0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (2,047 puan) tarafından
3 ay önce spiral taktırdım 15 gündür lekeli kanamam vardı 2 gündür kasıklarımda da ağrı var adet agrısı gibi değil daha keskin bugün eşim battıgını söyledi ve cok üzüldüm ben çünkü 2 travmatik doğum geçirdim bu spirali cok zor taktırabildim ve o kadar para verdım muayene ayrı taktırma parası ayrı spirale ayrı şimdi gözüme uyku girmiyor :( hem kayıp tekrar işlem göreceğim için hemde o kadar para boşa gitti ve hamile olup olmadıgımı da bilmiyorum bu da cabası, pazartesi gideceğim doktora ancak, spirali kayanlar çıkarılmadan geri yerine takılan var mı bilgisi olan yardımcı olursa cooook sevinirim :( korkum hafifler en azından 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Devlette taktırsaydın cnm..aile planlaması ücretsiz ve randevusuz takıyor sadecce test istiyorlar adetsiz de takılabiliyor..kaydığı anda etkisi biter zaten içerde kaldıkça sana zarar..çıkardıktan sonra takarlar mı bilmem ama biraz zaman geçsin bence bir iki hafta yada sonraki adetinde git..doktora da sorabilirsin çıkartırken tekrar takılabilir mi diye
(2,047 puan) tarafından
Canım devlettekilerden yıldım doğumlarım cok zor oldu alt kısıma cok dikiş atıldı sonra dikişler patladı onları aldılar uyuşturmadan o acıları unutamıyorum artık iyice iğreti oldum aşırı korkuyorum, şimdi 2.yi taktırdım diyelim ben düşmeyeceğinden nasıl emin olucam valla ödüm kopuyo ya nasıl kaydı bilmiyorum :(
-Reklam-
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Ben sağlık ocağında taktırdım geçen sene Şubat'ta. Ama korona girdi araya kontrole falan gidemedim.

Geçen böbrek taşı için ultrasonda kaymış gibi görünüyo kadın doğuma randevu al dediler. Gittim alttan baktı ve kaymış ve mantar var dedi. Spirali çıkardı mantar için ilaç verdi. 3 ay sonra gel takalım yenisini dinlenmen lazım dedi.

Devlette neden taktırmadın ücretsiz yapılıyo
(2,047 puan) tarafından
Kuzum normal doğum yaptım 2 si se travmatik geçti alt kısıma işlem yaptıramaz oldum doktorum nazıma gidiyo devlettekiler kötü davranıyor, beni uyut bile dedim doktora cok aşırı korkuyorum şuan nasıl çıkcak nasıl yapcak ödüm kopuyor
(2,047 puan) tarafından
Ayy sende iyi ki hamile kalmamışsın o halde yaa
(1,634 puan) tarafından
Devlette ki her doktor kötü davranmıyo bana hiç denk gelmedi valla.
Nazar kontrole gitmediğim spirale güvenmedim. Ki kontrole gitmiş olsam bile spiralle doğuranlarda var. O yüzden spiralle beraber ek tedbirler de aldık ilişkide. Çok şükür hamile kaldım.
Şuan istemiyorum zaten. Rabb'im benden önce isteyenlere nasip etsin inşallah ☺️
0 oy
(270 puan) tarafından
Benimde daha önce kaydı hemen takmıyorlar canım rahim biraz dinlensin diye.
(2,047 puan) tarafından
Çıkartırken acıdı mı canım?
(270 puan) tarafından
Yooo duymadım bile zaten rahim içine düşmüş dedi doktor ben bile alabilirmişim bi saniye sürmedi alması.Yalnız konumuzla alakası yok ama bi konuda uyarayım genelde rahatsız ediyor diye ipini kestiren kısaltan oluyor şahsen bende yaptırmıştım onu yaptırma sakın.
(2,047 puan) tarafından
Bugün çekti cıkardı zaten canım daha ne taktırırım ne yanından geçerim spiralin yara etmiş rahmi doktor sana spiral gitmemiş dedi yani iyi gelmemiş anlamında

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
13 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,261 soru

23,855,701 cevap

320,085 kullanıcı

...