0 oy
336 göst.
Aile kategorisinde (388 puan) tarafından
Kizlar 37 haftadayim doktor makat gelişi oldugu için sezeryan günü verdi bugün 28 mart yatisim yapılacak 29mart ameliyat olucam belden uyuşma yapicaklar uyanık olucam bebek duzelirmi bu haftadan sonra teyzem onlar düzelir diyor ama ben kendimi sezeryana hazırladım ve sezaryen olmak istiyorum normal yapamam korkuyorum acaba duzelirmi doktor düzelmez dedi ama etrafımdakiler öyle diyince biraz mutsuz oldum 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğuma kadar düzelen bile oluyor canm ama en iyisi doktor bilir
(388 puan) tarafından
Evet bende dedim hocam neden hemen amileyat için gün verdiniz dedi çünkü haftasına göre 2 hafta önde ve sancım olduğu gibi bekleme direk gel gerekirse hemen alırız dedi kötü bir şey yok dimi dedim yok yok korkma dedi bide devlet yani genelde devlet hemen sezeryan yapmak istemez ama bunlar böyle yaptı
tarafından
Bnm bebek te başı iki hafta önden gidiyor bnde 36haftaligom dün gitim bana sordu özel seseryan mi normal mi bnm başı aşağı da bnde dedim normal olsun iki hafta sonra çatı muayenesi yapılacak baklm eğer darsa sezeryan bni bekler
(388 puan) tarafından
Ayy kuzum benim insllh seninde hakkında hayırlısı olur
tarafından
İns canm hayırlısı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde  düzeldi canım hiç beklemiyordum ama düzeldi şükür 
(388 puan) tarafından
Evet bide devlete gidiyorum neden hemen ameliyat etmek istiyorsunuz dedim çünkü ufak sancılar çıkmış nst dedi bide bebeğin haftasına göre 2 hafta önde dedi o yüzden hemen gün verdik dedi
tarafından
Bekle sende canım insallah kendi sancı la normal doğum yaparsın suni sancida çok zor ya Bn çektim bilirim
(388 puan) tarafından
Bende normal doğumdan korkuyorum sezeryan biraz içimi rahatlattı sanki bide belden uyuşma olucak
0 oy
(272 puan) tarafından
Benim kızım 37 haftada dönmüştü ama sezeryan doğum
(388 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kilosu kaçtı benimki haftasına göre 2 hafta önde olduğu için hemen gün verdiler bide ufak tefek sancılar çıktı
(272 puan) tarafından
Valla o hafta kaç kilodu bilemem ama 2900 doğdu 38 de doğdu nst sancı yoktu ama ben ölüyordum bebek hareketsiz ve kalp atışı zayıf olduğu için hemen kontrol günü ameliyata aldılar her an hazırlıklı ol bacım Valla ben hiç beklemiyordum
(388 puan) tarafından
Evet kuzum haklısın valla bende hazırlıklıyim ben hatta biiyordum ki bebeğim normal doğum pozisyonunda çünkü en iyi özel hastanelerine gittim en son 34. Hafatda gittim yine doktorum normal doğum olucak dedi ama devlet hayır bebek makat geliş malesed dedi yani benimki sonradan da ters olmuş olabilir
(272 puan) tarafından
Hayırlısıyla alırsın inşallah yavrunu kucağına
0 oy
tarafından
Canım en doğrusu hayırlısı ne ise o olsun hakkında .  Kendini bir fikre odaklama lütfen 

Doğum anında döneni bile duydum Rabbim hayırlısını nasip eylesin ❤
(388 puan) tarafından
Evet bide devlete gidiyorum neden hemen ameliyat etmek istiyorsunuz dedim çünkü ufak sancılar çıkmış nst dedi bide bebeğin haftasına göre 2 hafta önde dedi o yüzden hemen gün verdik dedi
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Bende makat geliş olduğu için sezeryan oldum doktorum son güne kadar bekledi ama dönmedi sancı gelince acil sezeryanla doğum yaptım 38.haftada bu saatten sonra çok zor dönmesi bence yeri daralıyor çünki 
(388 puan) tarafından
(2,978 puan) tarafından
Benimde ufak sancılar çıkıyordu hep cnm ama ben hiç hissetmiyordm
(388 puan) tarafından
Benim kasılmalarım oluyor düzenli bir sekilde
(2,978 puan) tarafından
Oo kasılmalarn en alasını yaşadım cnm ama yok olmadı
0 oy
(272 puan) tarafından

:D)))) telefon gazabına uğruyorum

(388 puan) tarafından
Niye kız
(272 puan) tarafından
Aynı yorumu tekrar atmıştı :)))
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Değişiyor her bebek farklı oğlum dönmedi 39 da sezeryan oldum mesela. Ama doktor genelde Son haftalarda dönmüyor demişti bana bide sanırım genetik annemde bende makat geliş doğmuşuz mesela 
(388 puan) tarafından
Bende sordum sonuçta devleti bilirim hemen hemen almazlar sezeryana dedim ki bekleyemezmiyiz belki döner dedim dediki haftasına göre iri bir bebek bide ufak tekefek sancıların çıkıyor dedi hatta ağrın olursa bekleme direk gel dedi bende tamam dedim
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Valla benim 38 de dondu cnm bana doktor bı dua vermişti ama adını unuttu 
0 oy
(12 puan) tarafından
Ben normal doğum istiyordum 40. Haftaya kadar bekledik dönmedi canım sezeryan oldum
(388 puan) tarafından
Hayırlısı olsun insllh kuzum
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Aynı durumdayız gerçi ben daha 34+1im henüz dönmedi oğluşum. Biliyor annesinin sezeryan istediğini :) normal doğuma çoookk uzağım. İnşallah dönmezler. Araştırdığım kadarıyla ilk gebelikse 36dan sonra donmeme ihtimali yüksekmiş. 
(388 puan) tarafından
Benim doktorumda öyle dedi bide biliyomusun benim 34. Haftaya kadar başı asagidaydi yani normal doğum pozisyonundaydi doktor yeni ters dönmüş dedi bide biraz iri olduğu için ameliyat edelim dedi
(1,012 puan) tarafından
Ayyy iyi şansınıza dönmüş:) ben de iki gündür tekmeleri midemde hissediuorum insalalh ayağı değil de elidir. Devlete gidiyorum özele gitsem hiç kafaya takmam çünkü isteğe bağlı sezeryan yapiyolar. Devlette biraz daha normale ikna etmeye çalışıyorlar.
(388 puan) tarafından
Evet işte benimki devlet hiç demedi dönmesini bekliyelim hemen dedi sezeryana gün verelim hayırlısı olsun artık kuzucum♥️
0 oy
tarafından
Ilk dogumsa duzekmez benim düzelmedi 38+3 sezeryan oldum
(388 puan) tarafından
Bende 38+3 te sezeryana alinicam doktorumda düzelmez.dedi ama ağrım olursa gel hemen dedi
tarafından
Kendini cok iyi takip et. Saglikla kucagina al insallah
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Benimki 30 haftadan sonra makat gelişe döndü merdiven çıktım gırgır yaptım dönmedi sezeryan oldum canımız sağolsun
(388 puan) tarafından
Benimde 34. Haftaya kadar normal doğum pozisyonundaydi 37 de makat geliş dedi bende anlamadim
0 oy
(385 puan) tarafından
Cnm benimde doktorum 32 haftalıkken demişti makat pozisyonunda diye 39+2 ye kadar bekledim dönmedi sezeryan oldum
(388 puan) tarafından
Herşeyin hayırlısı olsun kuzum ameliyatın nasıl geçti ne gibi zorluklar yasadin
(385 puan) tarafından
Ameliyat güzel geçti ama zamanla uyusturmanin etkisi geçtikçe cnm yandı sonra ayağa kaldirdiklarinda çok canım yanmıştı ağlamıştım
(388 puan) tarafından
Off kıyamam yaa bak geçti çok şükür darısı benim başıma insllh
(385 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
tarafından
Ben 39+1 de sezeryan oldum kızım dönmediği için doktoruna güven banada 10 gün önceden kagitlarimi falan hazirlatmisti
(388 puan) tarafından
Evet bana da valla herşeyi hazırlattı normal de sezeryanda benim için farketmez yeterki bebeğim sağlıklı olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 122 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Brk1994_ (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Brk1994_ (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Berfo ana (950 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 128 göst.