0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
ya benim bi kizim var 7 aylik cok ypruluyorum aksami zor ediyorum ev isi yemek ek gida derken bayag halsiz dusuyorum bitane daha yapsam ikisi biraradami buyuse diyorum yorgunlugumda cikar buyuyunce cocuklarrahat ederim diyorum sonrada yok ya  4 yas mi olsa arasinda daha iyi olur diyorum sizin trcrubelerinize dayanarak soruyorum

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Beş aylık kızım var ben bidaha çocuk istemiyorum ama eşim istiyor bende dedim 10 yaş olsun ozaman
tarafından
10 yas da cok kuzum bence tam sende rwhatliga alisicaksin hooop bitane daha
tarafından
Ya valla bilmiyorum ki en azından iyice büyüsün istiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Benim istemeden oldu 25 haftalık hamileyim 16 aylık bebeğim var zor oluyor şimdiden canım
tarafından
bosuna cennet ayaklsrimizin altinda deil:(
0 oy
(774 puan) tarafından
Benimkide 4 aylık bende hep düşünüyorum eşim yaşına girince istiyor kardeş ama acaba nasıl olur diye bende hep düşünüyorum 
tarafından
bende hep dusuncelerdeym
(774 puan) tarafından
Bence mantıklı canım bak mesela biz köyde yaşıyoruz hiç arkadaş yok arkadaş olurlar hem birbirlerine diye istiyorum ama yaşına girince
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Cnm benim oglum 2 gun sonra 1 yasina giricek ve 3 aylik hamileyim yani dogum yaptigimda 1.5 yasinda falan olucak ilkten gozuk korktu ama sonra dedim kıskanma olmaz beraber büyürler kıskanma da baya zor yani biri 4 5 yaslarinda olunca bebegi ister istemez kiskaniyor hem insallah beraber buyucekler aonra baya bi düşünmüyorum 10 yil kadar 
(1,321 puan) tarafından
Kıskanma olur kuzum bizimkiler araları tam bir yaş büyüğü 1yas11 aylık küçüğü 11 aylık felaket kıskanç büyüğü
tarafından
kuzum benim yegenlerimde aralarinda bi yas var ikisi kız ama hic kardesine zarar vermedi cok gusel geciniyolar birbiri olmadan yapamiyolae birazda sizle alakali esit davrandiginiz surece sikinti olmaz:)
(1,234 puan) tarafından
Insallah elimden geldigince esit davranicam ama ileriki yaslarda daha sorun oluyor ornekleri var etrafimda cok cunlu daha cok akillari kesiyor ve kendi kafalarinda cok kuruyorlar
0 oy
(122,536 puan) tarafından
1 yasinda baby boyum var bize tek cocuk yeter yaa
(7,192 puan) tarafından
☺☺☺ kazaya gitme dikkat et sevda ahahaha.
tarafından
masallahhh
0 oy
tarafından
16  aylık oğlum var 7 haftalık hamileyim  şimdilik nasıl olacak bilmiyorum
tarafından
Rabbim yardimcin olsun
0 oy
(382 puan) tarafından
Bi tane oglum var aralikta 3 yasina grdi suan 32 haftalik hamileym hemen hemn aralarnda 3.5 yas oluck iyiki dha erkn yapmmsm cnku oglumnda ihtyclari var hic yoktn artk bezlmyi biraktk iyi kotu hersyi anlyr ikisi kucuk olsa cok zorlnrdm dye dusunyrm
tarafından
Allah sana bagislasjn canim
(382 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Ben  naspse kızım 2 yaşına girince düşnüyorm tabi dha yoln başındayım 51 günlk :)
tarafından
masallaj:)
0 oy
(76 puan) tarafından

1 oğlum var 7 yaşında 

2. Oğlum yolda :) 

Bence yaş aralığı 4 yaş olmalı ben biraz geç yaptım 2. Bebeği :)) 

tarafından
olsun kuzum rabbim sana bagislasin:)
(76 puan) tarafından
Amin allah razı olsun
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ben 33 yaşındayım 1 tane 6 aylık oğlum var Allah isteyene versin daha çok şükür buna ömür versin. Kardeşim ile 4 yaş var aramızda öyle büyük bir sorun yaşamadık ailecek 
tarafından
aminnn kuzumm
0 oy
(1,321 puan) tarafından

İki oğlum var araları tam olarak bir yıl 2 dakika :)) çok zorlanıyorum büyüğü beni mahfetmis  ikincisi kazaydi ama bu kadar güzel denk gelen bi kaza daha olamaz :) biri 1 yaş 11 ay küçüğü 11 aylık

tarafından
olsun kuzum.sagolsunlaeda Allah yardimcimiz olsun
0 oy
tarafından
Kızlarımın arasında 4 yaş var bence çok ideal. Hem anlaşabilirler hemde ben yıpranmamış oldum. 
tarafından
aynen kuzumm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 258 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 118 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gurumicianne (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
71 cevap 867 göst.
8 Ocak 2024 Aile kategorisinde Kumrru (136 puan) tarafından soruldu