0 oy
497 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (557 puan) tarafından
Kaynanam iyi hoşta bir gün gerçekten artık patlayıp lafı sokcam kiripcak ztn bir şey diyemiyorsun hemen kusuyo kırılıyor.. kızları 12 ye kadar yatar bir şey demez kiyamiyom uyandırmaya bana gelince tüm gece beşik salliyorum uykusuz kaliyom oğlunun saçmalıkları ile ugrasiyom eve gelir beni mutlaka gelmezse patlar sen bu saate kadar niye yatiyon kuflencen diye saate baktım daha yeni 9 buçuk yada 10 dur ne yapım şimdi ben bunu yeri geldiği zmn da sen benm 4. Kizimsin der varya deli oluyom artık yemin sistim artık gelir evi gezer bakar burası niye böyle şöyle ya sannane sen git kendi evine bak 

11 Cevaplar

0 oy
(457 puan) tarafından

At kaynanayı çöpeee... bu nedir kaynana derdi hiçmi bitmezzzz :angry:

(557 puan) tarafından
Birde üst kattayim ve ilk gelinim kaynım evlendiği zmn evi çarşıda olur yani haftada bir gelir ama benm kurtuluşum yok burdayım hep yani halbuki çarşıdaki daire boş duruyor eşimin dairesi orayi kiraya vercekler eşime diyom oraya tasinalim. Yok diyor bu evden çıkmam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hauir yani neden demiyirsun anne kizlarinda uatiyor git onlari once uyandr sonra beni
(557 puan) tarafından
Keşke diyebilsem bir kere geldi mutfagima senin bu bulaşıklar neden yıkanmamış diye bende dedim uyudum sabah yıkarım dedim içeri gittim bir baktım bulaşıkları yikiyor anne karışma falan dedim ben yıkarım dedim laf falan siktum küstü falan elini yıkadı bir daha evine gelmem dedi karışmam sana 2 hafta konuşmadı benle oğluna da dedik böyle bolye boşver dedi annemi sen işine bak dedi sonra oğlu gitmiş konuşmuş öyle konuşmaya başladı diyorum kusuyor yani sen bilirsin falan diyor
0 oy
(85 puan) tarafından
Al onu tut kolundan bi git evimden de alan rızası için çok sinir oldum şuan ona
(557 puan) tarafından
Az önce geldi bebeği banyo yaptı gitti de her yere giriyor utanmasa yatak odama bile girecek o kadar meraklı ki geliyor pencereden etrafa bakıyor bakalım ne var ne yok diye inceliyor bir şey bulamayınca da gidiyor
(85 puan) tarafından
Kız kov alma onu eve :) o kadar da değil valla :( ayy iyiki kaynanam uzakta ve iyi anlaşıyoruz şükür yakınımda olsa bende çekerdim heralde kaynana sorunu
(128 puan) tarafından
Yine yatak odasina girmeye utaniyomus benim kaynanam yatak odama girdi bu yatak niye dagjnik ne yaptiniz dedi seninki gene girmiyormusş
(557 puan) tarafından
Kız allhtan dizleri ağriyor da gelemiyor merdivenleri cikamiyo ya ama kızlardan birini gönderiyor gidin kadın ne yapıyor diye.. bazende dolabımi açıyor bakıyor meyve varsa yiyor tam yesin bir şey demiyorum ama siz çok yiyorsunuz bogaziniza duskunsunuz harcama yapiyonuz cok. Diyecektim sende halkisin dolabında lor ve yağdan başka bir şey yok diye kendimi zor tuttum.. biz yiyoz dedim anne istersen sende bir gün gel beraber yiyelim dedim sustu hadi ben gittim diyor
(557 puan) tarafından
K.bakma ama oha *** yani ******** mi ne diyecektim sence niye bir o olmayan beynini çalıştir bakalım ne çıkacak
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Sanane evim ayrı barkım ayrı istediğim zaman kalkarım
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Herşeye burnunu sokan gelin diye onu köle aldığını herşeyine karışabilecegini sanan geri kafalı cahil zihniyetlilerden nefret ediyorum 
(557 puan) tarafından
Evim ayrı olmazsa ne yapcaktim allh bilir yani oğluna diyom banane bni annemle muhatap etme diyor sizin aranızda olan şey ben ne diyebilirm diyor
0 oy
tarafından
kuzum sorunu okumadim ne yapsam bu kaynanayi diye basligi omudum icimden hemen bi cevap gelki koy cuvaka salla salla vur duvara diye okumaya basladim :)))))
(557 puan) tarafından
Hahahaha evet vala uydu da yani ne desem de bu bu kelimeyi demeyi biraksa
0 oy
tarafından
Kaçta yattığımi biliyon mu ki kaçta kalktigima laf ediyon deseydin 
(557 puan) tarafından
He vala ben diyom hiç uyumamisim bir şey olmaz diyor
0 oy
(6,852 puan) tarafından
Müfettiş gibi mübarek 
(557 puan) tarafından
Aynn denetleme müdürü