0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (899 puan) tarafından
Hiç saçımın döküldüğünü bilmem iki aydır dökülüyor kafamda saç kalmadı halıları bile kaldırdım baş edemiyorum artık neden böyle oluyor dökülen saçın yerine yenisi geliyor mu ? Nasıl kurtulucam bu dertten:(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamileyken aldigin vitaminler arttirdi canlandirdi sacini vitaminleri kesince de dogumdan sonra dokulmesi normal. Bakim kremleri kullan ben oyle toparlamistim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimde dört aylik Olacak dökülmeye başladı :(

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Cildiyeye gidebilirsin muhtemelen kan degerlerin düşüktür saglikli beslenmeye çalış 
0 oy
(12,738 puan) tarafından
Gelıyo benim azaldı bitmese de 11 aylık şimdi daha az dökülüyor bir yerde bitecek sıkıntı yapma
0 oy
tarafından
Benim 4 5 aydır full dökülüyordu şimdi yavaş yavaş azaldı doktora gittim doğumdan sonra normal dedi
0 oy
tarafından
Çok normal canım dengeye gelen hormonlar vücudu tekrar düzene sokuyor ve fazla tüylenme olarak algıladığı yeni çıkan ve büyüyen  saçları döküyor sağlık ocağında bir tam kan sayımı yaptır vitaminlerine bakılsın vitamin eksikliği varsa eğer oda saç dökülmesini hizlandirir bunun icin de mutlaka bu gebelikte kullandığın vitamin takviyesini özgün sonrasıda kullanman lazım o yüzden bi doktora git mutlaka
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Ay bende bundan muzdaribim 29 da kızım 5. Ayına girecek saçımın dokuldugunu bilmem oluk oluk elime saç geliyor 
0 oy
(796 puan) tarafından
Sağlık ocağına gittim saç dokulmem var yorgunluk var diye tiroit çıktı kan değerlerinde ve inanirmisin dökülme çok çok azaldı ki ilaca başlayalı daha 1 ay dolmadı bı kan değerlerine baktır kuzum 
0 oy
(999 puan) tarafından
Aynı beni anlatmışsın.. bı avuç kaldı saçlarım derisi gözüküyor.  Benim oğlum da beş aylık
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Demirin düşmüştür doğum sonrası çok normal bir olay 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 250 göst.
0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.
19 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeter2323 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
6 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisaa d (1,716 puan) tarafından soruldu

405,555 soru

12,151,221 cevap

36,569 kullanıcı

...