0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (625 puan) tarafından

Kızlar bugün hastaneye gittim belimde çok ciddi bir rahatsızlık çıktı bir tane ilaç verdi ve o ilaç çok etkiliymis çocuğuma zarr verirmiş sütten kes dedi kesmem belim için de güzel olurmuş mecbur kesicem 17 aylık şuan ne yapmam gerekiyor önerileriniz nelerdir bilginize muhtacım 

4 Cevaplar

0 oy
(3,036 puan) tarafından
meme istediğinde farklı şeylerle oyala unutmasını sağla bide günde  2 defa ada çayı iç soğuk kompleks yap kesilsin yavaş yavaş mastit olma ılık suyla düş al sıcak suya girme bu aralar 
(625 puan) tarafından
Canım gündüz hiç icmesede duruyor ama gece iki defa içmeye kalkıyor önemli olan gece sabir taşından başka çare var mı
(3,036 puan) tarafından
Gece tok tutan bi ek gıda içmez mi
(625 puan) tarafından
Hyr içmez asla su veriyorum sadece
(625 puan) tarafından
Yemek yemesi çoğalır mi kestigimde acaba
(3,036 puan) tarafından
Emmezse ise azalır günden güne ama sağarsan çoğalır o yüzden açadaayi iç soğuk kompleks yap diyorum siser tıkanır mastit olursun
-Reklam-
0 oy
(94 puan) tarafından
Aktarda sabır taşı diye bir şey satılıyor canım 12 üstüne sürdüğün zaman daha istemiyormuş
(625 puan) tarafından
Ya başka çaresi var mı bildiğin
(94 puan) tarafından
Hani kullananlar direk istemediğini söylüyor diger yontemlerle daha uzun sürede bırakırsın sanirim
0 oy
tarafından
Ben büyük kızımı sütten keserken pul biber sürmüştüm göğsüme sadece görüntüsünden korktuğu için içmmedi daha..yani görüntüsü yetti elini bile değdirmedi..aniden olduğu için de göğüs ağrım çok oldu..şimdi 19 aylık kızım da çok zorluyor onu da iki üç ay sonra kesmek istiyorum. .aynı yöntemi denicem 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Boyayabilirsin yada bant yapıştırabilirsin canım .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kuzey19 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bidibidibidi (749 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 203 göst.

403,561 soru

12,090,438 cevap

36,383 kullanıcı