0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından
Kızımda hemanjiom  var ceviz kadar kafasinda  her gören ay noldu neyi var asss  çok kötü olmus  vs diyor belki kötü düşünmüyorlar  ama çok canim skiliyor  2 yaşına kadar tamamen  gecicek  önemli bişey deil yuzeysel  diyorum  devam ediyorlar  çok üzülüyorum  kizlar:( kızım  eksik  gibi davraniyorlar  benmde  canm  sklyr  her yeni bi insanin  yanina  giderken  dusunerek  gidiyorum  artik:(

19 Cevaplar

0 oy
(580 puan) tarafından
İnsanlar hadsiz maalesef cnm 
(1,468 puan) tarafından
Of evet  ama uzuluyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic üzülme buna şükür de geç Allah dermansız derrt vermesin üzme kendini
(1,468 puan) tarafından
Öyle ama bakislari  icimi  acıtıyor
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bosver insanlar cok cahil kuzum allahım saglık versın bıtanem ☺️
(1,468 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(267 puan) tarafından
İnsanlar merak edip sorar canım sıkma canını geçici birşeymiş ya geçici olmayan hastalıklar var çok geçmiş olsun üzme kendini 
(1,468 puan) tarafından
Soruyorlar  evet ama ne bilim:(
(267 puan) tarafından
Üzme kendini Allah korusun ya geçici olmasaydı o zaman ne yapacaktın kuzum
0 oy
tarafından
Benimde arkadasimin bebeginin poposunda varmis cnm onunki de büyük .  Onun hic bi eksikligi yok uzulme cnm 
tarafından
Yok cnm ilac kullaniyolar
(1,468 puan) tarafından
Kaç yasnda
tarafından
22.5 aylik
(1,468 puan) tarafından
2 yaşına kadar geçiyor diyorlardı  ama:( canim buyklugu  ne kadardi  internetten  bi resimle  kiyaslayip  atarmisin  bana:(
tarafından
Tam hatirlamiyorum ama ceviz kadar vardi o da
0 oy
(788 puan) tarafından
Kendi beyinleri yok kendilerine acısın onlar. Geçici biseymiste zaten hiç takma kuzum hatta tersle ki bidaha soramasin
(1,468 puan) tarafından
Canim çok yakinlarim  :( tersleyemiomda
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Maalesfm bazı insanlar hıc haddını bılmıyor canm sen hıc takma benm kzıım dada dermatit var yanakları kızarıyor millet hemen ay ne oldu nesi var diyorlar bnmde çok canm sıkılıyor Bı yere cıkmıyorm
(1,468 puan) tarafından
Of ya en sonnda  bende öle olucam  canim çok uzuluom:(
0 oy
(1,468 puan) tarafından
:(:(:(:(:(:(:(:(
0 oy
tarafından
İnsanlara bakma kızın sağlığı yerinde olsun yeter ki daha düne kadar kanserli hastalar maske takardı tuhaf davranılırdı şimdi maskesiz görünce tuhaf bakıyoruz 
(1,468 puan) tarafından
Ole tabiki sağlığında  hicbisey yok yüzeysel  bisey ama uzldm  dikkat cekiyo:(
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Çok.mu belirgin benim kizimin dogdugunds yüzünün her yerinde kırmızı lekeler vardi suan sadrce 2 kaşınin ortasnda kaldi. 2 yaşında. uzulme tamamen gecmese de hafifler hem artk insanlar burnunun bile yarısını aldırıyor ilerde kendi isterse halleder. Böyle şeyler icin üzme kendini
(1,468 puan) tarafından
Evet çok belirgin  ama saclari  cknca  ilacla  biraz kuculunce  zaten gozukmicek  4 aylık kizima diyorlar  uzuyirlar:(
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Çünkü ahlak görügü nedir bilmiyolar 
(1,468 puan) tarafından
Öle canik icim yanio:(
(7,793 puan) tarafından
Hiç yanmasım Allaha havale et sert ol bakana sen daha sert bak gerekirse hayırdır bir yerden tanıdık mı geldil de çirkef ol
0 oy
tarafından

Üzülme canım Allah beterinden korusun herkese diyorlar işte bir sey

(1,468 puan) tarafından
Öle tabi ama içim yanıyor ya:(
0 oy
(20,282 puan) tarafından
Bak ben böle yapamam biliyomusun hemen empati kurarım o an anne ne düşünür çocuk ne düşünür ona göre konuşurum ama malesef milletimiz buna asla yanaşmıyor haddğneymiş gibi davranıyor
(1,468 puan) tarafından
Öle canim ben sorarim  neyi var diye  diyince  olsun düzelir ne varmis  onda  yerim onu der severim ama millet  ay  tüh  öle bole canm  sklyr:(
(20,282 puan) tarafından
Allah akıl versin ya öylelerine cahiller işte
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim ablamın da kızının yanağında tümör vardı. Ve ameliyatla alındı bir yanağı içine çöküktu. Ablam yıllarca yeğenime hastanede kaldılar. .  Ablamda hep derdi çok bakıyorlar yegenimde artık cekiniyormus birde hep maskeliydi. Bu virüsten sonra ablamın bı lafı içime oturmustu. Bu maske olayı biraz geç oldu belki o zaman olsaydı kızım bu kadar dikkat cekmezdi diye . Kızını kaybetti ama insanlar gerçekten çok acımasız.
(1,468 puan) tarafından
Kıyamam  allah sabır versin  canim bizimde  öle kirmizi  sislik  baya dikkat çekiyor ama oyle  yada bole düzelecek  ne bilim  insan olsun ne var onda  geçer gider deyip  cocugu  sever millet  ay tüh  diyor sanki verem:(
(6,046 puan) tarafından
Amin canım. Valla öyle birşey diyene çarp lafı.
0 oy
tarafından
bence hiç üzülme kalıcı değil onun için şükret insanlar zaten hadsiz durması söylemesi gerekeni bilmezler 
(1,468 puan) tarafından
Insanlar  tuh  muh  diyor  sanki verem canim bakislari  deisiyor  nasıl uzulmim:(
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Aman taktiğin şeye bak.ya gerçekten geçici olmayan yada sağlığına zarar verecek bişey olsaydı..

Yat kalk şükret bunu düşünme.. ağzı olan konuşur
(1,468 puan) tarafından
Goruntusu  çok kötü biseymis  gibi . Insanlar  laf anlamiyor  yasamadan  bilemezsn
0 oy
(1,468 puan) tarafından

:(:*:(:*:**:*:*:**:**:*((((:(:(:(.

0 oy
(460 puan) tarafından
Allahım her halimize şükür rabbim yavrularımızı bize bağışlasın benim oglumunda gözlerinde şaşlik var gören ay günah ay bilmem ne küçük çocuklar bile ne oluyo gözlerine niye öyle bakıyo diyince benim uzerime kaynar sular iniyo çok suku çok şükür her halimize inşallah yarim kontrolümüz var ameliyat olacak ya gün yada perşembe günü olacak dua edin
0 oy
(2,588 puan) tarafından
O tatlı mı tatlı canını üzdüğüne Değmez canım

Biz insanlar çok Meraklıyız 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 273 göst.
23 Ocak 2024 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 354 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 638 göst.
9 Kasım 2024 Aile kategorisinde Sevgi99mr (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 642 göst.
28 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Baht2434 (1 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,224 cevap

36,598 kullanıcı

...