0 oy
607 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından
Evlenindikten ne zaman sonra bebek dsndunuz? hemen doğurmak zorunda miyiz kızlar evlenen hemen dogurcan diye bi kural mi var ben kadınların doğurma makinası gibi görülmesine karşıyım herkes kendi hayatını yaşar planına gore hayat kurmaya çalışır.tabi herşey rabbimin elinde orası ayrı.ama ben 2.5 yıllık evliyim 23 yaşındayım şuan bebek denmek istemiyorum. Ama sürekli etraftan bebek yok mu olmuyor mu gözüyle bakmalarindan çok sıkıldım. Siz ne dsnyosnz bu konuda kuzular ? Siz ne kadar süre sonra bebek dsndunuz?

27 Cevaplar

0 oy
(1,326 puan) tarafından

Bnde 24 yaşında 2.5 senelik evliyim 1.5 sene olunca dusundum. Simdi  bebeğim 2 aylık :) taze anneyim. Rabbim herkes e istedigi zamanda nasip etsin inşallah. Bizs de hep o gozle baktilar. Bizde Allah'ın gücün gitmesin,  rabbim aratmasin da suanlik ev alana kadar duusnmuyoruz dedik. Cok sukur rabbim evle beraber nasip etti bebisimizi . ayni haftafs ev aldik o hafta hamile olduğumu öğrendim :)

-Reklam-
0 oy
tarafından
18 yasnda evlndim3ay snra gebe kaldim ben
0 oy
tarafından
2017 Eylül de evlendım 2020 martta oğlumu aldım kucağıma, birbirimizi tanıyalım gezelim evliliğin tadını çıkarılım dedilk öylede yaptık iyikide yapmışım, evliliğe alışamadan hemen çocuk olmasına karşıyım ama tercih meselesi, babam hariç kimse bana hadi çocuk yapın vs demedi :) öyle baskıcı veya çocuğun mu olmuyor aaa diyen bi çevrem olmadığı için rahattık :) resmen böyle insanlar psikolojik baskı uyguluyor 
0 oy
(1,286 puan) tarafından
23 yasinda evlendim 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim suan oglum 20 gun sonra 1 yasina giricek dun 25 yasima girdim ve 3 aylik hamileyim ikiside plansiz oldu ama rabbim nasip ettigi icin oldu bizde korunuyorduk aslinda bu korunma degil nasip meselesi dogurma makinasi olarak gordukleri icin degilde kesin cocugunuzun olmadigini dusundukleri icin soruyorlardir ama daha yasin küçük ve baya erken evlenmissin istedigin zaman cocuk yapmak senin tercihin buna kendini ne zaman hazir hissedersen ozaman yaparsin burdakilerinde tescillemesine gerek yok :)))
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Aslında benim kafam şimdi şimdi oturuyor o zman düşünmedin bebek yapmamağı ha pişmanmıyım deyilimde kzıımdan dolayı ... Ama ever bize öyretilen evlenir evlenmz hamile kalındır... Ve malesed insanlardan gelen bu tepkiler bitmiyor ... 
0 oy
(807 puan) tarafından
Öf aman takma hiç ya herşeye konuşuyor bu millet zaten... Ben ikinci senede düşündüm ve hemen hamile kaldım,üçüncü senemizde bebisimiz oldu şükür ki karar verince oldu hemen. Çünkü adımı nerdeyse kısıra çıkardılar olmuyor galiba falan derdiler ne demediler ki yaa, ben hamileydim kimseye haber etmedim o zaman bile halen hakkımda konuşuluyordu öğrenince herkes mort oldu. Psikolojik baskıdan nefret ediyorum insanı boğuyorlar herşeye burnunu sokuyolar. Yani yatak odana kadar konuşmuş oluyorlar ne zaman çocuk istediğimize bile karışıyolar eşimde çok sinir olurdu sen mi bakacaksın olsa derdi kim sorsa artık bıkmıştık... O yüzden boşver ne derse desinler kafayı yersin yoksa kuzum☺️✨ ha buarada sürekli çocuk yok mu diyenlerin hiç birisi de ne aradı ne sordular nede hayırlı olsun dediler. İnsanoğlu böyle pislik işte.
0 oy
(133 puan) tarafından
Çevreye kulaklarını kapatıp hayatına devam edecen yoksa her b*Ku söyler millet

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 769 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 929 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 447 göst.