0 oy
169 göst.
Aile kategorisinde (59 puan) tarafından
mamaları denedık ıcmıuor bıberon denedık olmuypr bebe buskıvısıyle bı kez ıctı tamam kansızlıgı var sutte veremıyorum prınc unu da ıcmıyor bu arada sutum de az kılo almıyor ıcırebılen varmı 9 aylık olucak 10 gun snra 

5 Cevaplar

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kuzumicmiyosa zorlama cok devam sutu ver zaten 9 aylik olmus ek gida ver 
(59 puan) tarafından
devam sutu alıyoruz ıcmıupr ek gıdayllada almıyor kılo hâlâ 7500 kılo boyıda uzamıyor napıcagımı bılmıyorum kendımıde helak edıyorum ağlamaktan
(59 puan) tarafından
üzülüyorum oglumdan kucuk olanlar gectı herles bı kıyaslama derdınde benımde piskolojim bozuldu artık
(7,095 puan) tarafından
Her bebek aybi olcak diye bisey yok kuzum sen diyilenlere kulak asma biberonla içmiyorsa kasikla yedirmeyi dene kuzum oyuncakver eline bi sekilde oyala yedir sıksık ver az az ver o sekilde alisacaktir pirinc unuda yapabilirsin sutle kasikla verirsin onundafaydasi olur
-Reklam-
0 oy
(123,245 puan) tarafından
ek gidaya yonlen
(59 puan) tarafından
almıyor ek gıdaylada cok yemıyor gunde 2 kere
0 oy
(530 puan) tarafından
Benim görümcemin kızı da öyleydi 7 aylıkken bildiğin aç yaşıyordu kaç doktor gezdiler en son bi doktor gündenbi tatlı kaşığı pekmez ver demiş kansızlık için mama konusunda da gelişim maması yazmıştı kızı onu da içmedi süt ve sütü Cicibebe ile de verebilirsin dedi kızı sütü içti şimdi öyle büyüdü seninki biraz daha büyük canım pekmezi deneyebilirsin kansızlık için 
(59 puan) tarafından
ne pekmezı verdı armut pekmezı yaptırdım koyden geldı bugun nasıl vermeliyim
(59 puan) tarafından
sımmdı verebılırmıyım sutu bıberınlamı yoksa kasıklamı vermelıyım
(530 puan) tarafından
Biberonla ver canım normal pekmez veriyor o armut pekmezi hiç duymadım ama canım
0 oy
tarafından
Ay yemin ederim bisi  anlattin 8 aylik ve ayni derdi cekiom :(
(59 puan) tarafından
ay cıldırcam bende artık sastım kaldım: (
0 oy
(1,908 puan) tarafından
9 aylık çocuk herşeyi yer artık bence zorlama 
(59 puan) tarafından
ek gıdayıda az alıuor doymadıgı ıcıj uyku sorunu da yaşıyoruz

İlgili sorular

0 oy