0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (2,247 puan) tarafından

Kızlar sütüm az ama sağınca 25 ml falan çıkıyor ama emzirince 1 saatten fazla sürüyo hala emmek isteyince sağdığımı yada mama veriyorum doymuyor mu acaba oturmaktan sezeryan dikişlerim ağrıyo

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 4 saat emzirdigimi bilirim. Doymamaktan degil. Anne karnindaki guvenli ortamından bu dünyaya düştü. Şu an sudan çıkmış balık gibi. Tek bildigi senin kalp atışın kokun sesin. O yuzden guvende hissetmek icin emiyo
(2,247 puan) tarafından
Bende çok korktum doyuramıyorum diye çok üzüldüm madem öyle huzur buluyo varsın emsin
tarafından
Ben deliriyirdum artik. Dayanamayip yattigim onida yanima yaatirip memeyi agzina verdigim oldu. 4 saat emer mi emiyordu. Benimde sütüm azdı ama emdiriyordum  mama da veriyordum
-Reklam-
0 oy
tarafından
40 çıkana kadar böyle kendini senin kokunda güvende hissediyor sıksık seni ister normal bişi 
(2,247 puan) tarafından
Bende çok korktum yetiremiyorum diye ağladım hatta sütüm yetmiyo ondan emmek istiyo sürekli diye
tarafından
1 saat emiyor diyelim sonra memeyi bırakınca ağlıyor mu mama verince içip bitiriyo mu
(2,247 puan) tarafından
Çok az içiyo mamayı hepsini bitirmiyo yada sağdığımı da aynı yapıyo
tarafından
Doyuyor demek ki
0 oy
(9,625 puan) tarafından

Yok canım doyamadığı için değil o seni istediği için sürekli göğsünde duruyo 3 4 saat bile durabilir bunun tek sebebi senin kökünü istemesi <3

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 78 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 157 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 308 göst.

405,818 soru

12,161,989 cevap

36,607 kullanıcı

...