0 oy
1,052 göst.
Diğer kategorisinde (1,447 puan) tarafından

Ben köşeye para atıyorum o da bilse hemen alır harcar . Bi sıkıntı bisey olur veririm geri . Yani pek gizli olmuyor aslında :D:)

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evde harcayan benimmm :)
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
Benim sürekli kıyıda köşede param durur sadec şahsıma yada evime ait bişey alırım ama eşimin ruhu bile duymaz ama size tavsiyem sürekli bir kenara azar azar atın şu anda iki çeyreğin 3600 lira param var ayıptır söylemesi :) ama benim göbeklitepem (kocam) bilmiyor
0 oy
(485 puan) tarafından
Hiç bişey gizleyemiyom için rahat etmiyo
0 oy
(1,496 puan) tarafından

Yok vala hesabımda param yatınca tam tersi ona da harçlık atiyomm:))) sadece ondan gizli kızımın kumbarasindan bazen para alıyım:))

0 oy
(5,946 puan) tarafından

Hiç  bir şey  gizleyemiyrum birşey  gizlesem  mimiklerimle ele  veriyorum  yüzüme  bakar  bakmaz  anlıyor  eşim  sen  birseyler  yapmışsın  söyle  bakim bana  diyor  bende  herseyi  söylüyorum :D:silly::angel:

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Kenarda hep bir miktar param vardır eşim de bunu bilir ama ne kadar olduğunu bilmez :D 
0 oy
(28,786 puan) tarafından

Sjsjsj yorumlara baktım gidiyorum

0 oy
tarafından

Ben birseyleri atınca rahatlıyorum esimde atma daha giyilir bu kullanilir bu der bende ondan gizli atarım :)

0 oy
tarafından
Yokya saklı hiç burseyim yok bilir herşeyimi
0 oy
(60 puan) tarafından
Hahaha galiba hepimiz para atıyoruz kenara ama gel gör ki ihtiyaç olunca da hoop ortada o para :D 
0 oy
tarafından
Aslaaa gizli bir şey yapmam o da yapmaz sadece eşim kötü günler için çok değil 10 lira yada 20 lira cüzdanın da yada kartında olur o da nerde hangisinde ben bilmem o da unutur onu aylarca o para orda kalır onun dışında o da bende saklamayız 
0 oy
tarafından

Değil eşim kimseden gizlim yok :D

0 oy
tarafından
Biraz fazla bulsam bende bitiktircem ama yok 
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Hiç gizli bir şey yapamıyorum yapmak istiyorum geri söylüyorum 
0 oy
(386 puan) tarafından
Gizlemek deyilde yaptığım işler var hiç anlatmam istese anlatırım ama adam kurcalamıyor bende oralı olmuyorum işler derken dernek falan başka da bişey yok zaten 
0 oy
tarafından

Ay gizlim hiç yok hicbirsey saklayamiyorum eşimden daha sonra arkasından iş çeviriyor gibi hissediyorum, ama bende köşeye para atıyorum o bunun farkında:D

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 516 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Elizin annesi (795 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 532 göst.
3 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,123 göst.
10 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 1,162 göst.
31 Mart 2021 Aile kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,135 puan) tarafından soruldu

404,352 soru

12,113,830 cevap

36,450 kullanıcı

...