0 oy
941 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
Ayy kızlar yemin ederim bıktım yaa. Ya oturma odasında TV izlerken elinde telefon oluyo sosyal medyada yada oyun ( Mobilegans) mi ne oyunun adı yada Nescafe çay vs içerken mutfağa gidiyor resmen 10 saat sigara içiyor onla üst üste 2 tane hayır anlamıyorum ben s.alak mıyım tek başıma çocukla oturuyorum TV izliyorum insna 2 sohbet eder iki konuşur ne telefonmus lanet olsun yemin ederim bir gün kiricam elindeki telefonu ama yeni aldık daha taksidi bitmedi o derec sinir basıyo ya. Sizin eşler de böyle mi kızlar gerçekten çok sinir bozucu.

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle yaptığında trip yapıyorum hemen bizimle de ilgilenmek zorunda
-Reklam-
0 oy
(4,470 puan) tarafından
Evet öyle ama benimde elimden düşmez o yüzden çok sıkıntı yapmıyorum ☺️ Ama tabi sohbet ederiz çay kahve keyifi yaparız onun dışında elimizden düşmez
0 oy
tarafından
Vallaha canim aynı dudumu yaşıyoruz elinden düşmüyor Pubg mereti bizde var bıktım ya iyice bağımlısı oldu sigara jciyim gelirim diyor ama bi bakmışın iki saat geçmiş 
(85 puan) tarafından
Ah benim adam da aynı
tarafından
Hergun bağırıyorum cagiriyorum tamam diypr anlamıyor şuan bile oynuyor ve şarja takılı işi düşerse yanima gelir anca
0 oy
(508 puan) tarafından
Ben geçen gün kirdim
(85 puan) tarafından
Ohh iyi olmuş
(508 puan) tarafından
Iyi oldu tabi gitti yenisini aldı aman paraları gitmesin aman zora düşmesin aman aman aman. Nereye kadar aldım dolaba çarptım kırılmadı duvara çarptım kırılmadı yere çarptım kırıldı cami telefondan ayrılmış:D
0 oy
(83 puan) tarafından
Telefonu öyle oynayanı Allah'ım islah etsin. Benimde problemim aynı resmen boşanma sebebi telefon bağımlılığının alkol madde bağımlılığından bi farkı yok. Ben telefonu kırdım yine çözüm olmadı Allah sana da sabır versin 
(85 puan) tarafından
Beni anlayan biri daha gerçekten boşanma sebebi ya
0 oy
tarafından
Evlendigimizden beri esimle telefonu birbirimizin yaninda aileler aramadikca almayiz bakarsakta beraber bakariz bu durum cok iyi bence cay icer dizi izler veya sohbet ederiz
(85 puan) tarafından
Ne güzel gerçekten darısı bizim başımıza
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Sigara içmez sosyal medya da kullanmıyoruz evlendigimizden beri telefonda ailesiyle görüntülü konuşur haberlere bakar TV de de kahve sevmez tek çay içer 
(85 puan) tarafından
Ohh ne güzel

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 755 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 575 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy