0 oy
233 göst.
Aile kategorisinde (140 puan) tarafından
Kızlar siz de bebek beşiğini kim alıyor benim ailem bu konu sa bir şey demiyor genel de kiz tarafı alır diye biliyorum ilk gebeliğim 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Annemler aldı camım biz de de oyle adet
(140 puan) tarafından
Hmm anladım
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Bebegi yapan ebeveyn  alir
+2 oy
tarafından
Başkasına güvenipte yapmadik çocuğu 
(140 puan) tarafından
Biz de öyle canım
0 oy
tarafından
Bizde öle adet yok ama eşim gil de var mis 
(140 puan) tarafından
Hmm evet kimi yerler de öyle
tarafından
Babam bir altın künye aldı daha doğmadı bebegim
0 oy
tarafından
Biz aldik babasiyla
(140 puan) tarafından
Hmm anladım
0 oy
(845 puan) tarafından
Bizde öyle adet yok zaten kimseden de bişey beklemiyorum biz kendimiz alcaz ailemin zaten durumu yok alsınlar istemem 
(140 puan) tarafından
Biz de öyle canım ailemiz yanımız da olsun yeter
0 oy
(234 puan) tarafından
Tabikide kendimiz aldık kimseye güvenip hareket etmem bebeğimin ufak ihtiyaçlarını annem karşıladı allah razı olsun ama büyük ihtiyaçlarını aldırmadım aldırmamda 
(140 puan) tarafından
Aynen canım yanımız da olsa yeter
0 oy
tarafından
Bebeğin anne babası alır babaanne anneanne falan mecbur değil kendileri isterlerse alır 
(140 puan) tarafından
Evet haklısın canım
0 oy
(23 puan) tarafından
Bizdede kız tarafı alır canım ama çocuğu yapan biziz kimseden bişey beklemeden biz kendimiz alacağız kimseye yüklenmeye gerek yok canım
(140 puan) tarafından
Evet canım dediğin gibi haklısın
0 oy
(914 puan) tarafından
Herşeyini kendimiz aldık. Ben doğru bulmuyorum ailenin almasını. İçinden gelir alırsa amenna ama diğer türlü bana doğru gelmiyor
(140 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor bende bir şey demem o yüzden kimseye
0 oy
tarafından
Biz kendimiz aldik iki tarafdanda alan olmaz bizimkiler küs vede babam alamaz zaten kendileri zar zor gecinip gidiyo esiminde ana baba yok kardeslerden fayda yok anca laf 
(140 puan) tarafından
Allah yardım etsin inşallah canım
tarafından
Amin sağolasın
0 oy
(11,508 puan) tarafından

İki taraf da ben alcam diye tutturdu bende beşiği babannesine diğer dolaplarını pusetini annemgile aldırdım

(140 puan) tarafından
Yaaa ne güzel canım
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Kiz tarafi aliyomus ama cok sacma evlenmeden once kiz tarafina bi kurus harcatmayip el ustunde tutup evlndikten sonra da herseyi kiz tarafindan beklemek cok sacma 

Kaynanam esime annesigil alsin dedi esimde niye bizim alacak gucumjz yokmu dedi biz aldik
(140 puan) tarafından
Ala ala benim kaynanam demez öyle bir şey ya da der mi bilmiyorum evet genel de öyle oluyor canım malesef
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Bizde o bu degil ana baba alır. Cok isterlerse hediye olarak belki büyükler alabilir. Benşm iki cocugunkınıde annem aldı ama tamamen hediye olarak. 
(140 puan) tarafından
Evet bende genel de öyle biliyorum
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Biz eşimle beraber aldık sonuçta bizim çocuğumuz. Eskiden şimdiki gibi bebek odaları beşikleri yoktu nasl oldu da böyle bi adet uydurdular ben de onu anlamıyorum güya kız tarafı alırmış bebek odasını. 
(140 puan) tarafından
Evet şimdi sürekli bana soruyorlar da sıkıldım artık
(1,885 puan) tarafından
Valla öyle diyorlarsa sen de kaynanandan doğum hediyesi altın iste bu gerçekten adet:)
(140 puan) tarafından
Aynen o da bir adet canım dediğin gibi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 164 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 321 göst.
1 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prensesimmm (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aras2304 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elmira1903 (29 puan) tarafından soruldu

405,891 soru

12,165,303 cevap

36,622 kullanıcı

...