Sizi çok özledim Azra yi Alp i iyimisiniz kötümüsünüz sen iyimisin herşey daha güzelmi annem hastami babam yada hergun aklımdasıniz maddi hiç bı desteğe ihtiyacım yok mesaj attığım için böyle düşünme lütfen sefa o zaman aradığında bı saygisizlik ettiysede ben özür dilerim onun adına sadece bana üzülüyor sizi özlediğimi biliyor konuşalım istiyo oda gerçekten kötü bı niyetle deil hamileyim belki banane dersin belki umrunda bile olmaz yazdıklarım istersen olmasında üzecek se sizi umrunuzda olmayım çok korkuyorum sadece ben iyi anne olurmuyum kolayda değil biliyorum Sefa askere gidecek tecili bitiyo sen diyeceksin kesin bunun için yaziyo hayır gerçekten herhangi bişey istemek için yazmıyorum çok yalnızım abla sizi çok özledim sefanin ailesiyle yaşıyoruz kötü insanlar değiller arada anlasamadigimiz oluyo tabi ama iyiyiz 4 yaşında bı kardeşi var sefanin baktıkça azrayla Alp geliyo aklıma Sefa annesiyle sakalassa annem geliyo sen geliyosun aklıma Sefa askere gittikten 1 ay sonra ben dogurcam belki yanımda kimse olmayacak kimse bilmeyecek paraya pula ihtiyacım yok ceyize ona buna sadece size ihtiyacım var arada birde olsa kendi ailemden biriyle konuşmaya ihtiyacım var dertleşmek için bile deil sadece sesini duysam kendimden birinin yeter ne yapsam bitmeyecek ne kırgınlığıniz ne kızgınlığınız ama ben arayıp sormaya korkar oldum abla bunlar benim suçum isyan etmiyorum eskisi gibi olmayalım tamam ama ayda birde olsa konuşalım ben sizi gerçekten seviyorum gerçekten çok özledim
İyi mi sizce yoksa duygu sömürüsü yapar gibi mi olmuş içimden gelenleri yazdım çok özledim onları yigenlerim benim çocuğum gibiydiler