0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kiar tutfen uardimci olun kokrmaya basladim bu sin zmanlarda dikmişim e agri giryo cikiyo normal karşılıyorum tabi ama dikisimn sag baslangicunda tam bi hilye kadar yuvarlak bişey elime geliyor solda öyle bsey yok icimde bsey mi unutmuşlar acaba yaa:'(

9 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Soğuktan olabilir mi 
tarafından
Soguk ne alaka ki canm senin varmi peki öyle bisey bilye gbi bsey var orda zaten vardi simdi daha cok belli ediyor
(14,168 puan) tarafından
Benim 11 ay oldu hafif küçük bir şişlik var. Sen belki soğuk aldiysan olabilir diye düşündüm bir şey unutsalar çoktan rahatsız ederdi diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dikişmin ucu benimde farkliydi ama mercimek kdar diyim sana. Acaba iltihapmi yapti. Muhakkak baktir
tarafından
Canm valla bildigin ele geliyor buyük 2 tane kucukte yaninda var ama anlamadim yani
tarafından
Belkide potluk yaparak diktiler. Dikisin bitimi hem batar hem biraz farkli olir ama sen baya buyuk diosun bence bi baktir mukakkak
0 oy
(196 puan) tarafından
Canim ben iki sezeryan geçirdim  boncuk gibi seyler oluyor agri da adette ve soğuk aldigimda oluyor yani cok buyukse şişliği git görün 
tarafından
Ayne  boncuk gbi hep vardi canm ama son zamnlsrda elimi her atusumda büyük geliyor bana
(196 puan) tarafından
Aile hekimine git ilgili biriyse tabi sor baksin ona gore yönlendirir ama korkma canim allah korusun oyle bisi olsaydi enfeksiyon kapar rahatsizlanirdin dikiş dikerken olan bi düğüm yeridir kac ay oldu bu arada
tarafından
Insallah normal biseydir 10 ay olacak canm
(196 puan) tarafından
Rahatsiz ediyorsa git ama daha deri toparlamamış  kendini
0 oy
(82 puan) tarafından
Arada öyle şişlik sertlik VS olabilir çok endişe edecek gibiyse git Bi doktora canım
tarafından
Doktira gitmek istiyirum ama 2 tana cocukla sürekli erteliyorum
(82 puan) tarafından
Canım sağlık bu ertelemeye gelmez ihmal etme sağlığın gidince nasıl ilgileneceksin çocuklarınla
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Başlangıç yeridir o benim de olmuştu geçti zamanla sıcak tut kendini ağır kaldırma 
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Benimde vardı zamanla azaldı düğüm yerleriymiş Dr sormuştum biraz ağrı yapar demişti korkma dinlenmeye bak geçmiş olsun
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Ama geçmezse ağrın sor yine Dr ihmal etme Allah'a emanet ol 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Mercimek kadr bısı varsa o kol donmesi falan bııs yapmıs olabılır doktora gıt cnm benim oyle oldu kıl cıktı ıcınden 
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Canım sag taraf kapatma yeridir dikişin ondan orası oyle orada ust uste dikiş var. Orası her yerden daha fazla acır

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 275 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 584 göst.
0 oy
11 cevap 251 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu