0 oy
240 göst.
Aile kategorisinde (216 puan) tarafından
Bilginiz işe yarayan kullanmış olduğunuz beyazlarıcı krem tavsiye eder misiniz bana ya afedersiniz bikini bölgesi ve koltuk altı kararması İçin özellikle istiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Sudokrem kullanabilirsin beyazlaştırmak istiyorsan
tarafından
Ama o anlık beyazlatmiyor mu. Kalıcı değil ki
(216 puan) tarafından
Cnm kullandın mı memnun musun
(1,169 puan) tarafından
Yo devamlı kullanırsan renginde açılma oluyor ya.
Nehir ben şuan bıraktım kullanmayı bitti de geçtiğimiz yaz baya kullandım etkisi var
tarafından
Ben yüzüme sürüyordum bir sene boyunca sık sık kullandım yüzümü beyazlatiyordu ama kullanmadığım zaman yine aynı renk oluyordu. Kullandığın zaman beyaz oluyor ama yikayica geçer yine
tarafından
Etki ediyoesa bennde deneyecegim özel bölge ve koltuk altı
-Reklam-
0 oy
(725 puan) tarafından
Güzellik merkezlerinde karbon peeling uygulanıyor ben yaptırmayı düşünüyorum hamileyken oldu bende de koltuk altında sonra açıldı ama tamamen değil 
0 oy
tarafından
Bioderma pigment serisinin öyle bir ürünü var araştır istersen.
0 oy
tarafından
Arnavut kremi duymuştum eskiden Arap kızı kremi olurdu bir ara kullanmıştım etkisi de olmuştu sanki :)
0 oy
(216 puan) tarafından
Ya hiç yok mu fayda gören
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Pirinc maskesi beyazlatiyor diye biliyorum. , yorumlar da cogu kisi yuzune kullanmak istiyordu ama beyazlattigi icin boyun siyah yuz beyaz olur diyorlardi , evde yapip dogal olarak duzenli kullanabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
1 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Besteninannesi (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
4 Aralık 2023 Moda kategorisinde Muge (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
8 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysenur5561 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
21 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

405,728 soru

12,158,547 cevap

36,600 kullanıcı

...