0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
iyi aksamlar hanimlar dun hasta olmustum test yaptirdim negatif cikti bugun kotulestim ozele gottim test negatif rontgen temiz ama tomografide virus goruldu . simdi ne yapmam lazim ilaclari icmeye biraz korkuyorum ilacsiz atlatan varmi .birde filyasyon ekibi gelecekmi biz mi haber vericez testimiz negatif gorunuyo çünkü

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tomografi de olan testte nasıl negatif çıkıyor :ermm:

(2,241 puan) tarafından
vallahi bilmiyorum sastim kaldim anneminki de ayni sekilde testi negatif tomografide pozitif
tarafından
Filyasyon ekiplerine haber ver onlar ilaç getirir
(2,241 puan) tarafından
saol canim
-Reklam-
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Emziriyorsan zaten atamazsın hapları bizim gelin atmadı bebek emzirdiği için atmadan iyileşti sanada geçmiş olsun 
(2,241 puan) tarafından
emzirmiyorum canim saolasin insallah atlatirim kizima gecmeden
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Demekki ciğere inmiş cnm tomografide cıktıysa benım arkadasımda kan testi negatif tomografi pozitifti doktor ciğere indiği için demiş bilmiyorum yine de
(2,241 puan) tarafından
saol canim demekki oyle olmus :(
0 oy
tarafından
Booolll bol c vitamini al canım kemik suyuna tarhana iç güzel beslen 

Kekik çayı yap iç 

Normalde gribi nasıl atlatıyorsan o şekilde atlatmaya gayret et 

Eğer kalp sorunun varsa doktoruna danışmadan da ilacı kullanma canım benim çok geçmiş olsun 
(2,241 puan) tarafından
teşekkür ederim canim ❤️ evet suan zaten grip gibiyim annemde ayni sekilde baya grip sandik biz şuan sadece meyve yiyebiliyorum istahim hic yok ama cabaliycam yemeye
tarafından
Çabala canım boğazına ne kadar iyi bakarsan o kadar çabuk atlatırsın inşallah ❤
(2,241 puan) tarafından
saol canim insallah kimseye birsey olmadan gecse gitse :(
0 oy
tarafından

Evet ben verve bebegim olduk :(cok zordu yaaa hafixam silindi gibi ama parca parca hatrlyom  :(

Ilac degil agri kesci surup ictim cunku bebek sadece anne sutu aliyordu  ve  onu kurtarmam  buna bagliydi.....

Ki cok sonra anladim onunda virus oldugunu  tum belirtiler vardi ama beb o daha 2 aylik diye anlayamamisim

(2,241 puan) tarafından
kiyamam canim nasilsiniz simdi rabbim bir daha gostermesin . valla cok zormus gogsum çok agriyo kizima da gecmisse gecmistir korkuyorum cunku negatif diye dikkat etmedim cok
tarafından
Dr dedi anne olduysa bebek muhakkak olmustur ya :/ ama zordu  insallah sen hafif atlarssn  bebege de gecmez
(2,241 puan) tarafından
gecmis olsun canim . benimki de asiri zor heryerim agriyo nefesim daraliyo ama insallah gecer gider

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 145 göst.
24 Ocak 2024 Aile kategorisinde Aysealhna (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 165 göst.
12 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
14 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,900 soru

12,165,775 cevap

36,622 kullanıcı

...