0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Mesela sabah kalktiniz. Kahvaltıdan sonra hangi ev işlerine başlıyorsunuz?

İlk önce neleri yapıp kolay oluyor o gün temizliginiz?

Tüyo verin azıcık? Ben daha yapmadan gözümde büyüyor da :D

17 Cevaplar

0 oy
(1,667 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Sabah kalk iş iş iş iş ve iş ve yine iş gece 2 yatisss :Dkisacasi boyle 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben bütün işleri akşamdan yapıp yattigim için. Sabah sadece kahvaltıyi kaldırıp TV karşısında yayılıyorm :D

tarafından
Ohh :) :) :)
0 oy
(12,691 puan) tarafından
Genelde 11 gibi kalkarız kahvaltı Dan sonra ilk mutfağı toplarım sonra süpürme silme hergün toz almam en son banyo tuvalet 
tarafından
11 miiiiiiii :o 11 de ben öğle yemeğine girişiyorum
(12,691 puan) tarafından
Kzım gece uyumaz ondan
tarafından
Haaa :( allah yardımcin olsun o zaman cnm ne diyeyim. Benim oğlum 2.5 yaşında böbrek hastası. Sabaha kadar defalarca kalkar su ister. Kiiii cisi de karnına çıkar. 2-3 posta çamaşır çıkar. Alt üst citcitli karnına polar da  koyarım ben
(12,691 puan) tarafından
Oy kıyamam ya Allah şifa versin sana da kolaylık versin canım
tarafından
Sağol kuzum benim :*
0 oy
(582 puan) tarafından
Ayy benim işler bitmiyo valla sabah 8de kalk 9da kahvalti bebesi uyut sonra mutfak temizligi sonra evi supur sil tuvalet banyo temizle sonra yemek yap aradada cikan bulaşıklari yika bebelerin karnini doyur sonra akşamda kocanin karnini doyur :D bulasiklari yika cay falan iç onlarin bulasiklarini toparla yat :D hergun ayni :D
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Aslinda biriktirmemek lazim yoksa çığ gibi büyüyor sonra yapılmıyor 
0 oy
(3,919 puan) tarafından

Genelde 9 gibi uyanırım evi bı üstten toplarım yatakları felan kahvaltı yap et diyene kadar 10 oluyo bazen geciyorda sonra kızim uyaniksa onu uyuturum sonra bulaşık. Sonra ev supurrum silerim balkonu temizler. Kızım uyanır onla ilgilenirim yemek derdine düşerim yemek yap et o bebe aglar bı ona koşarım bı ocaktaki yemeğe akşam öyle oluyo ya kahve içsem ona sukredecem :)) millet nasıl keyff ediyo ya

0 oy
(13,442 puan) tarafından
Uyanınca yatak örtümü seriyorum sonra oğlumun beşiğini düzeltiyorum sonra giyiniyorum oğlumun bezini değiştirip giydiriyorum sonra kahvaltı yapıyoruz masayı toplayıp evi süpürüyorum atılacak çamaşır varsa onları atıyorum maksimum 1 saat sürüyor gece yatmadan önce mutlaka evimi toplarım her şeyi yerine koyarım sabah o yüzden yapicak işim olmuyor sonra bütün gün oturup oyun oynuyoruz öğlen 1,5-2 saat uyuduğunda da yemeğimi yapıp kahvemi içiyorum :) 
0 oy
(967 puan) tarafından
Öncelikle evi toparlayıp süpürüyorum sonra kızımı uyutup mutfağa gidiyorum hem yemek hemde mutfağın temizligini bir arada yapıp cikiyorum akşama pek bişey kalmiyor 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Süpürge açarım sonra silme toz alırım en son banyo tuvalet 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Gece yatmadan önce evi kesinlikle toplarım sabah bebekle zor oluyor diye,akşamdan evi toplamak sabaha is yapmayı kolaylaştırıyor,sabah kahvaltı yapılır sonrasinda ben hemen mutfagi toplayip süpürüp siliyorum,sonra kendi odami toplayıp,daha sonra evi supur sıl,en son tuvalet banyo,sonra hiç oturmadan aksam yemeği :)
0 oy
tarafından

Şimdi Sabah yapacaklarımdam örnek vereyim 

6 da çayı hazırlıyor oluyorum 7 ye kadar kahvaltı keyfi sonra eşimi yolluyorum.  Masadan sadece kahvaltılık lari kaldırıyorum çünkü ben çok daginiğim yatak odasindan bile bardak. Sürahi çıkar çünkü gece ilaclarim var mutfağa gitmeye üşeniyorum. 

Oturma odası.  

Yatak odası 

Salon. 

Mutfak. Mutfağı toplarken akşam yemeği nide atarım aygaza çıkar aradan. 

Banyo WC 

Duruma göre balkonlar merdivenler 

Tüm işler bitince Mezara giderim sonra kafama neresi eserse

0 oy
(259 puan) tarafından
Sabah 10da kalkarım müge ablayı izlerim kızımın yumurtasını haşlamaya koyarım bi yandan telefonla bi yandan müge ablayı izlemekle meşgul olurum Kızım uyanınca kahvaltısını hazırlarım yatakları toplarım malum salonda uyuyoz yatak odasında yatamıyoz çünkü kızımız beşiğinde uyumuyo bizim yataktanda düşer diye salona geçtik yer yatağında yatıyoz. Sonra evi toplarım buzluktan yemeklikleri çıkarırım erisin diye ama tabi ne yemek yapacağıma bi türlü karar veremem netim varsa burda post açarım yemek fikri sorarım :D sonra bulaşık yıkarım evi süpürürüm savanı kaldırıp dışarda sirkelerim halıyı süpürüp geri sererim sonra çamaşır varsa makinaya atarım kızımın üzerini değişirim sonra kurumuş çamaşır varsa katlar yerine katarım bi yeri tozlu görürsem alırım tozunu sonra viledada suyumu hazırlar yumoşumu koyar yerleri bi güzel silerim ev mis gibi kokar birazda sirke koyarım mikropları alır sonra bakarım kızım halıya veya koltuğa bişey dökmüşse sabunlu bezle bi güzel silerim koltuğu veya halıyı ve sonrada Zuhal topal başlar onu izlerim sonra oturup kös kösss ne yemek yapacam ben yaa diye diye düşünürüm karar vermeye çalışırım yani ne yemek yapacağımı düşünmem yemek yapmamdan daha uzun sürüyooo :D bu arada misafir gelirse hürmetimi yaparım veya ben anneme filan gidersem kaçaklık yaparım bütün işi gücü bitirmeden de gidiyorum bazen anneme ve annemden gelince devam ediyom :D
0 oy
tarafından
Geceden ortalığı bırakırsam o gün iş bitmiyo hiç ilk uyanırım saat erkende evi bi toplarım eğer geçse direk kahvaltı ederiz sonra sofrayı topla mutfağı topla evi filan süpüreceksem süpürüyorum temizlik günüm pazar bazen kafama eserse yerleri siliyorum elimle siliyorum ev büyük zor oluyo genel de akşam üstü filan banyoyu hallederim evi silerim o anki gaz ile yoksa yapasım gelmiyo ertesi gün günde 500 kere evi topluyorum oğlum tencere tava atıyo her yere 
0 oy
tarafından
Ev süpürürüm lavaboyu faĺan yıkarım yemek yapmaya geçerim ama bunlari yapmadam önce kızımı uyutmuş olurum öyle başlarm
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Aksamdan evi topladigim zaman bulaşık vs bise kalmayınca sabaha sadece yatagimi toplamak ve kahvaltı bulasigi kalir oyle kolay oluyor 
0 oy
(388 puan) tarafından
Sabah kalktigim gibi yatagimi topluyorum yani yatak odami sonra kalkip kahvalti yapiyorum sonra mutfagimi temizliyorum sonra salonuma süpürge makinası atiyorum heryere yani ondan sonra bakim rutini yapip makyaj yapip guzel giyinip fotolar cekiyom bazen meyve almaya cikiyorum benimde gunum boyle iste 10 hafta sonra da dogum olucak inslh(。♥‿♥。)
0 oy
tarafından
Bulaşık varsa onları hallederim eğer ev toplu ve temizse yatarım akşama kadar sonra yemek yaparım :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
13 cevap 144 göst.
22 Kasım 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Esraren (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
75 cevap 1,289 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,230 soru

12,110,046 cevap

36,434 kullanıcı

...