Ilk gelin geldigimde seviyodum artik baba demek istemiyorum ki iki gorumcem var geldikleri zaman babami hic ozlememisim diyen insanlar babam cok bencil diyen insanlarbi tek kocam seviyo babasini tuu kakacilar kocani seviyosan katlanacaksincilar bi dursun lutfen cunku oz oglu hastanelik oldu 4 gun boyunca surekli istifar eder halde basinda ben bekledim 3 aylik hamileydim hastane koselerinde kendi kosa kosa ytamaya giderdi ben acillerde sandalye ustunde beklerdim kocama soylediginde ne dese beginrsiniz gitseydin hayatim durmsaydin keske neyse bu ayri bi yaram konu dağılmasın suan onlardayiz Allahim onunla yemege oturmak cay icmek iskence boyle obur bi cocuk gibi insana yemek birakmiyor kucuk cocuk gibi cay yaninda ne kadar abur cubur var bitiriyor burda misafiriz mesela durumu olmayan birileri degil eve dogru durust alisveris yapmaz biz aliriz hep bunlar tolere edilebilicek seyler ama iste cocuklarina torununa bencilligi beni iyice soguttu kendinden sevemiyorum adami ya az once bebegim dustu mesela nasil ciglik cigliga agliyor hiic umrunda degil bize kiziyor dusmicrk mi diye agzina bis3yler tokusturuyor o arada ama bebegim keyifli olsun surekli oynasin gulsun o zamab cok iyi yazin atopik dermatit oldu bebgim vucudu et oldu dr dr geziyoruz bi care ariyoruz ne soruyor ne ediyor naptinz nettiniz sanki biz abartiyoruz gibi laflar soyluyordu ne degisik insanlar var benim babam bebegim aglasa dusse hasta olsa hergun ariyor soruyor kahroluyor ben ailemden boyle bisey gormedim cok sinirlerimi bozuyor laflari hareketleri yengem ele karismak ne zor bilsen derdi evlenmeden aynen oyleymis benim kocam da babasi gibi hareketlere basladi oglan yaslandikca babasi olur kiz da anasi derler velhasili bu da dert mi diyecekler herkesin kendine gore yasantisi d3rdi tsasi var saygi cercevesinde herkes istedigini soyleyebilir