0 oy
1,168 göst.
Aile kategorisinde (12 puan) tarafından
Kizlar 1 yillik bir iliskim var sevgilim benden 12 yas buyuk ama ben cok sevdim yasi bile sorun yapmadim ben aramadan aramiyo ben yazmadan yazmiyo bir kac tane kadin yanimda yazdi uyarmasi gerektigini soyledim oda onlar benim arkadasim dedi gecen gun bi kadinla konusmus ve sevgilimin olmasi sorun degil gezebiliriz demis bana karsi cok soguk ben bosandim onu sorun ediyo basima kalkiyo ben cok sevdim napicam bilmiyorum siz olsaniz ne yaaprdiniz  bana karsi sevgisi var gibi hissediyodum ama yaniliyomuyum

47 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sevgilim demişsin daha evlenmemişsin yani iyi oldu bu çünkü Bnce at tekmeyi gitsin :( başka kadınla gezen adamdan koca olmaz bir de hiç arayıp sormuyormuş ta seni defet gitsin yarım akıllı şey kadından erkeğe arkadaş mı olurmuş boşver zaten bir kere bir erkekten kazık yemişsin bundan da yeme 
(12 puan) tarafından
Evlenmek kelimesini bi kez bile duymadim canim benburdaki yorumlarda bana cok iyi geldi heoiniz sagolun ayrilicam
tarafından
Aynn ayrıl ya ben bile senin yerine burda kıskançlıktan çatladım adama bak o kızlarla gezebiliyor ama sana bir mesaj atacak vakti bile yok sevgiliyken insan karşıdakinin gözünü boyamak için herşeyi yapar ama şuna bak zahmet.bile etmiyor sen çok safsın galiba ya :(
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Sevgilinin suratına tükür ve bir daha asla dönme o adama bak adam bile yazamamisim sen düşün artık :D.O bokunu yesin o kim köpek yaa gitsin madem beğenmiyorsan ***** ya bak gece gece sinirimi bozdu
(12 puan) tarafından
Off canim beni guldurdun allah razi olsun
0 oy
tarafından
Sen aramadan aramıyorsa başkasıyla mesajlasiyorsa daha ne bekliyorsun ki anlamadim
(12 puan) tarafından
Haklisin iste ask diye bekliyorum ***** *****
0 oy
(50,844 puan) tarafından
nedense samimi bulmadim seni eger gercekse yazdiklarin ayrilman en dogrusu
(12 puan) tarafından
Samimi bulup bulmamamn onemli degil bunlar gercek bi dunya kadin var maalesef intihar bile ediyolar boyle insanlar yuzunden
(50,844 puan) tarafından
Bir başkası gülüp eglenirken neden onun icin kendi canima kiyayim ki gelmisine gecmisine saydirir çıkarırım hayatimdan
0 oy
(29 puan) tarafından
Birkere şimdiden yüzünü vuruyorsa boşanmış oldugunu evlenip yuva kurduğunda gazından düşürmez seni cok iyi anlıyorum ama bunlar cicim ayları canım evlenip ayrılmışsın evlilik nasıl birşey bilirsin bence bundan sonra sana cok deger veren üzerine titreyen bir insanla evlen ki birdaha aynı durumları yaşama kızlar ile cok muhattsp olan adam ilerde aldatır da benden söylemesi 
(12 puan) tarafından
Aynen cok haklisin bitanem cok tesekkur ederim
0 oy
tarafından

Siz olsaydınız napardınız soruna cevaben..

Bnm dulluğumu sorun eden başıma kalkan adama s.ktiri çekerdim.!
Hayırdır sende kimsin benden değerlimisin derdim.!
Sevgiymiş la dullum diye başıma kalkan birine zerre sevgim kalmaz anında nefrete dönerdi zaten..
Başıma geldi dulsun ailem istemez cümlesini duyduğum anda sevgi nefret oldu bende yüzüne bakmadım bi daha ** gibi peşime koştu aileme rest çekerim dedi umrumda olmadı o saatten sonra..
Şimdi yeniden evliyim bi başkası ile adam tanıştığımızın 10. Günü evlenme teklifi etti 16. Günü ailesiyle tanıştırdı 2. Ayında nişan yaptık 3. Ayda evlendik ve şuan 8 aylık bebişimiz var eşimde kanatsız melek.. iyiki ilk eşimden ayrılmışım ve o dulsun diyeni de def etmişim hayatımdan diyorum öylesi mükemmel bi eş.. Sende sevgi peşine düşüp yakma kendini mutlu olamazsın..
tarafından
Evlilik lafı etmedi istemiyor demişsin ee o zmn bu adam düpedüz açık kapı rahat kullanırım gözüyle bakıyor sana sen neden buna izin veriyorsun.?
(12 puan) tarafından
Cok cesaret verdi bu yazdiklarin bana cok tedekkur ederim sagol

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 877 göst.
2 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu

404,367 soru

12,114,171 cevap

36,453 kullanıcı

...