0 oy
491 göst.
Aile kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Bilmeyenlere ozet küstük esim icin arayıp istemesekte esim icin gorusecegimizi soylemistim oglumunda hedigi vardı (burda ne lincler yedim o hedik için:)) ) kayinbabamlari da cagirdim hedige geldiler. 8 mart kucuk gorumcemin dogum gunuydu 10 yaşında. Bugun kutlamislar haber vermeden. Kuzenim aradi dediki kacta gideceksin nereye dedim doğum gunu deyince ben şok eşime sordum babasını aradı goruntulu gizli kutlama mı var dedi babasi hic gelin demedi. Biz de gitmedik. Koca adamın uğraştığı seylere bakın ya sanki çok umrumda. Oglunu uzdugunun farkinda değil mi bilerek mi yapiyor gicik adam

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Herkes den baba olmuyor 
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle malesef
tarafından
Bizimkiler de bize aynını yaptı çifter çifter pasta alıp hazırlık yapıp kızdan torunlarının doğum günü kutlayıp boy boy foto  paylaştılar sülaleden görüştükleri herkes var bir biz yokuz bide demezler mı tamamen tesadüf hassttir ordan dedim ama içimden ")) bende onaltı çağırmadım tamamen tesadüf notuyla ala bir doğum günü kutladım canıma değsin
(2,265 puan) tarafından
Offf cok iyi yapmışsın icimin yağları eridi senin adına. Ah iste benim esim asla yapmaz oyle bir şey yaptirmaz da
tarafından
Hele yaptırmasin ") burnundan getiririm fitil fitil ")
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadan da büyük bir sorun kız boşverseneeeeeee siz kendiniz ailesiniz onlar kendileri birakin herkesi demekki iyi güzel zamanda bir olmak istemiyorlar demmekki iş düşünce 
(2,265 puan) tarafından
Kiz benim işime geliyor tabiki ama eşim üzülüyor doğal olarak kiz kardesine de düşkün düşün 10 dakika mesafede ama gitmedi bir de fotograflar paylasmislar bakti falan fark ettim üzüldüğünü
tarafından
Canım anladim ben seni yanlış anlama beni dalga geçtim ama bizde yaşadık hem de anne babasının d.gununu kutladılar eşim öyle resme baktı sadece dışarı çıktı bu sogukta durdu öyle geceydi..
(2,265 puan) tarafından
Ya nasil anne babalik anlamiyorum gercekten. Allah eslerimizin icini sogutsun canım ne diyim :(
0 oy
(883 puan) tarafından
Çokta tın :)
(2,265 puan) tarafından
Kız ben cokta tin ama esim uzuldu bende ona üzüldüm. Yoksa bu yaptıkları beni haklı çıkarmaktan basla bir sey degil
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Yani onlar sizi istemiyorsa siz niye ısrarla her şeye dahil etmek istiyorsunuz ki sizde yapmayın eşin mutlu olsun istiyorsun da onları sizi insan yerine koymuyor bence mesafe koyun
(2,265 puan) tarafından
Ah canim esim bunu anlasa bi. Mutlu mesut yaşayacaz. Ama esim inatla elini cekmiyor onlardan. Esim onlara yuz vermese belki onlar da bu kadar burnu havada davranamaz
(1,939 puan) tarafından
Sende eşine siyle o görmüyorsa bak bizi cagirmamislar yabancı gibi diye falan de
(2,265 puan) tarafından
Dedim dun aşı yaptik ondandir dedi baktım tip tip güldü benden dolayi biliyordun dedim. Cagirmasalar da gidebilirdik aslknda dedi ben de adam beni istemiyorniye gideyim dedim
0 oy
(834 puan) tarafından
Ee adam kendi arasında kutlamak istemiştir.kimse kimseyi çağırmak zorunda değil ne kadar küçük şeyleri kafaya takıyorsunuz böyle takarsaniz mutlu olamamasiniz
(2,265 puan) tarafından
Canim esimin anneannesi ve 2 teyzesini de çağırmış çocuklarıyla. Nispet yapar gibi de whatsapta paylaşmışlar. Ben takmiyorum da esim fotograflara bakarken uzuldu fark ettim. Ben de olsam uzulurdum
0 oy
(272 puan) tarafından
Ah be canım dünya ölümlü insan kendi yavrusuna kıyar mı be nasıl üzülsün istiyor ciğerini yemiş bunlar
(2,265 puan) tarafından
Aynen eskiden de anlamazdim ama anne oldum iyice sinir oluyorum. Esimin anneannesi ve 2 teyzesi de cagirmislar üstüne de cümbür cemaat foto cekip whatsappta paylaşmışlar. Esim uzuldu bayagi. Simdi oglum bebek ona ragmen her seyi yapip uzmemeye calisiyorum
(272 puan) tarafından
Bak canım sen eşinin dayanağı ol  sanki aile den atılmış gibi Bi hissiyat daha kötü olmadan durum sanki bişey yokmuş gibi davranmak en iyisi
(2,265 puan) tarafından
Keske soğusa onlardan uzaklassa mutlu olacak ama cok merhametli eşim
0 oy
tarafından
Kısa ve net silin hayatınızdan ancak o zaman rahatlarsınız
(2,265 puan) tarafından
Kesinlikle. Ama surekli diyir ki ölümlü dünya  ne yaparsa yapsinlar ben iyi olayim
tarafından
İste bıyle kaybeder canım
(2,265 puan) tarafından
Oyle valla Allah korusun içine ata ata milleti kırmayayim derken vucudunda birikir kotu hastalik olir. Dert insana iyi degil
tarafından
Rabbım korusun canım ya
(2,265 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
tarafından
Aman herkes adam olamıyor boşver 
(2,265 puan) tarafından
Aynen canim benim umrum degil zaten esim uzuldu ben ona üzüldüm
0 oy
tarafından
Bosver cabim eşin de görüyordur bunlar boyle yaptikca gercek yuzlerini
(2,265 puan) tarafından
Insallah gorur de sogur ama hic sanmıyorum kendini uzup etraflarinda dönmeye devam edecek
0 oy
tarafından
O deilde senin mal kocaya iyi olmus 
(2,265 puan) tarafından
Ahaha kiz ne güzel dedin valla:)
tarafından
Ta ben ayar olduydum boyle adam yerine koymazlar
(2,265 puan) tarafından
Insallah esim soğur artik

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 170 göst.