0 oy
1,770 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından
Çok yazık ettim ona iyi Bi anne değilim ben bakamıyorum daha 20 yaşındayım çocuk gibi uyukluyprım annem bana diyor sana acıyorum neden çocuk yaptın onada yazık ettin diyor ama bebeğimi çok seviyorum hayatımdaki en güzel şey o ama galiba ben iyi Bi anne değilim olamadım enerjim yetmiyor çok çabul yoruluyorum bu yaşta bu kadar sorumluluk bilmiyorum galiba psikolojim bozuldu :(

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 19 yaşında sorumluluk aldım 
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bu sende bitiyor canım bnde 22 yasındayım 16 yasında yegenıme baktım aylarca gece gunduz sahiplen yardımcı olan oldu ıcın kendını sallıyorsun ben ilk gunden bu gune kimseyi istemedim yanımda cunku ben tasıdım ben bakıcam dedım senin inat etmen lazım bakıcam benım bebegım dıcek sın ben bilmedım herseyı ınternetten arastırdım ogrendım ınat et yapabilirsin yasın cok kucuk degıl eskiler 14 yasında dogum yaparmıs bakarmıs sende yaparsın ınat et guclu ol kendını uzme artık bir annesin ve bebegın snaa ıhtıyacı var bu sekılde dusun balım benim sıkma canını sakin hersey zamanla oturur bir gun dene herseyı kendin yap bak hep yapmak ıstıcek canin dene bıtanem cok sıkılırsan bana yaz ben her konuda yardım ederim snaa ❣️☺️
0 oy
(1,776 puan) tarafından

Annelik zor kimse aksini iddaa edemez bence ama en guzel duygu. 27 yasindayim kendi konforuma çok düskün biriydim sabahlari erken kalkmak 9 ay olcak hala inanilmaz zor geliyo. Bebekle ilgilenmek.

Kendimi iyi hissetmek icin yaptiklarim ev islerine cok kafayi takmamak ,bebegin en huysuz oldugu ya da zamanin gecmedigi saatlerde kendimi komsuya ya da yürüyüse gitmek . Esimi gezmeye gotürmesi icin darlamak.

0 oy
(247 puan) tarafından
Bende 19 yaşındayım 5 aylık oldu bile bebegim çok şükür kimse yardım etmedi kendi yemegi mi işimi ütümü herşeiymi kendim yapıyorum annemle yakınız ama her zaman çagıramıyom onunda işi oluyor ama arada gelir veya temizlik yapalım diye gelir dolanır Allah razı olsun kaynanam da yakın ama gelmez eltimle altlı üstlü oturuyor onun bebeklerine bakar Bi kerede geliyim de yardım edeyim demedi canım bebegin için dayan ben ilk başından beri kendim bakıyorum uykusuda kalıyorum açta yeri geliyor hareket edecek halim olmuyor ama onun o gülüşünü görünce herşeye değer diyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 442 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kubracm (548 puan) tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 923 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 703 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 2,426 göst.