0 oy
1,204 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Resim için kusura bakmayın kızlar hemen şimdi anlık çekip attım. Her gören az çıkmış karnın diyor. Ayrıca hastaneye gittiğimde yada yolda hamile biri gördüğümde bayağı karnı çıkmış oluyor yürürken bile zorlanıyorlar son haftaları diyemi bilmiyorum . Şuan 37+ 5 yani 38 haftalığım diyelim. Hiç 38 haftalık duruyor muyum ?

Hamile olan arkadaşlarım ayaklarım şişmişti davul gibi olmuştum yanaklarım burnum bile demişlerdi . Bende tık yok. Ayağımda çok çok az bi şişlik var öyle davul gibi değil yüzüm burnum. Doktor mide çevresi az küçük dedi 3 kiloya yaklaşmış dedi. 

Bu arada bebek aşağıya inmiş mi ? Normal mi bu şekilde kilolu olmamam ? Gördüğüm hiç bir hamileye benzemiyorum kii herkesin bünyesi bir değil diyeceksiniz biliyorum ama bendemi gariplik var :woot:

Yoksa daha doğuma var diye sismedim sanırım son haftamı sisecem acaba ? Kii hamile olduğumu öğrendiğim an abur cuburu bıraktım makarna pilav ekmek yerine çavdar ekmeğine başladım tuzu azalttım. Ondan mı çok karnım şişmedi. Ne güzel işte kilo almamissin diyeceksiniz ama doktorumda karnın haftana göre küçük dedi . Kafaya taktım :'(

Sizce nasıl kilom bebişim aşağıya inmiş mi ? 

image

29 Cevaplar

0 oy
(329 puan) tarafından
Bnmde böyleydi ilk cocugum ikinci nasl olur bilmiyorum kilosuna baks en karnın büyük olması bsey ifade etmiyo
tarafından
Doktor karnın küçük haftana göre dediği için kafama taktım yoksa ilk önce sağlıklı olması ❤️
(329 puan) tarafından
Bebegin kilosu önmli karın küçük olabilir herkesin bünyesi bir defil
-Reklam-
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Valla masallahiniz çok hiç 38,haftalık gibi degilsin
(5,724 puan) tarafından
Sen alsan nolcak.kilo iç karnın geniştir çocuğun sağlıklı iyi olsun. İnsanlara yaranamazsin biraz fazla alırsın fıçı gibi olmuşsun derler.. az alirsin bebeğin zayıf olcak derler bosver
tarafından
Doktor haftana göre karnın küçük dediği için kafaya taktım yoksa 5-6 aylıkken kimse inanmiyordu hiç hamile gibi değilsin diyorlardı kafyaa taksam ozaman takardım. Doktorda karnın küçük dedi ona üzüldüm hergun bakıyorum karnıma ://
(5,724 puan) tarafından
Bebek 3kiloya yaklaşmadimi yeter daha ne olsun doktorda kıskandı herhalde seni
tarafından
Valla ne biliyim kuzumm bebeğin mide cevresi 1 hafta geriden geliyor dedi gelişim geriliği olabilir dedi karnında küçük dedi beni mahvetti :((
(5,724 puan) tarafından
Yoktur Allah'ın izniyle canım yaa doktorlar neler diyor
0 oy
(8 puan) tarafından
Kilon fazla değil az bile sayılabikir hamilelikte kaç kilo aldın
tarafından
Hemde çok zor valla eşim bile bunaldı bi doğur artık gözünü seveyim diyor :)) balık dokunmuyordu rahat yiyordum artık oda dokunuyor yiyince başım dönüyor garip bir şekilde :D ne alaka valla anlamıyorum
(8 puan) tarafından
Allah böyle dertler nasıp etsın herkese
tarafından
En büyük derdimiz bu olsun Allah'ım daha kötü gunlerden uzak tutsun hepimizi ❤️☺️
(8 puan) tarafından
Banada öyle güzel dertler versin hepsıne razıyım
tarafından
Hamile değilmisin canım ? Bilmeden kırdım mı seni postlarinada bakmadım :/ eğer öyleyse kusura bakma canım insallah Allah'ım tez vakitte nasip eder güzel haberini alırız canım❤️
0 oy
tarafından
Çocuk istediğin postlarini hatırlıyorum ya.

Vay arkadaş zaman nasıl geçiyor..
tarafından
Sorma valla daha dün gibiydi havalara uçuşum :)) şimdi gün sayıyorum ❤️
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Benim de karnım küçüktü bu sekilde gittim hastaneye çevrem 7 aylıkken fark etti hamile olduğumu hatta el ayak şişmesi burun falan hiç bir şey yoktu karın küçüklüğü çok iyi bir şey bence suan benim karnımda hiç çatlak yok doğum yapmamisim gibi çıtırım :D 
tarafından
Ayy bendede öyle eltim çok kaşıntı oluyor dedi karın büyüdükçe bende oda olmadı yinede krem suruyorum oda el kremi :D amaç nemlendirmek :D
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Yalnız benim oğlan 38+2de doğdu haberin olsun :D
(5,371 puan) tarafından
Bilmiom canım ya akıntım oluyodur kilo sıcak vs terliyomdur diyodum afedersin iç çamaşırım hafif ıslak olurdu genelde ama drlar normal dedi hep ben de anlamadım tek dr a da gitmiyodum üstelik
tarafından
Bazen bendede ıslaklık oluyor sıcaktan terlemişim diye düşünüyorum bendende mi su gidiyor acaba sürekli olmuyor bu durum.
(5,371 puan) tarafından
Benim sürekli öyleydi canım kontrole gidince sor bakalım ıslaklık oluyo suyum iyi mi fln de bakalım
tarafından
Tamam canım bir sorayım normalde hep iyi suyun diyorlar ama fark etmiyorlar mı acaba ultrasonda net görülmüyor mü acaba blmiyorum
(5,371 puan) tarafından
Bna da hep öyle diyodu ne biliyim bi baktı suyun bitmiş plasenta çok yaşlanmş dedi hemen yatış verdi sonra başka bi ultrasonla tekrar baktı o daha net gösteriyomuş ayrıntılı ultrason muydu acaba bilmiom yine aynısını dedi sabaha kadar nst ye soktular bşy olur diye sabah da sezaryen oldum işte ne günlerdi be :)
0 oy
(15,993 puan) tarafından
Gayet normal canım . Yemene icmene dikkat etmişsin ödem falan olmamış demekki. Ben daha küçük karınla doğuma gittim. Karnın düşmemiş dik duruyor. Doğuma kadar almazsin artik kilo , bu şekil gidersin. 
tarafından
İnşallah canım haftama göre küçük dedi doktor karnıma moralimi bozdu direk yüzüme söyledi deli kadın ://
0 oy
tarafından
Nasıl 37+5 

38+2 değil misin günümüz aynıydı biziimm
tarafından
Canım benim kız geriden geliyor malesef benim programa göre 38+2 ama ultrasonda 37+5 çıktı düz 38 diyorum
tarafından
Anladkm kuzum sağlıklı olsun da. Durumun nasıl
Som günler sayılır artık  :)
tarafından
Aynen kuzum dün çantamı hazırladım yarında beşiği hazirlayacm :)) hazırlıklara devam canım heyecanlica bekliyoruz ve doğum korkusuyla :)) uykularım kaçıyor bazen :D senin durumun nasıl cnim hazirliklar nasıl gidiyor :)
tarafından
Elhamdulillah. İlk doğum olunca korku da oluyor tabi ister istemez. Ben ikinci ya korku yok hamd olsun. Fazlasıyla uykusuz günler geçiriyorum sadece. Hamileliğimin başından beri burnum tıkalı. Gece uyumak çok zor. Uyuyabilsem bile 2 saat içinde uyanıyorum. Gece uykum çok az..
Hazırlıklarım tamam hallettim hepsini. Zaten ilkim de kız ya. Ondan kalan çok şey vardı. Fazla bişey almama gerek kalmadı. Hastane çantası beşik vs hazır hamd olsun. Doğumu bekliyorum heyecanla :))
tarafından
Ohh valla ilk kızdan kalanlar iyi olmus senn açından biz bayağı zorlandık masraf çok oluyor birde bebek kıyafetleri çok pahalı . Ama insan yinede almk istiyor 5-6 tane tulum almışım kii ne işe yarıyor onuda bilmiyorum uyurken mi giydirmem gerek ? Eşim bebek hemen kilo alir neden bu kadar çok alıyorsun diyor ama gözüm kalıyor son param bile olsa alıyorum hata yapıyorum aslında ama ne yapayım :)
tarafından
Evet maalesef bebekler çabuk büyüdüğü için kıyafetler kalıyor öyle. Kalın mı tulum ince mi? İnceyse ev içi giydirirsin. Kqlınsa gece giydirirsin üşümez. Üstünü örtmeye gerek kalmaz. Gerçekten kızdan kalanlar çok kolaylık oldu. Hamd olsun ben kızıma da pek masraf yapmıyorum. Kız kardeşim küçük, onun küçülenler benim kıza oluyor. Kızdan da kardeşine. Şükür şu zamanda o dert olmuyor en azından.
Normal doğuma engel bi durum görünmüyor inşaAllah kuzum değil mi?
tarafından
Yok canım normal doğum kafası aşağıda dediler . Cok şükür normal olacak Allah'ın izniyle ❤️ senin normal mi gözüküyor cnm ?
tarafından
Eğer gelmeyi düşünürse evet inşaAllah. :)) bir kaç gün öncesine kadar sancım vs oluyordu yalancı da olsa belki doğururum diyordum ama iki gündür normal ağrılarım oluyor. Gelesi yok gibi bakalım hayırlısı :))
tarafından
Saglikla gelsin canım benim ❤️
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Merhaba canin karnın inmemiş hale ve iç karnın geniştir sağlıklıysa bebiş iyi olsunda kilo zaten iyi değil 

Bebekler bize hesap soracak ana bana hamileyken 30 kılo aldin ben 3 kiloydum nereye gityi 27 kilo ahahaha 
tarafından
Hahahahh kilomu kafaya takmıyorum bebeğim kilo alsinda sağlıklı olsunda ben önemli değilim. Ama doktor haftana göre karnın küçük diyince moralim bozuldu ister istemez o yüzden kafaya taktım. Yoksa şimdiye kadr hiç takmamistim
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kız o lastiği indir aşağıya sıkmıyo mu o seni. Boşver ne güzel doğrunca bitecek demek ki kilo derdi ne güzel. Bebeğinin kilosu da iyiymiş maşallah. 
tarafından
Kız lastik yukarda seviyorum hamile olmadan öncede boyleydim hahha aşağıya indiremiyorum üstümdeki badiyi illa içine sokacam hahahha :))
(2,075 puan) tarafından
Asfhj biri sorduydu burda çocugun kafası ***** olur mu diye:D o geldi aklıma
tarafından
Lastik kısmı yukarda olunca mı :D
0 oy
tarafından

Hiç kafaya takma 

Göbek ceresi benimde bebeğinde kucuku masallah bişey olmadı  

İnan sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 

Benim kızının kalbinde sıkıntı vardı bunları hiç kafaya takmamistim sende takma boşver :)

tarafından
Geçmiş olsun canım umarım iyidir kızın sağlıklı olsunda gerisinin hiç önemi yok ❤️
0 oy
tarafından
Benimde hiç burnum yüzüm vücudum şişmedi. Daha ne istiyorsun Allah tan  :D hayırlı doğumlar. Evet karnın küçük ama bi çok kadının bu şekilde  oluyor
tarafından
Sen denk gelmemişsin ama böylesi daha iyi. Rahat yürüyüş yaparsın
tarafından
Yürüyüşte hiç yapamıyorum yasakalrdan dolayı:(
tarafından
Gündüz yasak yokki. Hafta içi
tarafından
Tek çıkmaya korkuyorum canım ben Ankara'da oturuyorum oturduğum yerde hep yokuş var . 1. Gözümde büyüyor. 2. Doğum yolda gelirse ne yaparım korkusu başladı :D belki saçma ama korkuyorum
tarafından
Sanci başladığı gibi doğum olmuyor ki canım. Bende öyle düşünürdüm şancı geldiği gibi hemşire komşumu çağıracağım hastaneye yetisemeden doğururum diye korkuyordum :D
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Gayet normal cnm oh ne güzel çok kilo almamışsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 
tarafından
İnşallah canım aminn ❣️
0 oy
(746 puan) tarafından
Bende böyleydim karnin kucuktu. Hic kimse 9 aylik olduguna inanmiyidu zaten karnumda 7. Aydan sonra çıkmaya basladi. Onemli olan bebegin sagligi bosver
tarafından
Benimde öyle canım anca çıktı karnım :)
0 oy
(796 puan) tarafından
Kiz Benim ikiz di bebeklerim  bukadar çıkmıştı doktor iç karnım büyük dışa vurmuyo diyodu
tarafından
All aalla bnaada bir doktor söyledi karnım küçükmü diye sordum iç karnın büyüktür dedi güldü bende olabilirmi öyle dedim dalga geçer gibi güldü yok öyle birşey dalga geçiyorum der gibi sırıttı
(796 puan) tarafından
Yok kız gerçek iç karın büyük olunca dışa vurmaz karnında çatlamaz benjm hiç karnimda çatlama yok
tarafından
Ayy şükür iyi bir şeyim varmış genelde hep şanssızımdir :)))
(796 puan) tarafından
Yok kız ve benim ıkizlerim 7 aylık doğmasına rağmen 1 buçuk kilolardı
0 oy
(670 puan) tarafından
Allah bagislasin yavrunu olmayana da versin insallah
tarafından
İnşallah kuzumm isteyen herkese nasip etsin Allah'ım bu duygudan mahrum etmesin kimseyi ❤️
0 oy
(3,908 puan) tarafından
Kilon iyi bebiş inmemiş gibi gözüküyor bana ya
tarafından
Daha var demekki dogurmama :)
0 oy
(7,095 puan) tarafından

Bebegin kilosu iyiyse hic sikinti etme gulum 

Ic karnin buyuk demekkii 

Ayrica herkes buyuk gobekli olcak diye bisiy yok 

Ben 2 dogum yaptım ikisine de senden kucuk karinla gittim 

Hatta ilk doguma gittigimde sen niye geldin erken dogummu demislerdi bana oysak gunuydu biri 3.200 dogdu biri 3.500 

Kafana takma yani balliiim :D

tarafından
Doktor direk yüzüme karnın çok küçük haftana göre dedi bi garip baktı kafaya taktım tabiki ilk önce sağlığı sonra kilo ☺️
(7,095 puan) tarafından
Haklisin kuzum banada ebe gittigimde ancak 2 kilo dogurursun bu karindan daha fazlasi cikmaz dedi gittim catir catir dogurdum ölçtüler ebe şok :D
O yuzden takma diyorum
tarafından
Normalim yani şükür :D her hamile böyle yuruyemiyor insan hep öyle olacak diye bekliyor bende sisecem ama sismedim dogumuma az kaldı ne zaman sisicem demekki bende bir sıkıntı var diye düşündüm doktorda karnın haftana göre küçük demesi iyice tüy dikti
(7,095 puan) tarafından
Yok kuzum yok herkes ayni olcak diye bisiy yok bunye vucut meselesi herkes bir degil takma kafana
tarafından
Saglikli olsunda gerisi önemli değil canım ❤️☺️
0 oy
tarafından
Benim.doguma gittiğim karın gibi 40 +3 de doğurdum göbeğim bukadardi 3400 de çocuk dogdu ebem bile şaşırdı 2500 bekliyordum.dedi:-)
tarafından
Karnı küçük görünce tabi şaşırmıştır kiloya inşallah benimde bebeğimin kilosu normal şartlarda olur ❤️☺️ sağlığı yerinde olur inşallah ❤️
tarafından
Boşver kiloya takılma sağlıklı olsunda doğunca hemen kilo alir
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Maşallah... bu benim 4 aylık göbeğim diyebilirim.  Kiloda almamışsındır o zaman çok demi canım ama bence iyi yani kötü değil her hamiş böyle olmayı ister 
(1,134 puan) tarafından
Ederim kuzum inşallah ağrısız sancısız bi avazda kucağına alırsın sağlıcakla ilk bebiş mi cinsiyet ne ♥️
tarafından
Aminn inşallah canım ❤️ ilk bebek kızım olacak Allah'ın izniyle ❤️
(1,134 puan) tarafından
Ne güzel canım benimde ilki kızdı ikinci oğlan oldu allahım acılarını göstermesin hazır ol uykusuz gecelere o zaman:)
tarafından
Ayyy zor olacak ama yapacak bişey yok :))
(1,134 puan) tarafından
Aynenn;))

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 349 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 385 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 738 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,512 puan) tarafından soruldu

413,597 soru

12,450,893 cevap

46,303 kullanıcı

Kategoriler

...