0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar annem babam corona oldular ama yoğun yaşadıkları için 4  5 gündür hastanedeler corona olalıda babam 15 gün annemin 13 günü. Smdide abim evde corona annemle babamı bir kaç güne çıkaracaklar ama abim evde corona olduğu için oraya göndermekte istemiyoruz kimle konussam zaten negatif olmuşlardır test yapmadan salmazlar tekrar diyo babam amcama (amcam daha önce corona oldu ve tek yaşıyor) annem de bana gelsin tekrar coronalı olan bir eve girsin istemiyoruz da benim de bebeğim var tedirgin annem gelmek de istemiyor. Bizde evi en azından abimin süresi bitince dezenfekte ettirip temizlenip öyle girin diyoruz. Çok bunaldım ne yapcamızıda bilmyruz fikir verin lütfen.. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Size gelmesi doğru değil bence abin de onlarla beraber korona olduysa abinin de negatife döner bence aynı anda 
tarafından
Abin Bi odada kalır canım annenler girmez yanına size gelmesi doğru değil yani bebeğin de varmış o yüzden diyorum
(178 puan) tarafından
Ne bilim negatif olmadan salmazlar ki zaten canım bi yandan da böyle düşünüyrum ama
tarafından
Test yaparlarsa çıkmadan o zaman al anneni madem ama bebeğe yaklaşmasın yine de
(178 puan) tarafından
Yaa hastendn öyle bisey olsa direk buraya getiririm zaten bi odamı ona veririm kimseyide sokmam.
tarafından
Aynen öyle iyi olur çünkü doktorlar bile diyo yani hastneden çıkınca da 14 gün evde izole olun diye
-Reklam-
0 oy
(2,241 puan) tarafından
gecmis olsun canim ❤️ suan hastaliklari yeni bittigi icin muhtemelen tekrar kapmazlar ama hem sen yardimci olursun daha iyi olur zaten hastaneden cikarmadan test yaparlar negatifse korkma size bulasmaz insallah yine tedbirini alirsin maske takar evde sizde takarsiniz . valla ben koronayi yeni atlattim mecbur kizimla ilgilendim kimsem yok cok sukur birsey olmadi 
(178 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim. Bi daha göstermesin. Çok zorlandın mı bağışıklığım hiç iyi değil en korktuğum sey
(2,241 puan) tarafından
Allah razı olsun canim ❤️ benim astımım var nefes darligim cok oldu onun disinda cok zorlanmadim sukur canim bol bol meyve yiyin iyi beslenin bagisikliginiz kuvvetlensin . rabbim kimseye yasatmasin insallah
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Amcaniz ile samimi iseniz sizde kalsın bir süre. Anne babanız da onun evinde. Abinizz negatife dönünce her iki evi de dezenfekte ettirirsininiz.
0 oy
tarafından
Ben annemi alırdım ya yine temas etmem ama ben yemek yaparım bakarım.anneme
0 oy
(410 puan) tarafından
Ben corona oldum esime benden degil baskasindan 2 hafta sonra bulasti esim hamilesin annene git dedi ambulansi aradkk ben daha once gecirdigim icin sana etki etmeye bilir ama tasiyici olursun dediler bende esimle kaldim karantina vermediler  ama ben kendim karantinada kaldim 1 ay evden cikmadik neredeyse annenizle babanizin tekrar oraya girmesinde sakinca yok ama sizde gorusmeyin 
0 oy
tarafından
İmkanı varsa yalnız bı evde kalsin
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Size gelmesi doğru değil hemen eve gidince pat diye kapmaz aynısı bizim oldu eşim iyileşti biz olduk ayrı odalarda falan kaldık temasta bulunmadık gitsinler evlerine ayrı oadalarsa kalsınlar aynı eşyaları kullanmasınlar birşey olmaz

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 322 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde kirazcicegiii (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Humakus (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.