0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğimin pişiğini önlemek için hametan kullanıyorum mavi olanı. Çok iyi geliyor hafif kırmızılık olsun hemen geçiyor çok şükür.

Bu kremi cok duymuştum bugün eczaneye hametan almaya gittiğimde bunu da aldım. Daha önce hiç kullanmadım bebek bakım kremi diyor. Tüm vücuda da kullanılıyor mu ?

Kullananlar bilgi verebilir mi ?

image

21 Cevaplar

0 oy
(2,349 puan) tarafından
Ben pişik için kullanıyorum çok gzuel
(6,135 puan) tarafından
Ya ama pişik için ayrı, bakım kremi ayrı. Aynı görevi mi görüyorlar
(12,241 puan) tarafından
Evet canim ben ebebekte calistim 8 yil. Bize verilen egitimlerde genelde pisik kremi gorevi soylenirdi. Yillarca pisik kremi niyetine sattik. Zaten ustundede bez bolgesindeki kizarikliklar diye yaziyor. Hemen geciriyor. Gunes yaniklarinada asiri iyi geliyor
tarafından
Ay bilgilendirici oldu canım çok sağol
(6,135 puan) tarafından
Burdan dün biriyle konuştuk da anne kendi cildinede sürüyormuş ondan sordum bende kendi cildim için düşünüyorum. Şimdilik bebek vazelini kullanıyorum
(12,241 puan) tarafından
Herkese iyi gelmiyor canim dene once bi bak. Mesela.sivilcelere cok iyi geldigini soyleyen cok olmustu ama bende ve annemde daha cok sivilce yapti. Herkese iyi gelmiyor yani yagli bi krem cunku.

Rica ederim canim.
-Reklam-
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Bende surda beklim ❤
tarafından
Bekle bakimm  :)
0 oy
(3,528 puan) tarafından
Çok güzel canım bu büyük insanın pişiğine bile çok iyi geliyor tam bilmiyorum ama bence tüm vücuduna kullanma 
tarafından
Bebek bakım deyince öyle düşündüm ama kendi kafama göre hareket etmeyeyim dedim. Pişik için çok iyimis onu duydum
(3,528 puan) tarafından
Aynen canım bide ben sivilcem olduğu zaman sadece o bölgeye sürdüm kuruttu buda aklında bulunsun ☺️
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim :)
(3,528 puan) tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
tarafından
Ben sadece pişik olan yere sürüyorum parmağına alıp oraya siviyorum  sadece ve bırakıyorum böylece krem daha uzun süre teninde kaliyo ve bezle temasını engelliyo evvelsi gün kızım pişik olmuştu iki gün sürdüm bu gün pamuk gibi hiç bir şeyi yok 

Koltuk aldım agdadan yandı benim bundan iki kez sürdüm ve anında geçirdi 
tarafından
Ay çok iyimis şimdi içim rahatladı
tarafından
Bundan baska krem iyi gelmiyor bize
tarafından
Anladım kuzumm
tarafından
Kendi yüzünede kullanabilirsin bunu haftada bir nem bombası ") sivilce çıkar sa mesela sadece sivilce üzerine değdir bundan bir parça gece yatarken sabaha sivilce kaybolup gidiyo
tarafından
Kullandigim farklı bakım kremlerim var kuzum ama bir durum olursa aklımda olsun bunu da kullanırım.
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Doğduğundan beri tek kullandığım buydu. Sonra kızımın pişikleri ağır kanayan pişikler oldu bu geçiremedi hametandan vazgeçme
tarafından
Hametan dan 2 kutu aldım canım evde ve çantamızda hep bulundururum
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Hamazing kullan canım pişik için en iyi krem
tarafından
Kuzum benim bebeğime o yaramadı  yaa :(
0 oy
tarafından
Bebeklerde pisige çok iyi . Buyuklerde yüze boyna her yere kurebiliyosun aninda etki çok güzel bi ürün 
tarafından
Çok sevindim vallahi :)
0 oy
(7,121 puan) tarafından
mustelanin pişik önleyici kremini kullanıyorum. 15 aydır bir kere pişik olmadi kızım.
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
bunu pisik icin kullanabilirsin hatta buyuklerinde kullanabildigi bir krem her yere suruluyor
tarafından
Çok teşekkür ederim sevindim vallahi
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Ben her alt değiştirmede az da olsa sürüyorum 

1 yaşında olacak çok şükür hiç pişik olmadık sadece popoda kullanıyorum 

Ama sivilcelere de  iyi geldiğini duydum 
tarafından
Çok teşekkür ederim boşuna almamış oldum sevindim :)
(1,596 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
tarafından
Bende yüzüme sürerim diye aldım eğer olmazsa poposuna sürerim dedim ay acayip sivilce yaptı yüzüme zaten yağlı cildim mahvetti ben şuan sadece hamile olduğum için bide madecasol kullanıyorum o iyi geliyor 
tarafından
Anladım canım bebeğime almıştım pişik için kendi cildime kullandığım kremlerim var bunu kullanmam
tarafından
Pişik için çok iyi canım ama hametan da iyi yani bu aslında bu paraya deymez 60 TL di benim aldığımda
tarafından
Kuzum inan bir kaç birşey daha aldığımdan bunun fiyatına çok dikkatli bakamadım ama o civardadır herhalde
0 oy
(4,180 puan) tarafından
Ya canim oncelikli pisik kremi evet ama.mucize gibi de bir krem. Mesela ucuga iyi geliyor  ya da kizaran buruna agiz kenarindaki kuruluğa iyi geliyor. Öyle  de bir sey. Benim bebelerin burnu silmekten kizarinca bundan  sürüyorum  geçiyor. 
tarafından
Gerçekten mucize gibiymiş :)
(4,180 puan) tarafından
Cidden öyle..benim cocuklar cok pisik olmaz şükür  kicuk bir kere olmustu onun icin almıştım.  1 kere de gecirdiydi.
tarafından
Çok şükür benim bebeğimde hic olmadı ama çok dikkat ederim. Bezini bedenini elimden geldiğince temiz tutmaya çalışırım. Her zaman emniyet olsun diyede kremlerini elimde bulundururum. Bunuda boşuna almamışım sevindim :)
0 oy
(122,909 puan) tarafından
Pisik icin en iyi crem
tarafından
Teşekkürler canım ❤
0 oy
(20 puan) tarafından
İceriği doğal olmadığı söyleniyor 
tarafından
Hadi ya..
(20 puan) tarafından
Pişikte çok etkili ama doğal değil diye okumuştum
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Hiç kullanmadım burda duydum pisige kulliyomus anneler
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim yinede
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Pisige çok iyi geliyor 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Krem gerçekten çok güzel büyük oğlum için bunu kullandim sürekli kızım için doğumdan önce indirimde diye iki kutu almıştım hemde en büyüğünden ama gel gör ki kızıma yaramadı sadece arko krem ise yarıyor dedim ki çocuktan çocuğa göre değişiyor demekki 

Kremler de bize kaldı ailecek kullanırız artık ömür boyu :))
tarafından
Evet canım ya bazen bir bebeğe çok iyi gelen şey diğerine gelmiyor. Olsun siz kullanın :)
0 oy
tarafından
Benim ogluma hıc ıyı gelmedi bu beter etmıstı ama memnun olanlar var canım dene kucuk bir yerinde bakalım kızarıklık yapacak mı
tarafından
Tabi önce ufak bi denerim canım çok sağol
tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(5,221 puan) tarafından
bende bundan aldım nasipse kullanıcam bana çok övdüler sadece pişik değil herhangi bi kızarıklık yara falan olunca da hemen geçiriyomuş mesela çocuk düşüyo dizi yara oluyo ya arkadaş ozamanda kullanıyomuş hemen geçiriyomuş
tarafından
Mucize gibi desene  :) evde bulunsun bakalım
(5,221 puan) tarafından
aynen 2kutu aldım bende 28tl idi trendyolda fiyatıda iyi
tarafından
Ben eczaneden aldım kuzum büyük boyu bakamadım o an fiyatına oğlan durmayınca iyi gelsin de
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Kuzum bu krem pisiklere birebir çok etkili akşam sur sabaha hemen iyi oluyor 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤
(5,727 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
1 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musmutlu (432 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
19 Nisan 2023 Aile kategorisinde Saadett (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kbrackrkdsdmr (1 puan) tarafından soruldu

405,738 soru

12,158,948 cevap

36,600 kullanıcı

...