0 oy
275 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar kaynanamgil ve akrabalar toplanmıştik ikinci evimizde eşimin amcasinin karısı da vardı kardeşiyle ilgili konuştuk kendide konuştu sonra kayın babam bağırdı kapatın bu konuyu diye ortada bisy yokken sonra başkasını konuştuk onuda kapatın konuşup durmayın diye gene bağırdı eşimde sinirlendi sanami sorcaz ne konuscamizi falan dedi baya sinirlendi tutamafilar araya ben girdim ama  hamileyim 12 haftalık bı hareket hissettim sonra bıraktım eşimi dışarı çıkardım bukez elini cama vurdu ona çok üzüldüm birden bende kayın babama sinirlendim bağırdım çağırdım çıktık eve geldik içimde kıpır kıpır hissediyorum öyle bisyki anlatamam çok korktum bisy olurmu diye şuan çok tuhaf bisekilde kıpırtı hissediyorum ama stresten üzüntüden sanırım bisy olurmu bebeğime acaba hastaneye gitsem mi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm bağırsak hareketidir stres yapma boş şeyler canından bebeğinden önemli değil bir yıl sonra umrunda bile olmayacak olaylar böyle düşün
tarafından
Ben bebeklerimi hep 12 haftadan sonra hissettim  bağırsak hareketi olmadığına eminim   böyle bı hareket olamaz
tarafından
Bilemiyorum bebekse de senin stresini hissetmiş olabilir sakin kalmaya calis
tarafından
Galiba ben birden atılınca eşimin üstüne yapma beni düşün der gibi birden hissettim sanki koca çocuk gibiydi çok duygulandım kendime çok kızdım :(
tarafından
Canm ya üzme kendini olur öyle seyler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bişe olcagini sanmıyorum darbe filan almadiysan
tarafından
Acı falan hissetmiyorum canım da sadece çok fazla stres üzüntüden bisy olurmu aniden diye düşündüm
tarafından
Sanmam ya telaslanma kanama vs yoksa sıkıntı olmaz
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Senin stresini uzuntunu hissedior benim kizim ben agladgimda tekmeliodu aglama dercesine onla konus karnini oksa sakinlessin oda
tarafından
Aynen hissediyor canım anlıyorum ztan onu
0 oy
tarafından
Olmaz üzülme birak eşinle babası  yesin birbirini sanane de araya giriyosun takma bacım takma yarın  onlar iyi olur olan sana bebeğine olur  ne korkuyon o kadar  birak cik 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
24 Haziran 2024 Aile kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 162 göst.
12 Haziran 2024 Aile kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
14 Aralık 2022 Aile kategorisinde Kumru93 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.