0 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok sevdiğim bir arkadaşım doğum yapacak bu hafta doğuma gel dedi kuramadım evi uzak hastane bana yakın bir uğrarım bebek hediyesini hastaneye mi götürsem yoksa eve illa ki gideceğim eve mi götürsem karar vermedim şimdi hastaneye götürsem eve eli boş gitmek olmaz  bebek bohçası yapayım dedim süslü pembeli pembeli bütçem kısıtlı Bilgi verirseniz sevinirim yada hastaneye bir çiçek alıp gitsem hediyeyi eve gidince götürsem arada kaldım iki masraf yapamayacağım malesef akıl verirseniz sevinirim hastaneye çiçek eve bebek hediyesi uygun olur mu

13 Cevaplar

+1 oy
(5,297 puan) tarafından
doğum yapalı 15 gün oldu aklıma hiç çiçek felan gelmedi inan bir tas çorba biraz kayısı incir hoşafı yapsan çok makbule geçer bence çiçeği boşuna masraf yapma hem pandemiden dolayı bizim çiçekleri yukarı bile çıkarmadılar =) 
tarafından
Haklısınız çiçek olmaz içeri almazlar da boşuna masraf gibi bakayım bir çaresine artık
-Reklam-
0 oy
(96 puan) tarafından

Lohusa şerbeti falan al canım çok iyi gelir tabi diğer yenidoğan hediyeleri garanti zaten

(96 puan) tarafından
Senin dediğin de olur
tarafından
Tamam teşekkürler ilginiz için iyi fikir
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Bence hediyeyi eve götür 

Hastaneye giderken bı çay bide poğaça olsa yemede yanında yat hastanede insan acıkiyor :)
tarafından
Aynen hediyeyi eve götüreyim daha iyi olur gibj teşekkürler ilginiz için
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Çiçek cok mantıklı yanına da süt yapan yiyecek içecek birsey alabilirsin. Hediyeyi de evde vermen daha dogru olur. Hem onlarda hastaneden eve taşımamış olur hediyeleri 
tarafından
İçeri almaya bilirlermiş korona var diye çiçeği teşekkürler ilginiz için
0 oy
(913 puan) tarafından
Hastaneye kayısı hoşafı gibi bir şey yapabilirsiniz. İnanın çok işine yarar . Hediyeyi eve götürün
tarafından
Tamam teşekkürler ilginiz için
0 oy
(52,304 puan) tarafından
en yakin arkadasim doğum yaptı o gun kontrolüm vardi aynı hastanede tatli yaptim iki dakika uğradım tatliyi verip ciktim. evine gitmedim virus var diye hediyide veririm elbet birgun
tarafından
Ay ne Güzel denk gelmiş size bende bakayım artık napcam
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Hastaneye ziyaretçi almıyolar diye biliyorum 
tarafından
Özel olduğu için alınıyor dedi arkadaşım
0 oy
tarafından
Hastaneye cicek goturebilirsin evine de hediyesini bide corba yaparsin
tarafından
Bakalım artık öyle de ölür teşekkürler ilginiz için
0 oy
(45 puan) tarafından
Aynen uygun olur bide bez pastası yapabilirsiniz ben öyle yapmıştım
tarafından
Tamam teşekkürler ilginiz için bakayım Bir
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Çiçek olmasada olue canım, kek, sütlaç tarzı birşey yapıp hastaneye gidebilirsin canım,
tarafından
Sütlaç ola bilir iyi fikir
0 oy
tarafından
Hastaneye şerbet meyve suyu bir kaç bisküvi gibi şeyler götür bence hediye evde olur. Bana gelen arkadaşlarm hep öyle geldi. İnan hastanede hediye değil içecek serbet arıyor insan.
tarafından
Lohusa şerbeti de iyi fikir teşekkürler ilginiz için
tarafından
Rice ederim doğum yapan biri olarak yeniden söylüyorm tatlı şeyler gelince ben çok mutlu oluyordum. Kan kaybettiğimiz için kan şekerimz düşüyor ya acayip seviniyordm :D aklinda bulunsn oyle
0 oy
(6,073 puan) tarafından
1 tas çorba götür helva götür süt olsun 
tarafından
Çorba yermi ki helva da ola bilir teşekkürler ilginiz için
(6,073 puan) tarafından
Doğumdan sonra hemn çorba veriyorlar süt olsun diye
0 oy
tarafından
Sen kayısı hoşafı yap en mükemmel hediye o olur evine gidince de bebek hediyesi götürürsün 
tarafından
Sanırım öyle olacak gibi teşekkürler ilginiz için

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 607 göst.
+2 oy
13 cevap 516 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,822 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 2,436 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.