puan) tarafından
Böyle cahillere yüz verirsen tepene çıkarlar canım bende çok yaşadım ama susmanın bi faydasını görmedim bir daha o kadını evine alma gelirse çay koyma kahve yap yüz verme dışarda görüncede çocuğunu sorarsa bende bebeğimde gayet iyiyiz de sen kilo almışsın iyice bak çok sağlıksız dikkat et hasta olursun de bizim bi yakınımızda senin gibiydi rengi solmuştu meğer kansermiş birden tık diye gitti de hadi bakalım konuşabiliyomu
(1,787 puan) tarafından
Sağol canım :))
0 oy
tarafından
Yav teyze sananey de geç konuşma bida
0 oy
tarafından
Parçalardım onu bana da öyle dediler oğlum prematüreydi bi kilo aldı mamasız bi şekilde tosun gibiydi maşAllah laf şöyle ki bidaha diyemedim moralini bozma sakın 
0 oy
tarafından
Canım sen ne aldırış ediyorsun komşuna herkesin dediğine takılırsan hayat zindan olur sana ağzının payını verseydin ya bu benim sorunum lütfen bir daha yorum yapma de sussun
0 oy
tarafından
Sen doğurduysan ben alasını doğururum de geç mal mı ne 
0 oy
(215 puan) tarafından
Sanane deseydin tovbe sabir ya boyle insanlara gicik olurum muhatabi kes o komsunla cnm
0 oy
(79 puan) tarafından
Genelde zayif olanla daha tahat dogum yapiyor zaten ne guzel işte 
0 oy
(3,123 puan) tarafından

Sinir olmak yerine ağzının payını verseydin şimdi moralin yerinde olurdu, böylelerine lafı koyun hakediyorlar

0 oy
(776 puan) tarafından
O is kiloya baksaydı ben doğururdum 50 kilo kuzenim normal doğurdu ben rahim agzi geriligi ve egriligi yuzunden 12 saat suni almama ragmen acilma olmadı sezeryan oldum o da emzirdi bende onunki benimkinden daha tosundu
0 oy
tarafından
Kiz sen niye bu kadar hiç uzulmeyecek şeylere üzülüp saçma şeyleri dert ediyorsun neredeyse tüm postların aynı bebeğime zayıf derler bebeğim esmer olursa sevmezler ben zayıfım bana emziremezsin dediler falan. Çocuk senin çocuğun koca senin kocan beden senin bedenin niye bu kadar elalemin ağzına bakıyorsun çirkin olsa ne olur mamayla beslense ne olur esmer olsa kime ne takma böyle şeyleri senin olanlara şükret bu kadar sorgulama bunlar için de ağlama ne dertler var hayatta
(98 puan) tarafından
Canım ben kafama çok takan bir insanım çok iyiyimdir beni herkez kandırır laf söyler hani kimseye de kötülüğüm yoktur. Şöyle diyim vur elime al ekmeğimi o misal böyle kafaya taka taka ilk bebeğimi düşürdüm çok şükür 2. Ci bebegime hamileyim 9 haftalık☺️
tarafından
Yapma bak sana zarar sen yaziyosun ben seni tanımıyorum burdan sana üzülüyorum beni yanlış anlama belli iyi niyetli oldugun ama çocuğunu şimdiden sahiplenir hele ki çocuğun hakkında kimseye laf vermemen lazim
(98 puan) tarafından
Evet canım benim çok haklısın kimse bebegimden değerli kıymetli degil. Bakamıycamı düşünüyorlar ama son nefesime kadar kendi canımdan olan sabiye bakarım ben canım. Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim bende sizi tanımıyorum ama böyle iyi arkadaşlar dostlar da varmış dünyada bunu anladım çok saolun :))
0 oy
(52 puan) tarafından
Bu durum da ben büyük dinlemezdim hasbam doğurdun 3 5 tane çocuk onla mi hava atıyon güzel doğurdum die derdim valla böyle konularda lafımı çekmem direk yapistirrim ben 
tarafından
Kardeş bana laf gelince sen olsan benim yerime de carpsan üç beş tane bana lazım bı laf çarpıcı bu sakinlikle bugünlere iyi geldim
(98 puan) tarafından
Kız ben öyle yapamadım işte oda benim hatam :(

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 1,060 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 470 göst.
9 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
49 cevap 1,498 göst.
17 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu