0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (627 puan) tarafından
Ohlum som zamanlarda birlikte oyun oynamak istemiyor. Onceden birlikte resim yapardik oyun hamuru oynarfik kitap okurduk eslestirme yapardik simdi hic bir seyi benimle yapmak istemiyor. Kendi kendine araba surmek istiyor surekli. Boyle olan var mi ne anlama geliyor bu ?

6 Cevaplar

0 oy
(1,719 puan) tarafından
Bilemiyorum vala canım nedeni ni bizimki canı ne isterse onu yapıyor benimle oynar kendi oynar
-Reklam-
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Bağımsız oynamak istiyor demekki. Benimki asla yanliz oynamaz
0 oy
(15,415 puan) tarafından
Kendi alanini olusturuyor , bireyselleşiyor. Bizimki istemezse koltukta bile oturtmuyor benim diyor. Çocuğun isteklerine ve yaşam alanina saygi duymak gerek. 
0 oy
tarafından

18 ve 24 ay arasi 2 yaş sendromu ortaya cikabiliyor bir iktidar cabasina giriyor bebek ve annesinden ayri bir birey oldugunun farkina variyor bunu da insanlara kanitlamak istiyor :) rahat birakin napmak istiyorsa onu yapsin abartmsdan tbii

0 oy
tarafından
Kendi kendine oynamak istiyor demek ki kendi halinde bırak oynasın kendi alanını oluştursun ona ait şeyler olduğunu farkına varsın 
0 oy
(195 puan) tarafından

Benimki de 19 aylık gerçi 8 gün sonra 20 aylık oluşacak.Benimki tam tersi bensiz oyun oynamaz.Oyuncaklari her yere dağıtır ama oynamaz.Ancak ben oynarım.Saklambac oynarım sobeleriz birbirimizi vs .Kızım kitap okumalı çok severdi kitapları hele şimdi yirtiyo mesela.Degisik olarak bunlar var bizde.Bi de beni 5 dk görmesin asla durmuyo .Babaya da düşkün deil varsa yoksa ben:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 110 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatya 5821 (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 136 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 187 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.