0 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde (4,098 puan) tarafından
-Hastanede hemşire gelmiş dikişlerini kontrl etcem diyip çarşafı açmış bnde geri kapauıp uyucam bn demişim ve sabh kayınvalidm bnu anlatıyo ama ben hatırlamıyorum ( baş ağrım çoktu  uykusuzdum 18 saat suni sancı çekmiştim )

-Bir diğeri ise eve geldikten sonra olmştu bebği hastnye kontrle götürcektik giycek bişey bulamıyorm diye snirlenmiştim çnkü doğurduğmu unutup bol kıyaft arıyodm dolpta sonrdan dank etti :)

24 Cevaplar

+2 oy
(1,519 puan) tarafından
Seseryandan çıktım halen narkozluyum beni kim kesti hangi vicdansız kesti diye bas bas bagiriyomusum esimi sormusum doktor larda dışarda simdi gelecek demişler onu bi yere yollamayin zaten parası yok diyomusum :D bir yandan dua okuyom dua bitince dim tis dim tis diyomusm çok utanmistim hepsinin videosu var halen utanirim izledikce :D 
(4,098 puan) tarafından
Buna çk güldüm ya :)
(122,600 puan) tarafından
Bu cok iyi yaa
(1,519 puan) tarafından
Hepsi de nasil güzel anilar Rabbim her isteyene tatdirsin boyle duyguları :)
tarafından
Dua bitince dım tıs dım tıs neydi kız :)))
(1,519 puan) tarafından
Valla ah bilsem kirk yıl düşünsem öyle bise demek aklıma gelmezdi :D
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Ameliyat biyince bebeği alan ckms ameliyathann kapisnda beni beklyen kimse klmams beni odaya çıkaran hemire bebeği alan gitmiş seni unutmuşlar dedi beni napsnlaaar benii diye bagrark aglamstm kadın suçlandı olur heycsndn felan dedi :D

Bide kaynnam idrAr torbami boşaltmak istedi habire zorluyo cekstryo seyim acıdi diyemiyom da sonra eşim açtı oda kaynanamn eline dokldu. Ben hâlde gülmüştm baya:D

+1 oy
tarafından
Ben masadan kalkıp altımda sadece hasta beziyle koşa koşa odaya kızımın yanına gitmiştim hasta bakicilar peşimden koşuyordu dur düşeceksin diye  doktor bakın buket e nasıl seke seke geliyor demisti aklıma geldikçe o halime gülüyorum 
(99 puan) tarafından
Ay buna kahkaha attım resmen üstteki komşu yere vuruyo sus dercesine:)))
tarafından
Ahaha gülme kız napayım zor kaçtım Allah'tan bezi de bağladılar yoksa öyle kacacaktim ☺️ bı de kocam da oradaydı o da şok oldu Allah'tan erkek yoktu ☺️
(99 puan) tarafından
Ama çok komikmiş canim annemin kardeşimi doğururken ebeye tekme atması gibi
tarafından
Ahaha o daha komikmis
(99 puan) tarafından
Evet ama daha tuhaf olan annemin en kolay çıkan çocuk buydu demesi
+1 oy
(1,416 puan) tarafından
Ramazan ayında doğum yapmıştım gece uykusuzluğa alışık olmadığımdan surekli uykudan uyanıp bebek emziriyorum yine gece uyandım saate baktım sahur yapılmış sabah ezani okunmuş gözlerim kapalı uykuluyum bebegi emziriken bir anda gözlerimi açtım ayy bebegin orucunu bozdum dedim sonra yine kendi kendime bebekler oruç tutmaz ki deyip devam ettim 
(4,098 puan) tarafından
Hey Allahm ya bnda çk güldüm :)
(3,445 puan) tarafından
Ya tutarsa:D
0 oy
tarafından

Eşimle yatağa doğum yaptığım gece  uzandık film izliyorduk refakatçi koltuğunda annem yatıyordu hemşire halimize çok gulmustu balayina geldiniz diye :)

Birde doğumuma 2 gün kala teyze kızıyla gelmiş doktorun kapisinda sıra beklerken niye geldin dedi dogumum yaklaştı dedim sen bu karinla doğur benden 2 tane çıkar dedi 1 hafta sonra doğum yaptım koridorda karşılaştım yine teyze ben doğurdum senin 2 tane nerde dedim :D
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Doğumdan sonra bebeğimi kuveze aldıkları için hiç iyi bir anim olmadı:(
(4,098 puan) tarafından
Üzüldüm sizn adınza çk geçmiş olsn
(5,727 puan) tarafından
Şimdi iyimi bebeğiniz
(3,744 puan) tarafından
Çok şükür iyi Allah razı olsun normal doğum diye ilerlerken birden dışkısıni yapmış acilen Sezaryana aldılar sonrada kuveze ama şuan 6 aylık rabbim kimseye düşmanima bile evlat acısı yaşatmasın
(5,727 puan) tarafından
Amin amin benim ikizlerde 10gun kaldı alan daralmaya başlamış nefessiz kalmışlardi.. benimde doğumdan sonra komik anılarım süslü odalarım olmadı ama sağlıklı evlatlarim var hamd olsunn
0 oy
tarafından
Hatırladığım.sey çıktıktan sona bir saat aralıksız konuşmam normal doğum.yaptim.bian şok yaşadım.nolduunu anlamadan öyle konuştum.kiz
(4,098 puan) tarafından
Bende doğurduğm gbi eşimi ardım bn doğurdm dedi hadi ordan doğrsan böyle olmazdın hiç doğurmşa bnzemiyon dedi :) foto atınca şok olmuş
tarafından
Ne konuştuğumu hatırlamıyorum ama konuştum kesintisiz sesim cikmiyordu yine konustim
0 oy
(1,475 puan) tarafından
28gun hep agladm kuvezdeydi bebegm
(4,098 puan) tarafından
Üzüldm :( çk geçmiş olsn
(1,475 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Dogumdan çıktım odaya getirdiler yeni yeni uyanıyordum benegimi kaynanama verdiler üstünü giydirmemişlerdi daha kayananam giydircekti gösterdi bana bnde verde seviyim az demiştim daha yeni yeni ayıyordum :)
(4,098 puan) tarafından
Kaynanam bebği görünce bu ne böyle çakmk çakmak etrfa bakıyo bebk dedğin böyle mi olr dedi :) sen doğurduğna emin misn dedi :) yeni doğmşa benzemiyo bu dedi
0 oy
(122,600 puan) tarafından
komiklik okumaya geldim
0 oy
(456 puan) tarafından

Oğlum ınga sesiyle ağladı ben aaaa ınga diye ağlıyor demiştim küçüktü yaşım bide :D

0 oy
tarafından

Ben nts bağlı iken sancı ile sürekli çıkarıp kaçtım alarm çaldıkca Doktorlar toplanıyodu daha sonra ben uzanmak istemiyorum diye ayağa kalktım ayakta nts takıldı ama yine de çıkarıyordum kafam güzeldi herhalde ona taktım bı kere sürekli çıkarıyorum:D

Bide doğum yapıp odaya geçince hemşire alttan kontrol edecekti korktum ve bana dediki burdan az önce çocuk çıktı yani bundan mi korkuyorsun. (Buna güldüler kendi aralarında ama elbette benim için komik değildi)
0 oy
(345 puan) tarafından
Kızım doğar doğmaz ablama dedim "parmaklarını say on tane mi" dedim o da evet 10 tane dedi " ayak parmaklarınıda say" dedim " saydım 10 tane" dedi sonradan hatırlayıp gülüyoruz ))
(4,098 puan) tarafından
Nden parmaklrına takıldn ki
(345 puan) tarafından
Akrabamızın oğlu 6 parmakla doğmuştu hamileyken onu düşünüp çok takmıştım.
(4,098 puan) tarafından
Hmm anldım
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Ayy benim doğumum da biraz zor geçti neyse valhasıl doğumum oldu daha da dedim çocuk yapmam ben dedim o korkuyla heycanla artık nasıl bi ruh halim olduysa hee bide şey oldu ya dikişlerim atılırken iğne yaptılardı acımasın diye uyuşturdular bi nevi hemşireydi galıba yada doktor dikerken kadın ben işedim kadının eline aaaa işedi diye güldüler ama hiç hissetmedim nasıl oldunu :) :)
(4,098 puan) tarafından
Doğm oldu dikşler atıldı kayınvaldem içeri alındı giyinsn odya çıkarcz dedilr dha kalkmadn   istemsiz byük tuvaletmi yapmştm  hemşire norml bunlr takılma biz alıştık demşti :)
(3,159 puan) tarafından
Ayyy insan yine de çok utanıyor ama :)
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Doğumdan sonra kardeşime şey demişim kızımı yaptığım gece geldi aklıma doğumda bir daha çocuk yapmayacam demişim kardeşimle dün konuşuyoruz abla böyle demiştin bana dedi :))
(4,098 puan) tarafından
:) bnde doğm esnasında gözümn önüne hep eşim kucağında kızım bna gülmsiyolrdı öyle hayl etmiştim hep
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Doğumdan çıkıp odama geldigimde ay bu bebek çok küçük dedim sürekli ama belki 15-20 kere demisimdir. En sonunda hemşire neresi küçük sen küçük bebek görmemişsin demişti 
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Sezeryandan çıktım uyandım masadan sedyeye alcaklar beni hasta bakıcıya ben geçerim bırak dedim sonra adamın biri çıktı baş ucuma yallah bismillah dedi töbe yarabbim beni sedyeye aldılar 
tarafından
Puhahhshahahdhhaha hepsini okudum bu yoruma kahkaha attım ajhahâhahah
(50,853 puan) tarafından
yağmur sorma ela uyanacak sesime ☺️☺️☺️☺️☺️
(3,024 puan) tarafından
Hahahhaa rezilik
(50,853 puan) tarafından
artisligin luzumu yok ☺️☺️☺️☺️ gozumden yas geldi gulerken
0 oy
tarafından

Ameliyat esnasında of ben sıkıldım yeter artık demiştim :D

Ebe de dra tuğçenin canı sıkılmış dr bey demişti :D

Bide ramazan ayında oldu doğumum 

Oooo siz hayırdır hani oruçtunuz demişim 

Yanık et kokusu gelince mangal mı yakıyonuz odada demişim 

Dr da bana evet seni sosyete mangalı yapıyıruz dedi:D

0 oy
tarafından

Benm değilde kardesimin anisi var. Sezeryan olmuştu odaya aldılar kendine gelmeye çalışıyor bir yandan da bas bas bağırıyordu çocuğumu düşürdüm artık anne değilim ohoyohoo diye :D çocuğu da kucağında emiyor :D

(50,853 puan) tarafından
buda komik ☺️☺️☺️
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Doğum yaptıktan sonra odaya çıktık bir süre sonra bebeğimi getirdiler kaynanam o sıra yanıma gelmişti bebeğin altını üstünü değiştirdi sonra hastaneden çıktı. Refakatçi olarak bırakmadılar. Benim ilk çocuğum ve çok korkuyordum değiştirmekten giydirmekten. Daha kendi çocuğumu değiştirmeden hiç. Yandaki kadın da kokrkuyormus bebeğim altına yaptı degistirirmisin dedi . Bende değiştirdim. İlk Bebek altını değiştirme giydirme tecrübesini yan yatağındaki kadının bebeğinde denedim gibi bişey oldu. Hemen sonrasında kendi bebeğime de korkmadan bakabildim. Komik değil ama anlatasim geldi

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,218 göst.
21 Mart 2021 Aile kategorisinde Sare (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 312 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,706 göst.
7 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 893 göst.

404,547 soru

12,118,936 cevap

36,468 kullanıcı

...