0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (1,213 puan) tarafından
Kızlar smdi ben her ay çeyrek yapyorm kednime bilezik yapmak için ama duydumki.ceyregi sattgn zaman tanesi 20 tle den eksik alıyormuş kuyumcu.smdi.ceyrek yapmaya devam mı etsem yksa her ay çeyrek parasını kumbarayami atmsam fikir werirmsnz

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence çeyrek uygun olunca al artinca da kumbaraya at
(1,213 puan) tarafından
Şuan ceyrek 700 yapsam mı yapmasammi kararszm
tarafından
Bence al çünkü bu aydan sonra dugunler derken artabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet malesef ki altın dolar Euro bunlar hep alırken yüksek satarken düşük canim
0 oy
tarafından
açılmaz kumbaraya at canım ne zararin olur ne kârın 

baktin altin iyice düştü koşup gram yap grami cevirirsin bilezige
(1,213 puan) tarafından
Öyle yapayim.ozman kumbra alayim altinda.kumar.gbi birgün düşük ertesi günü firlyo
tarafından
aynen oyle esim nisanlanmadan once hep gram yapmış dugunde de  alinan altnlari o sekilde almıştık
(1,213 puan) tarafından
Yani gram.olarak mi alms yksa çeyrek olarak mı ?
tarafından
gram olarak almis canim ceyrekte zarar edersn
0 oy
tarafından
Çeyrek yapmaya devam et iyice birikince git Adana burmasi yaptır işçilik olmadığı için Adana burmasinjn zararı olmuyor normal bilezikte en az 250 300 işçiliği olduğu için kırıyorlar sen satarken ama burna da zarar yok 
(1,213 puan) tarafından
Ztn burmadan başka yapmam cnm hem sade şık gozede çarpmaz byle gosterisli bilezikleri sewmem
0 oy
tarafından
Canım banka hesabında biriktir paranı çeyreği bozdurunca fiyat farkı oluyor paranı biriktir eğer altın düşerse mobil bankacılıktan gram altın al veya gidip kuyumcudan gram al, bende birikim yapıyorum İlk gram altın yaptım sonra bozdurdum lazım oldu çok birşey kazanmadım gibi o yüzden şimdi TL olarak biriktiriyorum
(1,213 puan) tarafından
Kumbraya atayim ozamn para oldumu.kenarda ona güvenerek harcyorz ondan altın yapyrm ama kilitli kumbara oldumu harciyamayiz
tarafından
Tabi siz bilirsiniz hangisi daha mantıklı geliyorsa çünkü şuan toplu bir birikim yapamayacağınız için altın her geçen gün değişiyor fiyat olarak o yüzden parayı biriktirmek daha iyi
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kartıma altın hesabı açtım orada birikim yapıyorum. Ama makas aralığı az olan bankadan aç yoksa biraz zararlı olur. Türk parasının değeri yok o yüzden altın yap bence

0 oy
(136,901 puan) tarafından
bence nakit biriktir 
0 oy
(670 puan) tarafından
bu videoyu izleyin derim
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Altinin yeri gitmez yükseliyor çıkıyor ceyrek yap bosver 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 411 göst.