0 oy
818 göst.
Aile kategorisinde (1,245 puan) tarafından
Kızlar tek erkek eşiniz ve anne babasına siz bakıyosunuz nasıl evi ayırırsınız fikir verin bana valla sıkıldım artık bakacak başka kimsede yok 66 yaşındalar ne yapcam şaşırdm siz ne yaptınız ayrılmak için 

31 Cevaplar

0 oy
(2,720 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yasli degillerki canm neden birlik benimkide tek oglan ama hep derim bir otrsak bn seni bosardm simdiye diye anan cekilmez derim 
(1,245 puan) tarafından
66 yaşında kalp tansiyon var aslında her işlerini yapıyolar ama bend anlamadm
(2,720 puan) tarafından
Aman kuzum simdi tansiyon seker n herkeste var bahane degilki
(1,245 puan) tarafından
Dimi ya ben söyliym ama beni bırakır diye korkuyorum babam yok benm aile evine dönersem anneme laf gelir ondan susuyorum
(2,720 puan) tarafından
Guzelce konussan bu yuzden birakcaksa biraksin kuzum n varki bunu istemk en dogal hakkin o zman anasinn koynuna grsin v en fazla yok der sanki bilemiyormki
(1,245 puan) tarafından
Ben bi cesaretimi toplıym olmuyor böyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek gelinim kaynanam yaptı yaptı en sonunda kendine yaptı gorusmıyoruz ama esini ikna et canım hersey onda bıter
(1,245 puan) tarafından
Eşim bebek gibi annesine bağlı bide çevrenin laflarından korkuyor
tarafından
O zaman iflah olmaz o canim
(1,245 puan) tarafından
Ayrı ev diyince ben seni bırakırım onları bırakmam diyor
tarafından
İste canim bu cok kotu aranız bozulur konu acılır sa
(1,245 puan) tarafından
Böylede olmuyoki annesi herşeye karışır patavatsız geçen ortam içinde görümcem dedi senin üstün darmı olmuş hemen dedi şişmanlamış ekmeği şekeri yemeği kestim kaynbabam yannda diyor göğüslerine süt gelmez ne kadar ayıp bi erkeğin yannda benm göğsümden bahsetmesi dimi banamı ters acaba
0 oy
(236 puan) tarafından
İşte bu başıma gelmesin diye daha evlenmeden ben Birlik oturmam diye şart koştum ve ayrı ev tuttum şimdi Eşim bazen Birlik duralım dediği zaman bile asla kabul etmem Benim evim benim kurallarım Ben evimde bir iş yaparken kimsenin iznini almak istemiyorum dedim Ve kararlıyım
(1,245 puan) tarafından
Anladık canm sen yapmışsın ama malesefki biz düştük bi şeye nasıl çıkıcaz
(236 puan) tarafından
Sana ben burada bunları yazarken böyle bu şekilde anladık demen hoş değil Ama madem nasıl yapılır diye sordun eşine yarın öbür gün çocuğumuz olduğunda kendi evimin kurallarını koymak istiyorum seninle daha rahat kavga etmek istiyorum veya seni daha çok sevmek istiyorum gibi böyle mahremiyet içeren şeyleri sürekli sürekli söylersen daha çok bağlanırsınız Benim eşim çok anneciği dedi ama ayrı ev olunca ve çocuğumuzda olunca iyice evine bağlandı ve bana bağlandı İnşallah sen de ayrılırsan
(1,245 puan) tarafından
Özür dilerim canım kırdıysam canm skkn haliyle Çocugumuz var canm eşim annesi sank bakyo gibi görüyor sorumluluk almaktan korkuyor
0 oy
(13,316 puan) tarafından
66 artık genç yaş valla. Bizimki de en son valla bakmam yaşlanınca ya geldi eşim kızları baksın çok etti dedi. Ama hala alt üst birlik oturuyoruz konuşmuyorum. Maddi gücümüz ev almaya veya kiraya el vermiyor bu ara mecbur susup oturuyoruz 
(1,245 puan) tarafından
Eşim bebek gibi annesine bağlı ve annesini muhtaç görüyor
(13,316 puan) tarafından
O da çok kötü yaa. Arayı bulmak lazım
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Ewimi  yine  ayirirdim hafta  bir  gider  ihtiyacı  warmı  diye  bakardım  canım 
(1,245 puan) tarafından
Ayırda inan hergün bile gelirdim kaynbabam sabah erken evin içinde dolaşıyor demiyor gelin var banyo yapar vs banyoda koridorda herkes görüyor kaç defa gördü
0 oy
tarafından
Canım bı insanların hiç geliri yokmu emekli maaşları vs. Biseyleri 
(1,245 puan) tarafından
Kendi evleri emekli maaşları var canm maddi anlamda değil eşim iş güç için duruyor
tarafından
Ne alaka ya eşinde ayrı bı alem . Benimde eşim tek çocuk kayınvalidem kayınpederim kendi evleri emekleri maaşlarıda var bir arka sokağımizda herkes kendi hayatına bakıyor . Eşinin ayrı ev açıp calismaya kira ödemeye götüü yok kusura bakma ama hayatın gerçekleri . Senide sürüklemiş resmen
(1,245 puan) tarafından
Aynen canm haklısın maaşıda var eşim 4 bucuk alıyor ama sorumluluktan korkuyor
tarafından
Keşke evlenirken tavrını koyabilseydin birlik oturmanın sonu hep böyle tahmin etmesi zor bir durum değil yani . Ev ev üstüne ne yazık ki olmuyor keşke seni etrafında uyaran birileri olsaydı . Yanlis anlama bacım ama artık çok zor bak eşinde diyormuş senden vazgeçerim onlardan vazgeçmem diye sevgi bazen herşeyin üstesinden gelemiyor biraz mantıkta lazım
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Yakın otururuz yardıma ihtiyaç duyduklarında hep geliriz gibi diyerek ikna et
(1,245 puan) tarafından
Olurmu acaba ya lafını açınca ben seni bırakırım diyor
(8,028 puan) tarafından
Dene bir. Ben iki ailenin de tam ortasında oturuyorum. İkisine de bir sokak var mesafe. Gayet rahatız. Birbirimize de sıkça gidip geliyoruz. Sanki ona memleketi de terk edelim demişsin gibi haller. Ne değişik insanlar var ya. Böyle de canım. Yakın oturalım ama ayrı oturalım de
(1,245 puan) tarafından
Üst kat var onun yapılmasını bekliyoruz ama onada çook varya en az 6 yıl bide eşim tarafı kadınların tek başına yaşamasına karşı kaynbabam bizm sahl çok yakn diyor bi kadın tek sahile giderse demekki bişey arıyor ne alaka dedim işte böyle saçmalıklar ben ayrısam diycekler oo evde ne yapıyo eve kimi alıyor vs vs
(8,028 puan) tarafından
Ay öyle insanlar kendileri öyle oldukları için onu düşünürler de bilmezler. Kafalarına kafalarına vuracaksın ha  nasıl sinirlendim kız
(1,245 puan) tarafından
Aynen en nefrrt ettiğim şey kadın söyle olur böyle olur diyenler
(8,028 puan) tarafından
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım
(1,245 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
tarafından
En başta konuşacaktın bu birlik oturma konusunu ben daha isteme yapıldıktan sonra konuştum ben birlik oturmam diye 9 ay sadece beraber kaldık ondan sonra ayirdim evimi ama ben 2 gelinim 
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Eşim evin tek oğlu beraber oturmuyorum düğünüm oldu kendi evime geldim oturtmazdi zaten evi küçük onunla yaşadığımida hiç dusunemiyorum8-)

0 oy
tarafından
Tek gelinim ama evim ayrı canım 

Kayınpederim 66 yaşında

Kayınvalidemle 50 nin sonlarında sanırım hiç bilmiyorum :) 

Rabbim yardımcın olsun birlik olmak çok zor 

Ben 1 ay beraber oturdum ev işi hal olana kadar yaka silkiyodum en son :)
(1,245 puan) tarafından
Keşke tek sorun ev işi olsa eşimle aramı bozuyor
tarafından
Bozulur canım bozulur inanırım
0 oy
(267 puan) tarafından
Benim eşim tek çocuk üvey kardeşleri var annesi bizimle yaşıyor iyiki de yaşıyor bana çok şey katıyor gidecek yeri yok bence bakmalısın ki ilerde çocuklarında sana baksın 
(267 puan) tarafından
Benimki herşeye karışıyor vallahi evin bütün düzeni onun elinde başta çok zorlandım ama sonra alıştım yatağıma hangi çarşafı sereceğime bile o karar veriyor
(1,245 puan) tarafından
Seni rahatsız etseydi send istemezdin bu durumdan rahatsız değilsin demekki
(267 puan) tarafından
Çok rahatsız edici bir durum ama eşim annesi olmadan mutsuz olur bu yüzden mecburum
(1,245 puan) tarafından
Farklı bi bakış açısı mutlumusun eşinle
(267 puan) tarafından
Eşim mutlu o mutlu olunca bende mutlu oluyorum çok zor gerçekten laf sokmalar herşeye karışmalar falan
0 oy
tarafından
Tek oğlana ne ilgisi var artık kimse kimse ile oturmuyoki kaç tane oğlu olan var biliyorum ama tek başlarına kaliyolar
(1,245 puan) tarafından
Bencede kalabilirler ama işte toplum baskısı var eşimde bide annesine çook bağlı
0 oy
(14,168 puan) tarafından
En baştan oturmam dedim eşimde Allahtan istemedi zaten 
(1,245 puan) tarafından
Bnde kabul etmedim söz bi sorun olunca ayrılırız dedi ama şimdi yok diyor
0 oy
tarafından
Ayni apartmanda altlı üstlü oturun cnm gun hastanede cerisinde bi iki saat inip isini yaparsn sonra evine çıkarsın ohh misss
0 oy
(424 puan) tarafından
Bende daha nişanlandığımız zaman bunu şart koşmuştum ailesine de size saygım sevgim var bunun devam etmesi için ev ev üstüne olmaz demiştim bazı şeyleri en başta koymak gerek 

Senin içinde tek tek çare eşin kuzum onu ikna etmeden hiç yolu yok gibi ya anlamıyorum hiç mi karısıyla baş başa kalmak istemiyo şimdi eşim bana hep diyo iyiki evimiz ayrı diye 
(1,245 puan) tarafından
İstyor ama toplum baskıısndan korkuyor
(424 puan) tarafından
Offf babamda aynısını yaptı babaannem hala yanlarında al ne gençlik kaldı ne heves yazık değil mi size ya
(1,245 puan) tarafından
Eşim şimdiden soğudu benden bnde soğudum
0 oy
(122,990 puan) tarafından
yas almislar zararlari varmi yinede
(1,245 puan) tarafından
Yaşlanınca çocuklaşanlardan bunlar çok zor
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Ah canım ah bir yolu varsa bana söyleyin benim eşim de tek erkek neymiş de tek diye beraber oturmak zorundaymisiz. Başta düğünden gelen parayla üst katı yapacaklarını söylediler öyle bir konuştular ki bende ailem de ikna olduk kabul ettik şimdi de yavaş yavaş olur acele etmeyin diye bişey yapmadilar. Kurtulamadim bir türlü iki tane de görümce var bekar kaynana tam bir kaynana yani 
(1,245 puan) tarafından
Bend senin gibiyim canm çok bunaldım eşimde lafı olunca seni bırakırım diyor
(2,126 puan) tarafından
Oho her lafta böyle şeyler denmez canım sen ezdirme sakın kendini her konuda böyle diyorsa elbet bırakır ki seni çocuk varmı benim eşim sahip çıkmaz laf diyene daha kendi de der idare ediyorum bekliyorum ama bana böyle bir laf söylemedi şükür dese bırak der yarına ailemi çağırırım bak geçenlerde benim de olayım oldu haklı olduğum halde hemde bana ilk defa dedi ayrılalım bitsin istemiyorum felan gerekeni söyledim bir kaç gün konusmadim evliliğimize bir şans daha verdim şimdi şükür biraz iyiyiz ailesi nasıl sana peki
(1,245 puan) tarafından
Oğlum var 6 aylık ailesi berbat
(2,126 puan) tarafından
Anladım canım Allah sabır versin rabbim bu durumda olanları hayirlisiiyla kendi evine çıkarmayı nasip etsin
0 oy
tarafından
Canim kendi işlerini kendileri gorebiliyorlarsa bende kaynanaylq oturmaya karşıyım ama diger turlu mecbur bakacak anne baba Allah katında ne ekersen onu biçilmez ki benim kendi annemin gelinkeride var
(1,245 puan) tarafından
Muhtaç olsa başımla beraber ama herşeyini yapıyolar
tarafından
Dedigim gibi ben kesinlikle bir oturmayi asla katiyen düşünmüyorum kaynanamin oyle bi cabasi var ancak hastqlik olursa Oda Rabbim kimseye muhtaç etmesin onlari bana beni onlara insan yuku cok qgir
0 oy
tarafından
canim anca yanyana alt alta oturmaya ikna edebilirsin esini okudugm kadariyla baska turlu iknaya gelmez
(1,245 puan) tarafından
Üst kat yapılsın diye bekliyoruz ama 6 yıl sürer o
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Başlığı okurken anan seni kadir gecesinde mi doğurdu kızım o nasıl şans dedim de şansız kısma denk gelmişsin. Valla 3 geliniz yine annesi babasına ben bakıyorum kavga dövüşte olsa herkes yerine oturuyor başkası bakmıyor gitmek yok mecbur kabullendim :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 327 göst.
6 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,198 göst.
+1 oy
8 cevap 375 göst.
21 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde 021821 (1,373 puan) tarafından soruldu

405,930 soru

12,167,198 cevap

36,626 kullanıcı

...