0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından
Allah nasip ederse yarın bismillah deyip tuvalet eğitimine başlamak istiyorum alıştırma külotu kullanmayı düşünüyorumne yapmalıyım nasıl yapmalıyım size en çok kolaylık ve fayda sağlayacak yöntem neydi bana anlatır mısınız şimdiden teşekkür ediyorum

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çocuk klozet aldm 2 hafta alıştı sonra normal lavaboya götürdüm 2 ay da alıştı. .
(94 puan) tarafından
Ben de klozet almak istemiyorum normal tuvalete yapsın diye olur ya diyorum başka yere gittiğimde orada yapmak istemez
tarafından
Bi şey olmaz ki
(94 puan) tarafından
Ne kadar di sizin bebeğiniz ve ayrıca gündüz uykusuna yatıyor benim bebeğim o Aralık'ta nasıl yapmalıyım uykusunu bölmek istemiyorum cunku
tarafından
3 yaşında idi yatmadan önce lavaboya götürdüm yatarken altına korumalik bıraktım.  Çok şükür daha bugüne kadar yatağa yapmadı çok temiz de  lavaboDan çıkınca peçete kullanıyor ;)))
(94 puan) tarafından
Maşallah
-Reklam-
0 oy
(673 puan) tarafından
Bence alıştırma kilodu kullanma. Onu bez sanıp koyveriyolar. Koltuklara sıvı geçirmez alez ser. Birde eğer tuvaletten korkmuyorsa lazimlik sakin kullanma.
(6,046 puan) tarafından
Sızdırmaz diye aldanıp alma ben alıştırma kilodu aldım iki tane hemde baya kaliteli meğer o sadece  damla damla kaçarsa diye ise yariyormus.
tarafından
Alistirma kilodu evet kumaş olarak kaliteli sizdirmiyor çünkü çiş yanlardan taşıp bacaklardan suzuluyor :D
(6,046 puan) tarafından
Aynen yanlardan hemen akıyor gereksiz bişey aslında.
(94 puan) tarafından
Bir de benim bebeğim gündüz uykylusuna yatıyor o Aralık'ta ne yapmalıyım uykusunu bölmek istemiyorum
(6,046 puan) tarafından
İlk zamanlar uyutunca altını bezleyin ama uyanmadan bezi çıkarın bu şekilde bezsiz uyuduğunu düşünür. Birde geceleri de benzer şekilde yapın.
0 oy
(579 puan) tarafından

Evladınız kaç yaşında?

tuvalet eğitimi için en uygun zaman ilkbahar, yaz mevsimi oluyor. 
Biraz daha bekleyin derim

(94 puan) tarafından
21 aylık ama artık tuvalet eğitiminin zamanı geldiğini fark ettiren hareketler yapıyor tuvalete gitmek istiyor çişini yaparken çömeliyor pantolonunu yeleğini çıkarabiliyor evler sıcak ya bir şey olmaz diye düşünüyorum
(834 puan) tarafından
Hiç birşey olmaz benim kizim 14 aylik olcak lavobanin kapısına gelioo çiş diyor
(579 puan) tarafından
Öyle olmuyor işte. Tuvalet eğitimi sabır ve sebat gerektiriyor. Anne ve çocuğun tam olarak hazır olması gerekiyor. Yine de siz bilirsiniz tabi ki
Benimki öneri sadece
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Biraz sabır şart birde sormadan geliyormu diye sürekli siz götürün tuvalete sıkılıp kalkmak isterse lazimliktan falan ben kukulinin bezi bıraktırma videosunu açıp izlettiriyordum anlatıyordum o şekilde bir hafta bile sürmeden alıştı.
(94 puan) tarafından
Ne kadarlık ti sizin bebeğiniz ve ne kadar süre aralığında goturdunuz bir saatte bir mı yarım saatte bir mi
(6,046 puan) tarafından
2 yaşındaydı canım.  Süre tutmadım ama sık sık götürdüm . Lazimlikta bacakları çok agriyordu ucuzlqrindan almıştım ama o dediğim video ile durdurabiliyordum. Birde kuzenleri vardı örnek gösteriyodum. Bak işte oda çişini böyle yapıyor bez takmıyor diye.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
25 Ekim 2024 Aile kategorisinde 52pecmr (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 315 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Prensesannesi0199 (65 puan) tarafından soruldu