Teyzem yogun bakımda aynı zamanda kaynanam da Teyzem oluyor doktorlar çok ümitli konuşmuyorlar .akşam kaynanam eşimi aradı eşimin de teyzesi bu arada. işte Teyzene birşey olursa gitmessiniz dimi gidemezseniz dedi. gidilirse hep beraber araba var onunla gidilcek çünkü eşim de yoo gideriz dilekte gelir Metehan da dedi kaynanam nasıl olacak oglum arabanın hali hal değil kaza bela olur dedi eşim de birşey olmaz gidilir dedi sonra kayınvalidem birşeyler daha söyledi söyledi eşim de geri vites yaptı yanı dilek gitmez gibisinden ben de dedim o benim de teyzem gitmek istiyorum diye
Kaynanamın niyeti evde yaşlı sakat görümcesi var beni onun yanına bırakmak bu arada yanlış anlaşılmasın yaşlı kadına bakmamak için gidiyor sanmayın daha önce de eşimin amcasının oğlunun karısı öldü kaynanam oğullarını topladı gitti köye ben eşimin halası ile yanı kaynanamın görümcesi ile bizi 3 gün kadın başımıza bırakıp gittiler kaynanam ben gidicem gelip bakar mısın bile demedi emri vakii yaptı çekti gitti gidince de hiç aramadı sormadı naptınız diye şimdi tekrar aynı şekilde yapıcak ama o benim de teyzem hakkı çok üstümüzde dügünüm onun evinde oldu kızı geldi evimi baştan aşagı doşedi temizledi ben allah vermesin bişey olursa yanlarında olmak istiyorum bu arada ne olur dua edin Teyzem e birşey olmasın. Kusara bakmayın uzun oldu biraz .