0 oy
800 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından

image

bir salincak  almıştım 15 tane zıbın almistim  15 tane citicitli badi  15 tane pijama aldm 3 tane hastane cikisi alt degistirme yorgan yastik 3 takim  gezdirmelik  kiyafet aldm başka eksgim varmi veya fikirniz varmi  hersyi tam olsun  slpey de cok övdüler alımı acaba

11 Cevaplar

0 oy
(14,489 puan) tarafından
Kuzum 1 numara al istersen bezi.. 
(373 puan) tarafından
cunki  oğlum  şimdi  2 buçuk kilo  doguma kadr  3 bucuk olur
(14,489 puan) tarafından
Güle güle kullan inşallah..
(373 puan) tarafından
teşekürler  
tarafından
Benim oğlum 3500 doğdu 2 haftalık 1 numara oluyor 2 büyük oluyor ve 2 haftada 40 adet bitti 80 li 1 numara aldık. Onunda ilk paketi bitti ikinciye geçtik. Baya kullanılııo. İki numarayı sonra al derim
tarafından
Aynen bende bı numarayi iki ay kullandım
-Reklam-
0 oy
(636 puan) tarafından
Dalinin ürünlerini tavsiye etmem. Cok kimyasal var. 
(373 puan) tarafından
dalin yerime uni beybimi alim o daha ucuz ama ben o 67 tl bakım seti  bu 72 tl
(636 puan) tarafından
Instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var. Orda tum bebek urunlerinin icerik arastirmasi yapilmis sekilde paylasimlar yapiyo. Hepsini tek marka almak zorunda degilsin.  Yıldızlar listesi falan var paylasimlarda. Icerigi iyi olan markalari bul ordan hangisi daha uygunsa onu al.
(373 puan) tarafından
fiyati sorun degilde ben dalin marka diye bakim setini onu aldm teskueler bilmiyordum :)
(12,776 puan) tarafından
Dalin hic alma bioderma mustela nivea sebamed bunlar iyi
0 oy
(131 puan) tarafından

Ben sleepy kullanıyorum bir sorun yaşamadık ama bebek bezini kendi seçer teni farklı sonuçta. Ağız mendili, çorap, tırnak makası bide banyo küveti göremedim ben ama:ermm:

(373 puan) tarafından
onalrim hepsni annem almis sağ olsun  bi baliz de kiyafet  almis buyuk  boy salincak ta almis  ağız mendilide   7 tane var islak mendilde  10 paket aldk
(131 puan) tarafından
Güle güle kullanın :)
(373 puan) tarafından
teşekürler  :)
0 oy
(107 puan) tarafından
Bende sleepy aldm canm birde  yenidoğan ıslak mendil al sadece pamuk ve su oluyor içeriğinde 

Muslin örtü  . Emzik . Bebek kuvet takımı . Birde şampuani falan dalin alma derim içeriginde cok katkı maddesi var 
(373 puan) tarafından
uni beybmi alim herkez dalin daha iyi diodu
(107 puan) tarafından
Aslnda bi çok marka var ama fiyatları biraz uçuk tabi alabilirsen mustela var ben baby me alıcam hem fiyatı daha makul hemde içinde kikimyasal daha az
(373 puan) tarafından
civilde varmidir
(107 puan) tarafından
Internette n11 de var bide ebebek de 15 tl falan
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Bakarak al derim besigi park besik al ilerde kullanabilsin bu kucuk gelebilir bi sure sonra camasir deterjani toz daha iyi dalan roxy yada granul olan bezini sleepynin kendi sitesinden al daha uygun kampanyali paket olmasi lazim 57tlye icinde hepsi var denersin bebegine iyi gelmezse degistirirsin ben cok begendim iyi geldi bizim kıza hem daha uygun 
(373 puan) tarafından
ya buyuk bi salincak almis annem hem yatak oluyor hem salıncak bunuda yanizmda uyusun die aldm teşekürler slpy kendi sitesni denicem
0 oy
(1,232 puan) tarafından
2nuamra bebek beiz alma bence  belki pişik yapar birde temizleme pamuğu al canım
(373 puan) tarafından
bakim paketin icnde var 1 numra  40  2 numarada 40 cokmu değiştirmem  gerkirmi ki
0 oy
(16,199 puan) tarafından
Sleepy hoşgeldin paketini alsan daha mntikli aslinda 1 2 numara bez alt acma örtüsü ve islk mndil vr icnde 
0 oy
(342 puan) tarafından
Canım eksigin ne onu bilmedim ama dalin dama derim ezzaneden yada aktarcıdan dogal bitkisel bi sampuan al bebekler icin var ezzanede var ama bnm durumum olmadıgı icin aktarcıdan aldım adı yok ama güzel gözünüde yakmıyo dalin hm vücütünü mahvediyo hem temizlikde cok iyi bi ürün icinde nasıl bi kimyasal varsa artık
0 oy
(4,894 puan) tarafından
Ben bi de sleepy nin alt açmasını almıştım. Pratik olur bi yere gotürüken diye. Diğeri fazla yer kaplıyor. Bi de bebek bakım çantası yani gezmeye giderken eşyalarını koyacağın bi çanta alabilirsin.
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Ateş ölçer

İnce battaniye

Ağız mendili

Kulak çubuğu (bebekler için)

Altını silmek icin temizleme pamuğu

Sudocrem (pişik için, ben her alt değişiminde azıcık sürüyorum)

Pudura ( boyun kısmı icin kullanıyorum)

Aklıma gelenler bunlar canım
0 oy
tarafından
Ateş ölçer canım. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 207 göst.
20 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde El-Fa-Mi (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 438 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Derya deniz misali (1,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 702 göst.
29 Haziran 2022 Aile kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu

403,572 soru

12,090,823 cevap

36,383 kullanıcı

...