Hanımlar acile gittik orda röntgeni vs cekildi bişey çıkmadı daha sonra orda baş hekim doktor var ona yönlendirildi oda baktı inceledi sorun yok büyük çişini ve gaz çıkarmasını takip edin dedi daha sonra içimiz rahat etsin diye özel bı kliniğe götürdük başka doktora ultrasonla vs bakıldı bişey görülmedi çok küçük parçaydı zaten yuttuklari 2 gün sonra tekrar rontgene getir ama bişey olmaz kaygan bişey dedi zeytin yağı ver 1 hafta boyunca içi temizlensin bı organını vs delicek yapıda değil dedi kimyasal ama dedim tuvaletinde çıkaracaktır korkmayın dedi içinde büyüme olasılığı var dedim hani ne kadar olabilir dedi bı misket büyüklüğünde veyatta daha mı buyuk diye sordu misketten bı tık daha büyük olabilir dedim kimyasalıni araştırsak dönüş yapmazlar dedi sen zeytin yağı ver büyük cisinden çıkarır dedi böyle bişey başına gelen varmı ya genede korkuyorum ya içinde büyürse başka sorun olursa 2 gün sonra kontrolümüz var başka şehirde kendi doktoru gidicez birde orda gösterecem ama bilmiyom ya