0 oy
270 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (888 puan) tarafından
Kizlar merhaba oncelikle hepinizin kandili mubarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin. Ben diyetteyim 1 ay on gün olcak ama geçenlerde tartildim 300 400 gram fazla çıktım Adet dönemim yaklaşıyor olmuyorum ama tüm berllirtileri yaşıyorum.. Emziriyorum bu arada aynadanda baktığımda karnim baya şiş gibi bu aralar motivasyon düşüklüğüne var ama yinede bırakıyorum sizdede bu durum oluyor mu adet zamanı bi siskinlik yasıyormusunuz  görsel olarak yada tartıda şimdiden teşekkür ederim. 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Adetliyken adetiniz yakınken tartılmayın 1 kilo fazla çıkarsınız demişti spor hocamız.  Adet bittikten 1 hafta sonra tartılın derdi
(888 puan) tarafından
Tamam canimm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Evet oluyor canım vücut ödem topluyor o yüzden 
0 oy
(354 puan) tarafından
Adet yaklaştığında vücutda şişlik olabilir canım normal yani tartıda fazla çıkman
(888 puan) tarafından
Sağolasın canim
0 oy
(677 puan) tarafından
Selam cnm herkeste olur o şişlik ödem adet döneminde.diyetisyenim bana adaçaýı iç demişti.s3n emziriyor musun? Eger emziriyorsan gunde 1 fincan emzirmiyorsan 2 yada 3 finca  adaçaýi iç birde geceden bir sürahi suya bir limon bir salatalık dilimle kabuklarını beraber ertesi gün onu gün boyu iç.şişkinliğin gider
0 oy
(608 puan) tarafından
Adet yaklaştığında 1 kg falan fazla çıkarsın tartıda canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 450 göst.
27 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin20 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 313 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 268 göst.
23 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 269 göst.

403,526 soru

12,089,543 cevap

36,380 kullanıcı

...