0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından
Kızlar merhaba benim.oglum 1 yaşına yeni girdi de ve 4 aylıkken emmeyi bırakti. Ben maddi durumlardan dolayı pirinç unu maması yapıyorum oğluma ama doymuyor sanırım siz bebislerinize ne veriyorsunuz gece 3 4 defa uyanıyor o kadar da kötü oluyorum ki ve şuan 21 haftalık hamileyim  gece için mama önerisi falan olan var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(796 puan) tarafından
Bebek irmiği içine de elma armut falan koyuyorum mama yapıyorum canım tok tutuyor 
(85 puan) tarafından
Bebek irmiği nerdd satılıyor
(796 puan) tarafından
Aktarlarda vardır canım bı de büyük marketlerde olabilir bizim burda anpa gross market var ben ordan aldım
(85 puan) tarafından
Bunu bulabilirsem deniyim ☺️☺️
(796 puan) tarafından
Dene canım içine hangi meyvelerden varsa onu koy yatmadan yarım saat önce ver afiyet olsun bebise:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akşam yemeği yerse oğlum yerken uyumaya başlıyor gece 1 defa uyanıyor artık 11 aylık diğerlerinde yemek yediği için susuyor hemşire artık gece 1 en fazla 2 besle dediği için 1 ay olucak uyandığı zaman piş piş yapıp uyutuyorum gece 3e kadar 3de mama yapıyorum Allah yardımcın olsun mamalar çok ama çok pahalandı belediyene başvuruda bulun istersen mama yardımı için en azından gece uyandığında devam sütü verirsin gece pirinç unu hazırlamak zor olabilir senin için 
(85 puan) tarafından
Başvuru yapsam.da onaylanma olmaz çünkü eşim fabrikada çalışıyor canım
tarafından
Eşinin aldığı maaş evin halkına bölüştürülüyor eğer gelir düşük kalıyorsa aileye yardım yapılıyor evde çalışan kişi ve alınan maaşlar önemli sen genede bir başvuru yap
(85 puan) tarafından
Evde doğacak olan bebeğimle beraber 4 kişiyiz
tarafından
Alırsın büyük ihtimalle belediyelerin WhatsApp hesapları var ordanda yaz hemde online başvuruda bulun bir kaç gün geçince ara başvuru yaptığını zor durumda olduğunu sadece mama yardımı istediğini bildir alırsınız
0 oy
(12,859 puan) tarafından
1 su bardağı yarısı su yarısı süt 1.5 yemek kaşığı irmik koyuyorum muhallebi tarzı içine 1 tatlı kaşığı pekmez koyuyorum yatmadan önce veriyorum 
(85 puan) tarafından
Kaynatiyor musun peki canım
(12,859 puan) tarafından
Süt ve irmiği kaynatıyorum ılıyınca pekmezi koyuyorum
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Bir yaşına girmiş işte inek sütüne başla irmikle mama falan uğraşma derim 6-7 aylık bebek olsa neyse biz ne yersek onlardan yedir madem durumun yok ikinciyi ne diye yaptın Allah yardım etsin
(85 puan) tarafından
İkinciyi sana soracak değilim kusura bakma ama.
(3,002 puan) tarafından
İyi Allah belanı versin banane :D
(85 puan) tarafından
Sen kimsin de beddua ediyosun acaba ?
(45,017 puan) tarafından
Allah belanı versin derken tövbe yarabbim dengesiz burda ne kadar çok var
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Ben süte geçtim süt veriyorum 
(85 puan) tarafından
Doyuyir mu acaba
(45,017 puan) tarafından
Yani baya uyanmiyo acıkınca kalkiyo yine veriyorum
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Canım benim ya böyle. Olunca çok üzülüyorum bu devletimiz keşke bebklere mama yardımı yapsa inek sütü içebilir kuzum cicibebyle
(85 puan) tarafından
İnek sütü bende düşündüm de kaka yaptığı zaman aşırı kötü kokuyor dokunuyo sanıyorum bende korkuyorum
(2,350 puan) tarafından
Hayır dokunsa kusar daha farklı olur
(85 puan) tarafından
Bide onu deneyeyim belki süt ile doyar ☺️ hafif 1 çay kaşığı falan şeker koysak zararlı olur mu ki
(2,350 puan) tarafından
Şeker koyma cicibebe köy canım 4 tane iyice çalkala msla yarım biberon süt biraz sıcak su köy ağır gelmesn
(85 puan) tarafından
Denicem canım çok teşekkür ederim
(2,350 puan) tarafından
Tadı güzel oluyor m etme afiyet olsun kuzuya
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Canim bende emzirmiyorum benim hiç tutmadı başından beri devam sütü veriyordum 13 aylık oldu en son geçen ay devam sütü aldım dahada almadım gece yatırmadan muhallebi verebilirsin yada kaşık maması yoğurt ve muz olabilir ben yatmadan bunları veriyorum gece iki üç defa uyanır ama açlıktan olduğunu sanmıyorum akışkanındandır tabi benim gene içim rahat etmiyo bende biberonda günlük köyden aldığımız sütü veriyorum bu yaşlarda sık sık uyanırlar dişten dolayı bu kon7da için rahat olsun bence açlıktan değil-dir uyanmalari 
(85 puan) tarafından
Banada alışkanlık gibi geliyor denedim mama vermemeyi ama krize giriyor resmen mama yemediği zaman uykusunda

İlgili bir soru bulunamadı

413,563 soru

12,449,914 cevap

46,277 kullanıcı

Kategoriler

...