0 oy
1,295 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kafayı yemek üzereyim. Kapiyi kitledim anahtari da koydum üstüne almadim eve. Arayip mesaj atip duruyordu engelledim her yerden. Bunu mu hak ettim ben? Nefes aldikca cigerime igne batırıyorlar sanki. Cok korkuyorum sütüm çekilecek diye. Ne hayallerle emek emek kurduk bu yuvayı. Kimseye anlatamiyorum dilim varmıyor içimi dökmek istedim kızlar... :'(

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Off offf bende senin gbiyim bu erkekler neden boylee Allaha havale ettim cnm ben ne derdim su diyebiliyorum herkese nede gozyasimi goren var hakkimi esime asla helal etmiyorum Allah buyuk seninkide ayri bi imtihan Allah yardımcimiz olsunn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Üzülme canm sen bebeğini düşün Allah eşine akıl versin gül gibi eşi çocuğu varken şeytani uyup böyle şeyler yapması Allah affetsin
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Baktimda diger postuna cok zor ya cok uzuldum Rabbim yardimcjn olsun
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Canım sen o bilgisayarı boşuna açmadın rabbim sana gösterdi bi şekilde o adamın ne maal olduğunu gör diye ya görmeseydinde o yarata beraber yatsaydın emin ol bu daha kötü 
0 oy
(3,836 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım. degisik bi durummus yani. ne düşünerek yapmış amac ne anlayamadım ben hiç. akil sir ermiyor valla. sen kendine dikkat et evladına dikkat et. elbet bu günlerde geçer. kaynanam derdi ki şimşek caktıkça gök gurledikce dua et o zaman dualar geri çevrilmezmis diye. bu aralar yağmur cok. sende bol bol dua et inşallah gecer
0 oy
tarafından
O utansın onun uykusu kaçsın içi içini yesin. Pisliginde bogulsun. Sen gönlünü ferah tut. Allah yardımcın olsun inşallah 
0 oy
(485 puan) tarafından
Biri söyleyebilirmi noldu?
(1,673 puan) tarafından
Kocasi ortak tanidiklari bir kiz arkadaslarinin fotografini ciplak kadin fotografinin ustune shop yapmis
(485 puan) tarafından
Ohaa ya açıklaması ney acaba çok merak ettim sapık adamın
(1,673 puan) tarafından
Bir aciklamasi yok bir anlik yaptim diyormus simdi de kapinin onunde oturuyormus
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Kimin kafasını yapıştırmış çıplak kadına tanıdık akraba falan mi

İlgili bir soru bulunamadı

404,318 soru

12,112,551 cevap

36,446 kullanıcı

...