bn sahsen yollamazdm esimde hic cikmiyo arkadaslaryla ayda yilda bi ckyo hamama mangala falan okdr ben cikmiyosam oda cikamaz nokta
Hıc çikmaz nereye gidersede benimle gider kendi prensibi böyle
Tatile de gidebilir gitti de. arkadaslariyla da çıkabilir ne zaman isterse. Mutlu evliligin sırrı eşlerin baska insanlarla da sosyal anlamda vakit geçirebiliyor olmasıdır bence. arkadasiyla kuzeniyle dertlesecegi mutlu olacagi konular farklıdır benimle farklıdır. Kimse kimsenin kölesi olmamalı bence. Arada güven olduktan sonra gerisi hikaye
Hiç ;D bensiz tatile gidebilemez
ben göndermem canım zaten eşim de gitmez hiç çıkmıyor bensiz dışarıya çıkmaz kurban olduğum kocacım benim
Bazen hiç çıkmıyor bazen üst üste her akşam buluşuyorlar. Bazen bize geliyolar karışık yani. Kuma gibiler kocamdan ayrilmiyolar
Hiç çıkmıyor canım haftasonlari evdeyiz ben çıkarmadigim için oda çıkmıyor (mide bulantimdan dolayı dışarı pek çıkmıyorum)
Eşim bensiz kendisi zaten bir yere gitmez git desemde gitmiyor arkadaslariylada kendi memleketine gittiğimiz de belki 1 saat çıkar oda her seferinde değil belki yılda 1 falan ama bence çıkmak istese benim icin sıkıntı olmaz sonuçta ben arkadaşlarımla onsuz görüşüyorum oda isterse bence bunu yapabilir
Şuan mecburiyetten çıkamıyor ama yanında olduğunda istediği zaman çıkar oda ayda 1
1,497,754 soru
24,466,223 cevap
354,897 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın