0 oy
1,068 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar simdiden cok ozur dilerim bu soru icin baska kimseye soramadim doktorumda sadece spral oneriyorum sana diyo baska bi cozum yolu gostermiyo simdi benim ikizlerim var 3 ayliklar esim spral istemiyor geri cekilme yeter olursa allahtan diyo hap kullanmak istedim ama sute gecer diye onuda kullanamiyorum ve ben iki kez hamile kaldim ikiside ilk ayda tutmustu yani kolay hamile kaliyorum simdi ikizlerle zaten cok zor bas ediyorum dogumum cok zor oldu rahmim kendini toplamadi balonla kanamayi durdurdular olumden dondum 6 gun yogun bakimda kaldim ve artik cok korkuyorum cocuklarim iyice buyumeden dusunmem bile acaba kullanabilicegim bi hap var mi sute az gecen belki sizler doktorunuzla fln konusmussunuzdur diye sorayim dedim 

25 Cevaplar

0 oy
(410 puan) tarafından
Bana doktorum spiral yada hapla korunma öneririm hangısını tercih edersın dedı bn de hap olsun dedım hap verdı ve emzırdıgımı bılıyor yanı hergın bır tane alıyorum ama bu hapı kullanırken adetın olmaya bılır dedı zaten kırkımda yenı çıktı daha adet olmadım 
tarafından
Banada sordu emziriyo musun diye evet sute gecmiyen ni hap var mi fln ddim sana spral onsriyorum sadece ddi ama iste esim cok kati canin acir istemem geri cekilme kondom yeter dio onuda pek onemsemiyo
(410 puan) tarafından
Canım spıralı adetın ıkıncı yada üçüncü gunu takılırsa acıma olmuyormus fazla ve sıpıral taktırnadan bır ıkı saat önce kuvvetli bir agrı kesıcı içmeni öneriyorlar ayrıca yenı dogum yapmıssın normalse zaten fazla canın yanmaz canım vajınada kendını daha toparlanmamıstır
-Reklam-
0 oy
(707 puan) tarafından
Canım doğum kontrol hapi tamamen bitkisel ve emzirsende bebege gecmiyor onu icebilirsin.bana Almanyada doktor yazmıştı 9 ay hamilelik tavsiye etmiyorum dedi emziririm için de bu ilacı yazmıştı.ayni ila C türkiye de var 
tarafından
Ismini hatirliyo musun canim peki
0 oy
(3,150 puan) tarafından
Canim ertesi gün hapı 3 aylik iğne falan kullan sen ha bak spinalle de kalan var onunda kayma durumu var burda bi arkadaşın kayıp hamile kaldı 
tarafından
Ertesi gun hapi ella diye bsy buldum ama cok pahaliya geliyo canim oda ya sprali esim istemiyo bende korkuyorum ondan zaten biraz
(3,150 puan) tarafından
Canim biraz idare edersin artık pahalı da olsa
tarafından
Bakalim doktoruma sorucam o hangisini onerirse birisine basliycam ucuz pahali bi sekilde cozum bulmam lazim artik
(3,150 puan) tarafından
Kesinlikle bebek doğar dogmasina da sana bir şey olsa yazik kzuum
tarafından
Doktorum bidaha almaz beni hastanede bile mimlendim ya butun doktorlar girdi amelyatima ozelden doktorlar geldi fln olay oldum kovarlar valla kiz bi cozum sart bana haa bin sukur cocuklarima hersey allahtan asla aldrmam cana kiymam ölurumde ama cok zor yani allah biliyo icimi bakamam ikizlerle zor bas ediyorum 3de rezil olur allah korusun suan dusuncesi bile kabus
0 oy
(44 puan) tarafından
Canım emziren annelerin kullandığı bi korunma hapı var cerazette ismi bunu güvenle kullanabilirsin hiçbir şekilde bebeğe zararı yok ben onunla korunuyorum
tarafından
Bu hapi cok duydum canim yarin bi sorucam bakalim insallah bi hap bulurda baslarim bi an once
0 oy
(285 puan) tarafından
Esin neden karışıyor spiral olayına anlamadım o kadar zorluk yasamissin 
tarafından
Sozde cok canim yanmis yeterince kendime eziyet etmiycekmisim bunlarla adam kafasinda neler kuruyo kim bilir ne yapicaklar saniyosa :D
(285 puan) tarafından
Tekrar hamiel kalıp kendini toparlamadsn o sıkıntıları yasamaktansa bir defa basit bir işlemin ağrısı halbuki :)
tarafından
Anlasa iste soyledim de bk hamile kalrsa bebekte olur rahmimide alirlar bu sefer kesin die dikkat ederim dio :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 470 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Rozakayalp (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rozakayalp (55 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 597 göst.
18 Ekim 2023 Aile kategorisinde MARMELAT -_- (584 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 857 göst.